Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אתה הטרול הכי יצירתי שפגשתי.

חבל שלא העלת את זה שבוע קודם, היית קונה אוטו גלידה קופה קבריולט ולא היית צריך לדאוג לחשמל למקררים בירושלים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, איפה חבר שלך למד ואם הוא ויתר אחר ישנה או לא?

לאלה שאומרים טרול ממש לא. טרול זה נדמה לי אחד שבא להרוס ולעשות בלגנים ואנירק שואל ונדמה לי מותר לחשוב אחרת גם אם לא מקובל ובגלל זה אני מתיעץ.

בכל מקרה בסערה שהיה טוב שאני לא באוטוגלידה. אני הוזמנתי לשבוע אצל מישהי במעונות והשבוע התארך ככה נכון לכרגע אין בעה בזה והתפנה קצת כסף. יחד עם זה היא הייתה רוצה אוטו קבריולה במיוחד אחרי שאמרתי שאפשר בעשירייה ואני לא ממש יודע איך להוריד אותה מזה ואם בכלל להוריד מזה כי זה נחמד. נראה לי שזה בקטע רומנטי כזה כי לאבא שלה היה בתור סטודנט. הכיא הושיבה אותי לראות כמה סרטים שהיא מכירה באחד מהם יש אלפא ספידר שמשחק אותו דסטין הופמן באחר יש זוג שלומד באוניברסיטה ויש לו אוטוספורט נפתח ישן עם שם מוזר של מסעדה שאני מכיר ובסוף היא מתה.סרט מדכא שלא הבנתי איך עושה חשק לאוטו פתוח.

אז זהו מחפש פיג'ו או פונטו עם גג פתוח בזול. יש עוד כאלה לא יקרות גם להחזיק?

פורסם

בטכניון בחיפה.

הוא גר ברכב במשך כל השנה האחרונה ללימודים, ואז עבר לדברים טובים יותר :-D

בוא נגיד שאם זה היה כזה קל וסבבה, אז כל האוניברסיטאות היו מפוצצות כאלה.

כנראה שהחיסכון לא גדול מספיק לעומת ההתכלבות.

אבל לטיולים פה ושם לזמנים קצובים, אני מסכים שקרוואן זה אחלה דבר

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

זה השרשור ה-כ-י מוצלח שיצא לי להתקל בו. מעולם.

אתה חייב לכתוב משהו בגיבוב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

סליחה שאני סוטה מהדברים אבל היה לי ויכוח בענייני דת ואמרתי משהו ואני מחפש הוכחה ברורה ואני לא מוצא. סיפרת לה על הרב שהיה מגיע עם הוספה למגרש ומברך את הקבוצת כדורגל בשבת. אני ממש חייב הוכחה דחוף דחוף בעניין שאני צודק.

פורסם

אתה מדבר על הרב הבולגרי ביפו שהיה רוכב על ווספה למשחקים.

אני עדיין מנסה להבין מה זה האוטו עם השם של המסעדה שראית בסרט עם הסטודנטים הישן הזה, אני אוהב מסעדות.

הייתי גר בקרוואן מגניב מאוד אבל מוזר, היה לי טנק גדול של מים לשתיה, טנק גדול למים של ביוב ועוד טנק לקקי, תמיד היו סתימות, אני לא חושב שהאמריקאים בנו את הטנק עם חשיבה על החמין של שבת.

גננרטור קטן שעובד על גז וגם הרבה בטריות גדולות. אבל זה היה משהו יקר, 2 חדרי שינה, מטבח מלא עם תנור, כיריים מיקרו, מקרר היה אמבט וגם מכונת כביסה ומייבש.

אני שמח שהכרת את האמריקאית, תגיד לה שבנצי אמר "היי, האו יו דואין דרלינג? יו קום טו יזראל טו בי סטודנט, יו ג'וייש?" תזרום ותהנה מהחיים, אין כמו להיות חוראני!

מכונית עם שם של מסעדה.....

haters will hate

פורסם

הרב שבנצי מדבר עליו נושא שם מאוד מוכר מאיפשהו,

אני הייתי ממליץ לבדוק קשרי דם.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fhe.m.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D7%2590%25D7%2591%25D7%25A8%25D7%2594%25D7%259D_%25D7%2591%25D7%259B%25D7%25A8&ei=gP-4UpDSOcOg0wXs-YHIAg&usg=AFQjCNFH3KddFIhN_L50JJwlEBIFKDVZug&sig2=ZS7k75MjiHhnygedZ4h27w

ב-31 ביולי 1948 עלה לישראל יחד עם 50 אלף יהודי בולגריה, התיישב ביפו בהתחלה עסק בעישון דגים ואחר כך פתח חנות מכולת בשדרות ירושלים בעיר. אברמיקו, כפי שכונה בפי כל, היה נוהג לנוע בעיר כל גבי קטנוע מסוג וספה עם "סירה".

Gn'f'R

פורסם

מה הולך פה? לא חתמתם על חוזה שם בגיבוב שאסור לכם לחלטר בשדות זרים?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש אצלי בבניין חתולה שגרה על הקופסה של המכביאש.

תעשה איתה איזה סידור, סגר לך פינה.

אגב, שמעתי שאחשך, כפיר ערוסי, גם מתכנן לעשות עליה לעיר. יש לו מרצדס של כבוד. תגורו שם.

ותכלס שמר, אם אתה נתקע במעונות והאמריקאית עושה לך פייסז, קפוץ לבקר. נבשל קפה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש למישהו בעיה עם בולגרים?:evil: :evil: :evil:

תנו קפיצה ליפו וחפשו מרק שקמבה.אחרי זה תנו דעה.

לפותח השרשור-אתה יכול לרכוש רכב לתספורות כלבים וגם לגור בו פרנסה+מגורים.

הורד.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...