Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא תזכה בדירה באילת בתחרות לייקים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה לא תזכה בדירה באילת בתחרות לייקים

שתף אותי על סמך מה את כל כך בטוח ?!

תאמין לי שאני לא תמים ,אבל שווה לנסות ;-)

חתימה !

פורסם

כי אין תמהוני בישראל שיחלק דירות על סמך זכיה בתחרויות לייקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח מדובר בדירה על הנייר בפרוייקט שעוד לא הגישו לועדה לאישור ואם הוא יבנה בכלל אז זה יקרה בעוד 30 שנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בטח מדובר בדירה על הנייר בפרוייקט שעוד לא הגישו לועדה לאישור ואם הוא יבנה בכלל אז זה יקרה בעוד 30 שנה.

אני בספק אם היא קיימת על הנייר אפילו.

הזכרת לי סיפור.

מתישהו בשנות ה90, חברת פפסי ערכה קמפיין פרסום באחת ממדינות חבר העמים.

הקמפיין נקרא משהו כמו "תשתה פפסי - תזכה במכונית". בחנות עמדה קערה מלאה במפתחות. מי שקנה בקבוק פפסי, יכל לקחת מפתח מקערה, ולנסות אם המפתח התאים למכונית מיצובישי כריזמה חדשה, שעמדה ליד החנות. אם המפתח התאים - היה זוכה במכונית.

ואכן מישהו שלף מפתח מהקערה, והפלא ופלא - המפתח פתח את המכונית. עכשיו היה אפשר להכריז על הזוכה המאושר במכונית.

אלא מה - הזוכה המאושר לא רק שלא קיבל את המכונית שלו, הוא גם הואשם ע"י נציגי חברת פפסי, שטענו שלא היה ניתן לזכות בהגרלה, כי המפתח המקורי לא הוכנס לקערה, והזוכה פרץ לרכב.

איך הסיפור נגמר, לא ידוע, ידוע רק שהזוכה עדיין לא קיבל את המכונית.

המסקנה - אם אתה מנהל הגרלה שלא ניתן לזכות בה, תוודא קודם שאף מפתח לא מתאים.

פורסם

חברים זה תחרות מתוך התוכנית של דידי הררי , לספקנים תאזינו לתוכנית באתר האחרונה שהייתה היום זה בדקות הראשונות

בפעם שעברה זכה בחור בגיפ של סובארו

לפחות תגידו לי אם ניתן לעשות לייק גם אם לא חברים שלנו

חתימה !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מסוגל להקשיב לתכנית הזאת. אני לא מבין איך משלמים למישהו שידבר שטויות ויעשה קולות מפגרים כל היום ברדיו.

פורסם

אם מאזינים לזה, אז יש הצדקה לשלם לו.

אני אישית לא מבין למה אנשים צריכים לקבל מיליונים בשביל לרוץ בדשא ולבעוט בכדור, אבל אם מוכנים לשלם להם, וזה לא יוצא מהכיס שלי, אז אין לי בעיה עם זה.

פורסם

הם לפחות רצים יש כאלה שיושבים.

לפעמים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יחייבו אותך לשבת לראות משחק כדורגל, לא תהיה לך בעיה עם זה?

פורסם

לא הבנתי את עומק השאלה אבל:

1. התכוונתי לחברי כנסת

2. אין מצב שאני יושב לצפות בכדורגל, מוות מוחי תוך חמש-שש דקות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה הופנתה לשמן.

• תוכן חדש...