Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

eb6.jpg?1307463786

במקרה והאופציה השניה נכונה, אז וותר.

איזו פרנסה אתה מצפה לקבל מאוטו גלידה?!

עלויות אחזקה, רכישה בסיטונאות וביקוש בדקת?

אם אין שום אופציה למגורים הולמים ונרמלים, קנה את אחד הרכבים שלס לס ציין וסע לשלום (או לך לישון, במקרה שלך).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקשיב, אתה חי בסרט. אבל בסרט ממש ממש רע.

אתה באמת חושב שתחנה במעונות ותלך כמו מנייאק כל פעם שתצטרך מקלחת או שרותים? איפה תטעין מחשב או תעשה משהו בלי חשמל? איך תכין אוכל בצורה כזו שלא תגרום לך קלקול קיבה פעם בשבוע? כמה זמן אתה תבזבז בגלל הניסיון העקום הזה לחסוך (להתקמצן) כסף? מספיק שפעם אחת תלך ממקלחת לאוטו כשקר, ותחטוף שפעת. נראה לך שתשרוד ככה? אתה מגיע לנקודה מעבר לקמצנות (כילי) וכדאי שתרד מהרעיון הזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בר,

האם ראית כבר רכב כזה ? או שזה נשמע לך רעיון "מדליק" ואתה מגשש כרגע אחרי אפשריות.

תנסה לראות רכב שכזה שמוצע למכירה, תראה את מצב התחזוקה של הרכב מבחינה מכנית/חשמלית/פח.

תבדוק גם בני כמה המקררים, אל תשכח מקרר דורש תחזוקה, דרך אגב המקררים דורשים חיבור בלילה לחשמל כדי לצבור קור בלוחות שיש בתוכם, האם יש לך היכן לחבר אותם לחשמל בתקופת הקיץ?

אל תשכח שאם תקנה רכב שכנ"ל, אתה תשלם גם על הרכב וגם על המקררים ועלותם לא זניחה.

אם אתה עדיין "דבוק" משום מה לרעיון של רכב מסחרי, אזי היו פה הצעות לרכבים גדולים, קנה לך כזה רכב נקי ושמאחור אין בו כלום ותבנה לך שם מה שאתה רוצה, עדיין אני חושב שהרעיון לא ריאלי, אך זכותך לנסות ולחשוב על כך. בקיץ תמצא לך עבודה אחרת.

האם אתה מכיר מישהו שעובד ברכב שכנ"ל? העבודה לא קלה צריך הרבה לעמוד על הרגלים במרווח קטן ולא נוח.

פורסם

לוקומוטיב מה זה מועדון הגיבוב? יש אצלנו מועדונים אבל על זה לא שמעתי. אתה מתכוון לאחוות סטודנטים כאילו?.

שלום בר,

מועדון הגיבוב הוא מועדון אקסקלוסיבי, גוף זר אך בלתי

נפרד ממועדון האופ-טופיק.

הייתי בטוח שאתה מתלוצץ עם רעיון הגזלן, אך עכשיו כשאני מבין שהתבדתי נותר לי רק לאחל לך הצלחה.

Gn'f'R

פורסם

מה שיפה זה שעונים לך בהומור ואתה לוקח את זה ברצינות (או שהכל פה כבר הפוך על הפוך - כבר אי אפשר לדעת עם הפורום הזה).

כנראה שאתה חדש מדי בכדי להבין את בדיחות הפורום.

יש לנו הומור משלנו.

ממליץ לך לעשות חיפוש קל בפורום על איטיופים (לא אתיופים אלא איטיופים!). ההנאה מובטחת.

פורסם
שלום בר,

מועדון הגיבוב הוא מועדון אקסקלוסיבי, גוף זר אך בלתי

נפרד ממועדון האופ-טופיק.

הייתי בטוח שאתה מתלוצץ עם רעיון הגזלן, אך עכשיו כשאני מבין שהתבדתי נותר לי רק לאחל לך הצלחה.

ציחקקתי קלות בקיוביק.

פורסם
עזוב אוטו גלידה, לך על משאית זבל

הרבה יותר מרווח.

גם לא מתנגש עם סדר היום, אתה מסיים את העבודה לפני הלימודים והולך משם ישר

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ידידי, אם אתה לא טרול אז אתה כוכב אמיתי. תודה נהנתי לקרוא . ובגלל שבאמת הצחקת אותי אז יש לידי ונדורה נוסעת במחיר שהוא סמלי בלבד. אתה יכול ליצור קשר בהפ

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני ישתדל להתיחס למי שענה.

אקסודוס שכתב שאני טרול או טיפש. תודה שזה האפשרויות שנתת לי. תקרא דברים אחרים שכתבתי ואז תחליט, וואלה אולי אני פשוט שואל שאלה וחושב אחרת ממך? מותר לי? תודה רבה. הפרנסה תהיה בחודשי הקיץ ואולי בין הסמסטרים.

קייסר. במעונות האלו כולם מסתדרים עם מקלחות ושרותים מחוץ לחדר ובנים ובנות בקומות נפרדות. בחדרים יש כיור וגם אני יהיה לי כזה. המטבחון המשותף כולל שולחן קטן, כיריים ותאי מקרר קטנים לכל חדר כמו לוקרים, בשמחה ישתפו אותי חברים במקרר כזה.

טעינה למחשב יש בכיתות ובספרייה.

טרונקו, לצערי בינתיים רק אתה נותן מידע מועיל. כן אני רוצה לשמוע גם דברים נגד אבל לא סתם בדיחות של אנשים שאני לא מבין על גיבובים אטויפיים?:shock: קצת בדקתי. הוונדורה בערך בת עשרים והמקרר חצי מזה ובפג'ו שאמרו לי שהיא דומה לגמרי לפיאט דוקאטו היא יותר צעירה אבל המקרר די ישן. אני מודה שהמחירים די גבוהים. אני ישמח לקבל ממך עוד טיפים מועילים. כן יש כמה נקודות לחשמל בכנרת בנתניה ועוד כמה.

לוקומוטיב תודה על האיחולים ולא הבנתי מה הקשר בין האוף טפיק כאן לאיזה מועדון אקסלוסקיבי.

איל, מצטער לא הבנתי מה הקטע.

ההוא שהציע לי משאית זבל ועוד כמה- תודה שאתה מאחל לי לגור זבל אבל רק שתידע. חבר בירר על עבודה בתברואה במשאית ויש משכורת נכבדת. לא כל אחד מתקבל ויש פרטוקציה. אני רציני לגמרי. תבדוק.

קוקה תודה, האם זו וונדורה סתם או מוגבהת של גלידה או חטיפים או משהו? נדמה לי שבוונדורות יש בעעית דיסטרביוטר אבל אולי רק בשברולט אסטרו. מישהו יודע?

אם למישהו יש מידע מועיל אני ישמח לשמוע כמו שגם אני ייעץ איפה שאני יודע, זה קצת דחוף.

טוב, חייב לגשת לדבר עם מישהי, ביי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה מרחק זה מהחנייה של המעונות לחדר של חברים שלך שיתנו לך להתקלח ולאכול אצלהם?

אם תרצה להכין שיעורים ברכב תצטרך חשמל ללפטופ (מה אתה לומד?) ואם יהיו לך מוצרים במקרר ברכב תצטרך תחבר אותו לחשמל של המעונות איכשהו.

קח בחשבון שרכב מסחרי בן 20 שעבר חיים לא קלים זה משהו שצריך לבדוק טוב לפני שקונים, במיוחד כשאתה סטודנט ולא טובע בכסף.

לדעתי זה רעיון מיותר ומסבך את החיים, אלא אם אתה קונה קראוון שמותאם מראש למגורים ומוותר על מכירת גלידות בתנאי שיש לך נקודת חשמל בחניה של האוניברסיטה.

זה יותר יקר מגזלן בן 20 אבל רמת החיים שלך תהיה אולי טובה יותר מאלה שבמעונות (איזה מעונות אלה?) ותוכל לטייל עם הבית בכל הארץ.

vandura-motorhome-foster-diesel-camper-2200-7021_medium.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ומה אם יום אחד תגלה שהחגיגה נגמרה ופתאום כדי להיכנס למעונות צריך תעודה כלשהי? מה רע לך להישאר אצל ההורים שאתה מוכן לחיות בתנאים כאלו, שלעומתם שבוע מלחמה בטירונות נראה כמו מלון 5 כוכבים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אקסודוס שכתב שאני טרול או טיפש. תודה שזה האפשרויות שנתת לי. תקרא דברים אחרים שכתבתי ואז תחליט, וואלה אולי אני פשוט שואל שאלה וחושב אחרת ממך? מותר לי? תודה רבה. הפרנסה תהיה בחודשי הקיץ ואולי בין הסמסטרים.

לא כתבתי, העלתי תמונה.

ואני עומד מאחוריה אם אחרי כל מה שנכתב לך אתה עדיין חושב שזה רעיון טוב.

כמו כן, לא התייחסת לשאלתי בנושא הבדיקות שערכת בכל מה שקשור להוצאות תחזוקה + ביקוש לגלידה במקום ומתחרים.

כן יש כמה נקודות לחשמל בכנרת בנתניה ועוד כמה.

לא הבנתי, אתה מתכוון להטעין את הנייד בכנרת וללמוד בנתניה? :shock:

הסבר.

ההוא שהציע לי משאית זבל ועוד כמה- תודה שאתה מאחל לי לגור זבל אבל רק שתידע. חבר בירר על עבודה בתברואה במשאית ויש משכורת נכבדת. לא כל אחד מתקבל ויש פרטוקציה. אני רציני לגמרי. תבדוק.

מה קשור מחט לתחת?

טוב, חייב לגשת לדבר עם מישהי, ביי

טוב, תעדכן מה היא מספרת.

תגובתי באדום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...