Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מעונות נורמלים שמכבדים את עצמם, אף אחד לא יתן לך לגור באותו ולהשתמש במעונות. יכול להיות שתקנה את האוטוגלידה ותהיה במעונות לשבוע ואז יעלו עליך ויזרקו אותך. ואז נתקעת עם אוטו גלידה.... בקיצור, בבקשה ממך רד מזה. חבל על הכסף שלך. תמצא דירת שותפים זולה אולי אפילו שתיים בחדר שיצא לך זול ותגור שם. לבסוף, זה באמת הזוי ובלתי מקובל, מה שאתה רוצה לעשות ומספיק שומר אחד שיראה אותך במעונות ואני בטוח שהוא יזרוק אותך והלכו לך אלפי שקלים על ההרפתקה הזאת.

רוב הסטודנטים במצוקה כלכלית וזה כנראה המגזר הכי עני (זמנית) במדינה. צריך לשלב עבודה ולימודים ולחיות ברמת חיים נמוכה יחסית עד שנגמרים הלימודים.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בר ברוך הבא לפורום.

אני תמיד דוגל בחשיבה מחוץ לקופסה כי לא הייתי מגיע לאן שהגעתי בלי לחשוב שונה אבל המחשבה שלך זה לחשוב מחוץ לאוטמוספרה. אבל מצד שני זה גדול, תחשוב על בנות בתקופת הלימודים. עניין פינוק של גלידה בכל עת ובכל עונה מובטחת ;)

ברצינות-

לשכור חדר בדירה משותפת יותר זול ותנאים היו טובים כמו מקלחת, מטבח ומקום אישי ואינטימי. אני בטוח שאחרי זמן מה יסלקו אותך מהמעונות כי לא יהיה מקובל שמישהו זר יבשל, יתקלח ויסתובב במעונות וליד חדרים של סטודנטים. על תשלה את עצמך שחברים יעזרו כי הם לא לבד שם.

החיים הם כמו....

פורסם

בפעם המי יודע כמה: אני סטודנט, לא גר בבית, מתעלק פה על קרובים, אוטוגלידה לאי פעל במעונות למרות שאני יכול לספר לכם איזה עסקים כן הולכים פה. בכל מקרה אני מודה לכם על העצות שלכם עד עכשיו ובמיוחד לשגיא 601 שבדרך רגועה ניסה להפוך הכל ולהראות לי, נראה.

עכשיו קצת עדכון שאני לא ממש יודע מה עושים איתו ואולי קשור לאוטוגלידה.

היום בבוקר אני יושב בקפיטריה וכותב כאן בפורום. בזוית העיין אני ככה רואה מישהי עם חיוך מאוד נחמד נפרדת מחברות ונכנסת.

היא קונה סנוויץ ומתישבת עם עוד אנשים אחרים כי צפוף, לא רחוק ממני, נראית קצת מוכרת אבל לא נעים לשאול ככה. פתאום אני רואה איך החיוך המקסים נעלם ויש לה הבעה נגעלת, הסתכלתי קצת והבנתי ישר שהיא קנתה את הסנויץ עם הפסטו או עם הכוזברה.

ישר אמרתי נעשה מה שחבר שלי שעובד בעצמו באוטוגלידה, לא שלו, עושה. הוא נותן לבחורה שמוצאת חן בעיניו ארטיק עגול בצורת מטרה והוא אומר שהיא הצליחה לפגוע לו בול במטרה. לא תאמינו כמה זה עובד. חיפשתי מהר ארטיק כזה נגד הטעם המגעיל של הכוזברה ולא מצאתי.

מצטער, ממשיך אחר כך כי זה מתקשר ישר לעניין של האוטו. חייב לרוץ סליחה.

פורסם

ההוא שהציע לי משאית זבל ועוד כמה- תודה שאתה מאחל לי לגור זבל אבל רק שתידע. חבר בירר על עבודה בתברואה במשאית ויש משכורת נכבדת. לא כל אחד מתקבל ויש פרטוקציה. אני רציני לגמרי. תבדוק.

אין ספק שלהיות עובד תברואה זה משתלם, אבל עזוב את זה. יש לי חבר שעובד על משאית זבל, לא שלו, של חבר. אז פעם הוא קלט בזווית העין מישהי שהיה בא לו עליה אז הוא רץ מהר למשאית זבל, הוציא ממנה שקית זבל עם כל מיני קליפות ובא לבחורה ואמר לה שהמראה שלה קילף אותו. מאז הם כבר בזוגיות שנתיים.:-)

פורסם

מרווח יותר, פרנסה טובה יותר, קלאסי יותר.

וברצינות, קודם כל בהצלחה, כל הכבוד על החשיבה היצירתית.

אם זה היה תלוי רק בי- סביר להניח שהייתי מתגורר בקרוון נייד ומסיר את השתתפותי במירוץ לדירה בישראל.

אבל זה לא תלוי רק בי (וכבר קיבלתי מבט של "לקבוע תור ברבנות?")

אגב, איפה אתה לומד ?

360071-le-camping-car-de-breaking-bad-symbole-620x0-1.jpg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

קודם שיהיה בהצלחה בלימודים, לימודים זה דבר חשוב.

צפרדע זה רעיון פנטסטי עבורך!

* פרופיל נמוך, תוכל להחנות אותו גם באדום לבן.

* סאן רוף שיכול להיות פשוט נהדר בימים חורף שטופי שמש.

* באותה ההזדמנות תוכל ליצור קשרים עם העובדים ממשאית הזבל, ואולי יסדרו לך ג'וב כשתסיים את התואר.

- אם אתה נמצא בסביבה של חרדים זה יכול להיות בעייתי. לא מעט צפרדים נשרפו למוות באזורים כאלה בירושלים.

תוכל למצוא משומש במצב טוב, חברי פורום קוסמטיקה ישמחו לסייע בבחירת פוליש מתאים.

886.jpg

אם להרשים את ההיא מהקפיטריה חפצת, הקבריולה יעשה את העבודה:

8864.jpg

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה רעיון הזוי וגם לא כל כך מציאותי מהמון סיבות.

ראשית העניין של לעבוד בתור גזלן בימי הקיץ, אתה באמת חושב שכל אחד יכול?. צר לי לבשר לך אבל האנשים שעובדים בזה בד"כ הם אנשים שיש להם חופים \ מקומות קבועים אף אחד לא יתן לך להיכנס לטריטוריה שלו בנוסף מי שמנהל בד"כ את הדברים האלו הם לא אנשים סימפטים במיוחד לרוב מדובר במשפחות פשע \ עבריינים כאלה ואחרים. בקיצור יכול להיות מסוכן.

אתה הולך להיות סטודנט וככזה תצטרך גם להכין עבודות בית ולשבת ללמוד לא מעט שעות ביום. איפה בדיוק תעשה את כל זה? אתה צריך איזה שולחן כתיבה מינימלי לפחות, לא ניראה שיהיה לך ממש מקום לכל העניין הזה. בנוסף חשמל, צריך בד"כ מחשב על מנת להכין עבודות בית, גם אם זה לפטופ אורך החיים של הסוללה מוגבל לשעתיים עבודה בערך.

היכן תאכסן אוכל ושתיה ? אין לך חשמל הרי, אוכל אתה כמובן צריך ובטח גם שתיה. לשים במקרר אצל חברים? וכל פעם שאתה צמא באמצע הלילה תלך עד לשם?. אמרת בעצמך שזה מקררים קטנים כמה מקום כבר יהיה גם לדברים שלך?

אנחנו חיים במדינה חמה, בחודשי הקיץ הרכב הזה יהפך לסאונה לוהטת, מה שאומר שבשעות הצהריים לא תוכל לשבת שם וגם לישון שם בערב בלי מאוורר יהיה כנראה בלתי נסבל (לא דיברתי אפילו על מיזוג).

חורף - מחשיך מוקדם מה תעשה אז? תלך לישון ? אין לך חשמל ובטח לא תאורה ברכב, תישב גלמוד בחושך?

עוד בעניין החורף בימי גשם חזקים לא תוכל לישון עם כל הרעש של הגשם על הפח של הרכב.

אתה באמת חושב שאנשים בקיבוץ או סטודנטים אחרים שחיים שם ולא חברים שלך יקבלו בשמחה את הרעיון שאתה תופס להם חנייה, משתמש להם במקלחת \ שירותים \ מטבח וכל זאת בלי לשלם אגורה? צפה להרבה הצקות בעניין הזה ואולי גם לביקור של פקחים כאלו ואחרים :evil:.לא לכולם בא לראות כל בוקר איזה רכב מסחרי ישן עם מישהו שגר שם ומזכיר להם קצת את משה אופניק מרחוב סומסום.

בקיצור כל הכבוד על החשיבה אבל זה לא ראלי, תשכור לך דירת סטודנטים מינימלית כזאת או אחרת ונסה לשפץ אותה קצת בהתאם לצרכיך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רוצה לעדכן שעם הקור הזה פה בירושליים טוב שלא הלכתי על אוטו גלידה כי הייתי עכשיו בעצמי הופך גלידה. חייב לציין שאכן הזההירו אותי פה אבל לא זה הסיבה למה לא סגרתי.

כמו שכתבתי בהודעה אחרונה מישהי נחמדה עשתה בקפיטריה פרצוף נגעל כזב בגלל סנדבי'ץ עם פסטו, חיפשתי עבורה ארטיק בצורת מטרה[בשביל הגימיק שפגעת לי בול במטרה] ולא מצאתי, היום נשמע מצחיק ארטיק בירושלים. בכל מקרה קניתי אטיק לימונענע מרענן כזה שאני מת עליו והצעתי לה, היא חייכה ולקחה ביס גדול ואז עשתה פרצוף עוד יותר נגעל. התבאסתיוהיא הסבירה לי שהיא שונאת נענע ופסטו. שתינו משהו ונרגעה. עמיד אחרי זה היא6 אומרת שרצתה לגשת לשבת לידי והיא ידידה של ידידה שלי מסתבר. היא לא רצתה להפריע לי כי נראתי מרוכז כזה.כולה הייתי מרוכז בקארספרום:lol: :lol: .

שאלה מה אני כותב והיראיתי לה.

אז היא פתאום מסבירה לי שיש לה חדר לבד במעונות איכשהוא[אני לא קיבלתי בכלל ולה יש לבד]. הקיצר היא אומרת לי שאם אני יתנהג יפה אני מוזמן"טו קראש" לשבוע בערך. היא תלמידה של וון ייר פרוגרם שזה תוכנית לימודים של אמריקאים. היא מדברת עברית אבל במבטא מצחיק. הקיצר היא סיפרה לי שלאבא שלה שהיה סטודנט היה מן דוכן כזה של פרצלים אז היא מבינה אותי.

מהון להון ביתיים אנחנו ביחד בחדר ואני מתקלח בקומה מתחת. המקלחות מחוץ לחדרים.

הקטע הוא שלמרות שהיא מבינה אותי היא שכנעה אותי לאט לאט למרות זה לרדת מהאוטו גלידה שזה טוב בדיעבד. גם העניין של הדיור הסתדר לכרגע. מצד שני למרות שהורידה אותי מהאוטו גלידה היא רוצה שבסוף החורף אני יקנה אוטו עם גג נפתח ולמה זה?

לאבא שלה היה גרטאה כזה פעם מזמן. מוזר קצת אבל ביררתי ובעשיריה אפשר לקנות פיגו 306 או פונטו קבריולט או משו דומה. אפילו היום ראיתי בפורום רנו כז גג נפתח. נראה לי נהחמד למרות שיותר זה שגעון שלה. עכשיו השאלה אם אפשר להחזיק אוטו כזה, זה שאלה ליעוץ רכב, אבל השאלה אם זה הגיוני המצב או שאני עוד פעם חושב שטותי דוקא מתאים פה

מה אומרים המומחים?

פורסם

לא יכול להיות... אתה חשבת על אוטו גלידה בירושלים?!?

טרולולול. אין כסף למעונות והוא חושב על אוטו עם גג נפתח.

בירושלים.

אהה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לוקומוטיב מה זה מועדון הגיבוב? יש אצלנו מועדונים אבל על זה לא שמעתי. אתה מתכוון לאחוות סטודנטים כאילו?

"שני צעירים נדקרו הלילה ע"י מגובב אלמוני ליד מועדון הגיבוב בבאר שבע"

:lol: מבדר, ומשעשע.

מעולה שיש עידכון!

לרוב קבריולטים הם overpriced הרנו 19 אפשרות אבל היא יותר לכיוון ה פי 2 מהתקציב אתה דיי בכיוון המשוגע הנוסף

מה עם צפרדע קבריולט כמו ש Barney הציע?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מחשיב את עצמי למומחה, אבל אני חושב שבמידה וההורים רחוקים יותר מ20 ק"מ ממוסד הלימודים שלך או שאתה לא יכול לגור איתם בבית, אתה צריך לחפש דירה להשכיר קרוב למוסד הלימודים במקום לחשוב על קניית רכב.

כמו שאני רואה את זה, כסטודנט אי אפשר להחזיק רכב ולשלם שכר דירה, אלא אם אתה משלב עבודה בזנות עם הלימודים שלך.

זה או לקנות רכב מינימלי ולגור עם ההורים, או דירה שכורה/מעונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא ראיתי את השרשור הזה בזמן אמת, אבל אני עדיין יכול לספר קצת מנסיון אישי של חבר.

כן, אפשר לגור בקרוואן במהלך הלימודים, להתקלח במעונות ולחרבן בשיחים, אבל זה חיים של חוראני.

חבר ללימודים עשה את זה שנה שלמה, קפא בחורף והתבשל בקיץ. הקראוון שהוא בנה (ממרצדס אדומה כזו של דואר) דווקא היה משופצר, עם חשמל מקולטי שמש וכיריים גז, אבל עדיין, אלה לא חיים נוחים ואני יודע שבאופן אישי לא הייתי מסוגל לזה.

אם אתה רוצה לחסוך כסף, תגור במעונות.

לגור בקראוון זה למי שחייב להרגיש את ה"חופש" בלא להיות קשור לבית ומוכן לשלם את המחיר.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

מזל שמצאת אמריקאית שהורידה אותך מהרעיון של אוטו-גלידה (ועוד בירושלים). עכשיו תמצא לך סקוטית שתוריד אותך מהרעיון של קבריולט.

מה תעשה כשיגמר השבוע ותצטרך לעזוב?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...