Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לאיזה תקלות זה יגרום?

סך הכל הבנאדם חושב שהוא יותר חכם מכל המהנדסים שתכננו את זה, תן לו - חוץ מזה שהרכב יסחוב פחות טוב, לא יקרה כלום.

תאמת שאני דווקא לא רואה שום פגיעה בסחיבה של הרכב ואילו אפילו שיפור בהאצה מהמקום..

וחוץ מזה קופסא או בלי קופסא , האם באמת אתה חושב שהקופסא באמת גורמת לפילטר לשאוב אוויר יותר "קר" ?

האוויר מגיע מתא המנוע , ואם תאטום אותו יהיה לו פחות גישה לאוויר - ואפילו אוויר יותר חם - לפי היגיון בריא.

עריכה אחרונה על ידי PRONATI
פורסם

ביניקה מקורית האוויר מגיע דרך צינור מאיזור מרוחק מהחום, עם פילטר פתוח הרבה פעמים אתה פשוט נאלץ לינוק אוויר חם ישר מהרדיאטור ...

מה גם שהMAPPING המקורי של הרכב מתוכנן לפי הפילטר המקורי, לדוגמא בפורום קליאו ספורט תראה המון מדווחים על פגיעה חמורה במומנט בטורים נמוכים עם פילטר פתוח. אישית הרגשתי את זה גם ונאלצתי לוותר על צליל מעולה לטעמי, לפחות חוסך תשומת לב לא רצוייה.

פורסם

ביצעתי אינדיקציה עם חבר ,פילטר אינבוקס של bmc מול פילטר אוויר מקורי, שהמכונית הייתה עם האינבוקס הייתי אחורה כמעט מרחק של מכונית ושהקצב התגבר האוטו לא האיץ חזק כמו עם פילטר מקורי (נבדק מספר פעמים) כנראה שהיצרן תיכנן את המאף לכמות אוויר מסויימת וזהו ,מעבר לזה לזה רק גורע מהביצועים .

פורסם
ביניקה מקורית האוויר מגיע דרך צינור מאיזור מרוחק מהחום, עם פילטר פתוח הרבה פעמים אתה פשוט נאלץ לינוק אוויר חם ישר מהרדיאטור ...

מה גם שהMAPPING המקורי של הרכב מתוכנן לפי הפילטר המקורי, לדוגמא בפורום קליאו ספורט תראה המון מדווחים על פגיעה חמורה במומנט בטורים נמוכים עם פילטר פתוח. אישית הרגשתי את זה גם ונאלצתי לוותר על צליל מעולה לטעמי, לפחות חוסך תשומת לב לא רצוייה.

עם רנו התעסקת? לפח נפלת

דרך אגב כמה עלה הפילטר?

300 כולל משלוח (בחינם) מבריטניה

ביצעתי אינדיקציה עם חבר ,פילטר אינבוקס של bmc מול פילטר אוויר מקורי, שהמכונית הייתה עם האינבוקס הייתי אחורה כמעט מרחק של מכונית ושהקצב התגבר האוטו לא האיץ חזק כמו עם פילטר מקורי (נבדק מספר פעמים) כנראה שהיצרן תיכנן את המאף לכמות אוויר מסויימת וזהו ,מעבר לזה לזה רק גורע מהביצועים .

אני לא יודע איך הפילטרים של bmc ועל איזה רכב ניסת את הניסוי הזה כי אתלי זה בדיוק ההפךמ 0 ל120 עם הפילטר אינבוקס של k&nהייתי תוך 10.3 שניות ועם הפילטר המקורי תוך 11.1 שניות.

אני גם מרגיש שיפור מהאצה מהמקום שהרכב חורק גלגלים על הכביש בקיק לפילטר המקורי שהיה פחות.

פורסם

מה הקשר לרנו ? מה שהסברתי לא סצפציפי לרנו, הבאתי דוגמא.

לא מודדים שיפור לפי זמן האצה מ0 - הזינוק שלך תלוי ביותר מדי פרמטרים לא קבועים .

כשניסיתי פילטר פתוח ניסיתי להשוות האצה מ30 ל120 בהילוך שלישי על כביש נטוש מנקודה מסויימת שזכרתי בכביש כדי לבחון את כל התחום של המנוע, הגעתי לתוצאות מאוד לא עקביות ... אולי אפשרי עם סרטון של הספידומטר לבדוק עם נגן במחשב, לא יודע איך הגעת בעצמך לכזה דיוק בתאוצה. בכל מקרה אם לא היה לך בעיה בפילטר המקורי, במצב מאוד אופטימי היית מרוויח 1-2 כ"ס, על קיט שמותקן כמו שצריך ליניקה של אוויר קר (לא אפשרי בכל רכב). השיפור שאתה אומר לא יכל להגיע מפילטר .

מעבר להכל הרעש מושך המון תשומת לב לא רצוייה, לא שווה את זה.

פורסם

אני לא יודע איך הפילטרים של bmc ועל איזה רכב ניסת את הניסוי הזה כי אתלי זה בדיוק ההפךמ 0 ל120 עם הפילטר אינבוקס של k&nהייתי תוך 10.3 שניות ועם הפילטר המקורי תוך 11.1 שניות.

אני גם מרגיש שיפור מהאצה מהמקום שהרכב חורק גלגלים על הכביש בקיק לפילטר המקורי שהיה פחות.

אז לפי מה שאתה אומר היצרן מטומטם ונותן לכוח לברוח מהמנוע שהוא תכנן אבל פילטר של Kַַַַ&N מחזיר את כולם + עוד כמה שלא היו

פורסם

שמע, שאלת שאלה, קיבלת תשובה - אם אתה חושב שאתה יותר חכם מאנשים עם תואר בהנדסה, לבריאות - אנחנו לא נפריע לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...