Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חשבתי לנקות אבל יש גם עבודה בסלון אז אלך לשטיפה.

עשית ווקס גם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בבקשה- אחרי האובך:

IMG_20150916_155923.jpg

לא נראה מיוחד, אבל זה בגלל שניקיתי את החלונות, הפנסים והידיות של הדלתות- בכל זאת הייתי צריך להשתמש ברכב. הנה יותר מפורט:

IMG_20150916_155824.jpg

IMG_20150916_155845.jpg

IMG_20150916_155909.jpg

באמצע:

IMG_20150916_171953.jpg

IMG_20150916_172009.jpg

IMG_20150916_171937.jpg

נקי (תמונות מהיום- אתמול סיימתי בחושך, מאוחר מדי בשביל לצלם):

IMG_20150917_124447.jpg

IMG_20150917_124550.jpg

IMG_20150917_124538.jpg

IMG_20150917_124523.jpg

פורסם

^

תודה, לא כזה מושלם- בלייב רואים סווירלים, אם כי כמובן המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה יכול להיות אם לא הייתי מקפיד על העקרונות שלמדתי פה בפורום. 8)

לעניין הפוליש, הרכב נקנה חדש, כך שלא הייתי צריך לחדש שום דבר. השטיפה הספציפית הזו היא ה"רגילה" שאני עושה;

1. פרה-ווש עם ONR מדולל.

2. שטיפה בצינור להוריד את הג'יפה.

3. שטיפה עם ONR בשיטת שני דליים (הכל עם צינור ככה שאם נגיד סיבנתי את הגג, אני שוטף אותו מיד לאחר הסיבון ולא נשארים סימנים).

4. ייבוש במגבת סיבים (דווקא לא ואפל- מצאתי שהייבוש טוב יותר ולאחר כמה כביסות, היא כבר לא משירה סיבים על הפח).

5. אינסטנט דיטיילר של אופטימום (אגב טיפ- למרוח קצת על הטאסות וזה עוזר נגד אבק בלמים שנדבק אליהן. יותר קל לשטוף בפעם הבאה).

חוץ מזה, פעם בשלושה\ארבעה חודשים ביצוע טיפול רציני יותר עם פלסטלינה, פוליסיל וכו' וזהו. לדעתי יש גבול כמה אפשר ללקק את הרכב, לפני שזה מתחיל להשתלט על החיים. אבל אני לא מחשיב את עצמי כחובב דיטיילינג- רק משתמש בעקרונות כדי להרוס כמה שפחות את מה שיש.

מה שכן, תמיד תמיד משתדל לחנות כמה שיותר בצל. חוץ מלכלוך של עצים\ציפורים, השמש זה הדבר הכי הרסני למכוניות- בייחוד כאן בישראל.

פורסם (נערך)

אין ממש הגיון בשטיפה שלך חבר.

בשטיפה כמו שלך כבר עדיף להשתמש בשמפו רגיל, לא Onr.

ב-onr משתמשים כשאין צורך במים זורמים, או כשלא ניתן להשתמש במים זורמים, לרוב.

מה שאתה בעצם עושה זה פשוט לא להשתמש ביכולות של המוצר, במקרה כזה עדיף לך לעבור לשמפו סטנדרטי.

- אין טעם בשטיפה של הרכב לפני השימוש ב-onr (למעט מקרים מאוד קשים).

- על אחת כמה וכמה, אין טעם לשטוף את הרכב שוב לאחר pre wash onr , מפה עוברים ישר לסיבון (בכלל מוטב שתרסס/ תנקה panel by panel).

- שוב, אתה שוטף את הרכב לאחר הנקיון ואין טעם בכך, אם ניקית בצורה נכונה את המשטח, יש לייבש לאחר מכן, אין צורך במים, onr לא משאיר סימנים לאחר היבוש, ובמעבר עם המטלית אתה תראה איך השאריות מתאדות ונעלמות.

- בשטיפת שני דליים עם Onr אתה בעצם מדלל את המוצר במים בכל מעבר נקיון של הכפפה = מחליש את יעילות המוצר.

או שתשים כמו זהה של onr בדלי השני שבו אמורים להיות מים נקיים כביכול, או שתשתמש בדלי אחד גדול + grit guard.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

^

הסיבה לשימוש ב-ONR היא שזה מוצר אחד שעונה על כמה דרישות (שמפו, סיכוך לפלסטלינה וכו'), מה שנקרא, all in one. כך לפחות אמר לי אבישי מ"הרקולס".

אבל אני מקבל מה שאתה אומר, השטיפה הנ"ל תמיד אותו דבר (כלומר עם צינור)- אעבור לשמפו. תודה.

פורסם

שמע, גם x5 יכול לרדת לשטח, אבל זה לא הייעוד שלו :)

הוא מצטיין בדברים אחרים (להתקע בשמאלי למשל).

אם תצטרך המלצה לשמפו, בכיף.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...