Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נגרם לי נזק לצבע ברכב לאחר שטיפה (כנראה שהצביעה הייתה חובבנית).

אשמח לדעת כיצד ניתן לסדר את הנזק הנ"ל.

בנוסף אשמח לעצה עתידית בנוגע לשטיפת הרכב, כיצד לשטוף אותו כדי שלא יחזרו מקרים כאלה.

תודה רבה!hole2.jpg

פורסם

אני במקומך הולך למקום שצבעת את הרכב ושואל אותם ליד כל הלקוחות שלהם איך קורה דבר כזה!, ושואל אותם איך הם! מתקנים את זה.

באמת שאני לא רואה דרך שאתה מתקן את זה בלי שזה יראה נוראי, זה וואחד קילוף ואם זה קרה שם משטיפה אני לא רוצה לדעת איך הרכב יראה עוד שנה..

אם בכל זאת אתה מחליט לתקן בעצמך, אז תקנה את הצבע לרכב לפי הקוד ולכה ותעשה שלייף סבון אחרי, לפני כמובן גם לשייף את הפריימיר, כדי להיות בטוח שהוא באותו גובה.

לבסוף אחרי יבוש של כמה ימים עד שבועות, כל אחד ממליץ משהו אחר, עדיף לשאול את המקום שממנו נקנה הצבע, לעבור עם פוליש למקסימום נסיון טישטוש.

בהצלחה, ונשמח לדעת איפה נצבע כדי לדעת לא ללכת לשם.

פורסם
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הצביעה אכן נעשתה בצורה חובבנית, מעבר לזה שרואים בלינק מעלי את איכות הצביעה בדלת, אפילו לא עשו פוליש / שלייף לאחר הצביעה כדי להחליק אותו ועכשיו זה נראה עם מרקם תפוזי.

אצלי אגב ברכב, יש תיקוני צבע דומים, צביעה נעשתה לפני שנתיים בערך והסימנים כבר צצים להם.

לדעתי אין הרבה מה לעשות מעבר או, לשטוף את הרכב ידנית ובעדינות כדי שלא יתקלף או לצבוע מחדש במקום נורמלי שלא עושה טובה שצובע לך את הדלת תחת המילה המפוצצת "השבחה" (שב"חים נשמע יותר טוב)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...