Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לפני כמה ימים רכשתי פולקסווגן ג'טה 2011 1400 סמ"ק DSG.

מבדיקות שעשיתי בפורום הזה (תודה על העזרה!) הבנתי שהגיר של הרכב הזה בשנה הזו היה בעייתי והיה ריקול/ קמפיין בעניין.

כשהרכב נוסע על הילוך גבוה ההרגשה מצוינת והכל אחלה אבל כשאני מאיץ ממצב סטאטי אני מרגיש שלוקח יותר מדי זמן עד שהרכב מאיץ וכשהגיר כבר נכנס לפעולה, הרכב מאיץ כמו מטורף והטורים עולים. כאילו ההילוך לא נכנס טוב כשהרכב על 0.

היות והרכב עלה על הכביש בדצמבר 2011 יש לי אחריות לגיר מצ'מפיון עד לסוף 2016 אבל רציתי לפני זה לדעת כמה דברים:

א. האם אני צריך לחשוש שזה ישאר ככה תמיד או שישנם טיפולים שפותרים או משפרים את התופעה.

ב. מה אם בצ'מפיון יגידו לי שהרכב הזה כבר עבר החלפת גיר "ושאין מה לעשות זה המצב". הרי אין להם אינטרס לעזור לי כי אני לא משלם כי זה עדיין תחת האחריות.

ג. אם צ'מפיון מסרבים לעזור/ לתקן מה עוד אני יכול לעשות? זה אחלה רכב וחבל לי שיש תופעה כזו שהיא לא קריטית אבל עדיין מבאסת.

אשמח אם תשיבו.. ואם אפשר תרגיעו אותי קצת ;)

תודה

פורסם

אני מצטרף לשאלה.. אני רכשתי לפני שבועיים בערך גולף 1.4 160 כ"ס, תאריך עליה לכביש: נובמבר 2009.

אצלי הגיר עושה בעיות ולא רק שקשה לו להתחיל ליסוע הוא גם רועד בתחילת נסיעה וגם משמיע קרקושים מתכתיים כאלה שלפי הבנתי זו בעיה ידוע בקלאצ'ים של הגיר הזה..

לפותח הפוסט: אני חושב שקצת אכלנו אותה :) אני אישית כבר קרוב מאוד לשפוך 6000 שקל על החלפת קלאצ'ים.. (לי נגמרה האחריות המורחבת מהיצרן).

פורסם
אני מצטרף לשאלה.. אני רכשתי לפני שבועיים בערך גולף 1.4 160 כ"ס, תאריך עליה לכביש: נובמבר 2009.

אצלי הגיר עושה בעיות ולא רק שקשה לו להתחיל ליסוע הוא גם רועד בתחילת נסיעה וגם משמיע קרקושים מתכתיים כאלה שלפי הבנתי זו בעיה ידוע בקלאצ'ים של הגיר הזה..

לפותח הפוסט: אני חושב שקצת אכלנו אותה :) אני אישית כבר קרוב מאוד לשפוך 6000 שקל על החלפת קלאצ'ים.. (לי נגמרה האחריות המורחבת מהיצרן).

הוצאת 6000 ש"ח ועדיין זה לא פתר את הבעיה?

פורסם
תבדוק במוסך רון הוא מתקין מצמדים מקוריים ועדכניים.

במחיר שפוי בהרבה.

למה לפנות למוסך רון? זה בטח אלפי ש"ח ויש לי עדיין אחריות.. מה עם צ'מפיון? איך אני מביא לכך שיסדרו לי את זה אם הם ינסו לנפנף אותי שאין מה לעשות..?

פורסם

יתכן והגיר תקין ובגלל שאין ניסיון איתו אתה חושב שהוא לא בסדר, לאמא שלי יש גולף 1.4 2011 וגם שם יש השהיה ביציאה מהמקום ...

אגב יש עדכוני תוכנה והחלפת מכטרוניקס לרכבים שיוצרו עד מאי 2011..... גש למוסך לבדיקה ותעדכן .

פורסם
יתכן והגיר תקין ובגלל שאין ניסיון איתו אתה חושב שהוא לא בסדר, לאמא שלי יש גולף 1.4 2011 וגם שם יש השהיה ביציאה מהמקום ...

אגב יש עדכוני תוכנה והחלפת מכטרוניקס לרכבים שיוצרו עד מאי 2011..... גש למוסך לבדיקה ותעדכן .

יכול להיות שזה דורש התרגלות ואני באמת משתדל לסחוט את הגז ולא לדחוף אותו אבל נראה לי ששווה שאקח אותה לבדיקה.

פורסם

גם בגולף 2015 יש השהיה ביציאה מהמקום. זה לא מזנק כמו רכב אטמוספרי, אבל מיד לאחר ההשהיה הראשונית, הרכב מזנק. צריך פשוט להתרגל ברגל כמה ללחוץ. כשאני עובר מהגולף לרכב אטמוספרי ובחזרה, יש קושי של מספר דקות.

פורסם (נערך)

מאיר, אולי כי אתה משתמש בכפתור ה-Auto Hold? הוא "נועל" את הגלגלים, כמו האנד-ברקס, עד ללחיצה על דוושת הגז. זו לדעתי התחושה של ההשהיה.

ללא שימוש בו, אני לא מרגיש השהיה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
בגולף יש השהיה גם בגלל הגיר וגם בגלל הטורבו ... לא כולם מרגישים בזה .

עדיין אני חושב שיש מקום לגשת למוסך לבדיקה .

אני אקח אותה לבדיקה אבל הבעיה שלי היא שאני לא בקי בעניינים האלה וצ׳מפיון יכולים להגיד לי שאין בעיה וככה זה עם הגיר הזה.. מה אז אני עושה?

פורסם

מאחר ואין לך אמת מידה,

לפני פניה למוסך מורשה יבואן - כדאי לגשת לבדיקה במוסך המתמחה ברכבי VAG שלא שייך ליבואן.

כגון מוסך רון או אחר באזורך (בצע חיפוש ב גוגל על מוסכים פרטיים באזורך)

התקשר אלייהם אולי הם מבצעים בדיקה בתשלום סביר - אני הייתי מתקדם כך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מאחר ואין לך אמת מידה,

לפני פניה למוסך מורשה יבואן - כדאי לגשת לבדיקה במוסך המתמחה ברכבי VAG שלא שייך ליבואן.

כגון מוסך רון או אחר באזורך (בצע חיפוש ב גוגל על מוסכים פרטיים באזורך)

התקשר אלייהם אולי הם מבצעים בדיקה בתשלום סביר - אני הייתי מתקדם כך.

אייל.

רעיון טוב.

תודה

• תוכן חדש...