Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטורף לשלם שכירות 2000-3000 שקל?!? איפה אתה חי תגיד לי?

ביררת כמה עולה שכירות בת"א?

או כמו שחכם אמר כבר לפני:

"בנאדם הזיה"... :shock:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוער לי לדחוף פה משפט פוליטי אבל לפי חוקי הפורום אסור אז ארשום רק את זה. המדינה מגדלת פה דור של הומלסים, לפני עשר, עשרים שנה לא היו נפתחים שרשורים כאלה.

לשאלתך, לא פרקטי בעליל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איפה תשים את תיבת הדואר? מחוץ לרכב?

עזוב. לא רציני

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא ברצינות: כל וואן מסחרי כדוגמת דוקטו, מאסטר, בוקסר... יכול להכיל מזרן זוגי מאחור ויש עוד מקום לשידה קטנה ופינת קפה אם לוקחים את הדגם הארוך.

ברצינות: זה לא פרקטי, אלא אם אתה מתכוון להשקיע בזה כמה עשרות אלפי שקלים ומעלה - מעבר לעלות הרכב.

פורסם
המחשבה תיאורטית...

לא מטרידה אותי השאלה התיאורטית אם אפשר לישון ברכב...

באופן אישי מטרידה אותי העובדה שמחירי שכירויות מוטרפים עבורך הם 2000 שקל.

זה גורם לי לתהות אם אנחנו בכלל חיים באותה מדינה?

פורסם
מטורף לשלם שכירות 2000-3000 שקל?!? איפה אתה חי תגיד לי?

ביררת כמה עולה שכירות בת"א?

או כמו שחכם אמר כבר לפני:

"בנאדם הזיה"... :shock:

יש דירות ואזורים יותר יקרים גם מתל אביב. העניין הוא שעל פחי אשפה שנקראות יחידות דיור, אתה משלם מינימום 2000 שקל. יש חורים שעדיף כבר באמת לגור באוטו ולהתקלח באיזה מקלחון בחוף ים. מקסימום דלקת ריאות בחורף, אבל זה חסכון של חצי משכורת מינימום, אז ישאר כסף לתרופות 8).

פורסם
קנה GMC וונדורה הכי זול שאתה יכול למצוא.

שים בו מיטה. תעמיד את זה ליד הים, בחוף שאין בו דמי כניסה וחניה בחינם, הכי קרוב שאתה יכול למקלחות והשרותים של המתרחצים.

והנה יש לך כל מה שאתה צריך. עכשיו אתה יכול לחיות את החלום הישראלי ולהיות הומלס אמיתי.

עד שהוא ימצא חוף גם שם יקחו כסף, באכזיב פנוי.

פורסם

אח שלנו, 2000 זה יותר מדי? חדר בדירת שותפים בשכונת הדר בחיפה יעלה לך 400-500 ש"ח.

שזה פחות מהפער בין אגרה של פרייבט למיסים ודלק שתשלם על ונדורה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
איפה תשים את תיבת הדואר? מחוץ לרכב?

עזוב. לא רציני

אפשר לשכור תא דואר בסניף

עד שהוא ימצא חוף גם שם יקחו כסף, באכזיב פנוי.

בחוף אולגה לא לוקחים כסף על חניה, וגם יש מקלחות (רק בקיץ).

וכן, 2000-3000 שקל בחודש על שכירות, זה עדיין סכום הזוי, לא משנה שכבר אי אפשר לשכור בו משהו נורמלי, זה לא משנה את העובדה שזה מחיר מופקע.

בדיוק כמו שלשלם 50-70 אלף שקל על מכונית מיני בסיסית זה סכום הזוי, ולשלם 80 אלף שקל על הונדה סיויק בת שלוש זה מחיר הזוי.

גם אם אתה חבר בדאע"ש, ומוקף בטרוריסטים, זה לא הופך את המצב שאתה טרוריסט בעצמך, לפחות חמור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנה מישהי שעברה לגור ברכבת כדי לא לשלם שכ"ד :

http://m.ynet.co.il/Articles/4693719

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות תכתוב שזה בגרמניה שלא נתבלבל.

אני לא רוצה לדעת מה יקרה לבן אדם שינסה לגור ברכבת ישראל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

:-)

צודק.

זה בגרמניה.

פורסם
אח שלנו, 2000 זה יותר מדי? חדר בדירת שותפים בשכונת הדר בחיפה יעלה לך 400-500 ש"ח.

שזה פחות מהפער בין אגרה של פרייבט למיסים ודלק שתשלם על ונדורה.

עם זו האמת זה מחיר ממש טוב, תודה.

זו השכונה שחוטפים בה את הבתי-זיקוק?

פורסם

אחד העובדים אצלי בחברה הזמין לעצמו קראוון שהוא בית נייד, חונה אותו איפשהו וגר בו יחד עם אישתו (בחור בן 60 בערך).

עזב את הדירה שלו ועבר לזה, עלה לו כ 100 אלף ש"ח.

מעניין מהם ההוצאות מסביב, סביר להניח שהרבה פחות מדירה אבל עדיין מגניב, והבפנים של הקראוון נראה טוב למדי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...