Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את הדגם שבו אתה מעוניין במשך שנתיים והוחלף בדגם החדש לפני חצי שנה. שני הרכבים מצויינים. החדש הוא נותן תחושה של בגרות וטיפה יותר שקט ועם כסאות קדמיים נוחים יותר.

פורסם

איך הג'ולייטה לעומת המתחרות? מישהו נסע באחת מהן ויכול להשוות? (אני מדבר על סיאט לאון 1.8 ומאזדה 3 ספיריט בעיקר, פחות על האודי A3, במוו 1, לקסוס CT200H, וולוו V40, מרצדס A CLASS וכאלו)

פורסם

מצב ה- D מעולה, מצב ה- N קצת אנמי. נכון שהוא נועד לחסכון, אבל בכל זאת...

היא לטעמי עדיפה על הלאון 1.8 (בחנתי אותה לפני הרכישה), וה- 3 בכלל לא במגרש שלה, אע"פ שהעתיקה את העיצוב החיצוני של הג'ולייטה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצב ה- D מעולה, מצב ה- N קצת אנמי. נכון שהוא נועד לחסכון, אבל בכל זאת...

היא לטעמי עדיפה על הלאון 1.8 (בחנתי אותה לפני הרכישה), וה- 3 בכלל לא במגרש שלה, אע"פ שהעתיקה את העיצוב החיצוני של הג'ולייטה.

איזה עוד רכבים בחנת לפני הרכישה (אם בכלל)? במה הרגשת הבדל משמעותי? החבר שואל אם עדיף לשלם עוד ולקחת את גרסת התלתן הירוק במקום את ה-1.4 הסטנדרטי.

לי אישית יש היום פאביה סטייל חדשה וגולף R בתהליכי גיור, אני אישית הייתי הולך על הלאון לפי נתונים יבשים, אבל זה שטויות לקחת אוטו רק לפי נתונים יבשים. ראיתי בחתימה של מישהו פה "רק אנשים יבשים מתרגשים מנתונים יבשים".. אהבתי :lol:

פורסם

כאמור, עשיתי נסיעות מבחן על הג'ולייטה (1.4 TCT) וגם על הלאון (1.8 DSG) החדשות בהפרש של שבועיים.

מבחינת כוח, לא תרגיש כמעט הבדל (גם בנתונים היבשים וגם על הכביש). בלאון הכוח מתפרץ לטעמי יותר מהר ויותר בברוטאליות, וזהו. עיצוב חיצוני זה עניין של טעם, הג'ולייטה לוקחת בכל השאר (עיצוב פנים, ניהוג, אחיזה, בלימה, שיכוך מהמורות, אפילו צליל מנוע).

אבל, הלאון 1.8 (מוצעת רק עם DSG) תהיה יותר זולה - קיבלתי הצעה של סביבות 155K על הכביש לגרסת FR+ בגרסת 3 דלתות. 5 דלתות FR גם באיזור המחיר הזה, פלוס מינוס - מול הג'ולייטה שמתחילה בסביבות ה-180K ל-1.4TCT 170 כ"ס קומפטיציונה. היה מבצע עד לא מזמן ב-160K, אין לי מושג אם הוא עדיין בתוקף.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
איזה עוד רכבים בחנת לפני הרכישה (אם בכלל)? במה הרגשת הבדל משמעותי? החבר שואל אם עדיף לשלם עוד ולקחת את גרסת התלתן הירוק במקום את ה-1.4 הסטנדרטי.

לי אישית יש היום פאביה סטייל חדשה וגולף R בתהליכי גיור, אני אישית הייתי הולך על הלאון לפי נתונים יבשים, אבל זה שטויות לקחת אוטו רק לפי נתונים יבשים. ראיתי בחתימה של מישהו פה "רק אנשים יבשים מתרגשים מנתונים יבשים".. אהבתי :lol:

גרסת התלתן הירוק היא טיל - אם יש לו יכולת, הוא לא יצטער, רק שיצטייד בכל גלאי הרדאר שאפשר :-) פשוט רכב פנטסתי. צליל ותאוצה ממש ממש מובחנים מכל רכב אחר (בהסתייגות שהיום כמובן יש בתקציב זהה את הקופרה החדשה). אני מתייחס רק לתלתן החדשה - בקודמת לא נהגתי. אם ידו משיגה- לא יצטער.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...