Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את הרכב שלי לאחד חדיש יותר וזול יותר לאחזקה בגלל שאני מתכוון להתחיל ללמוד בשנה הקרובה ורוצה שיהיה לי רכב לטווח של לפחות 3-4 שנים בראש שקט.

התקציב שלי הוא 40-45 אלף ש"ח.

עד היום הייתי כמעט שנה עם פונטו ספייס 2001 ELX, היא הייתה נחמדה, לא עשתה בעיות רציניות, אבל איטית, משעממת וישנה והחלפתי אותה בפונטו HGT גם שנת 2001 שאצלי לא הרבה זמן.

בHGT לא חסר לי הנאה וכוח ומראה אבל שוב, מסתכל על הנקודות שכתבתי בהתחלה.

אז הצרכים שלי -

- שלא יחרוג מה45 אלף ש"ח במקסימום

- צריכת דלק לא חשובה לי - לא נוסע הרבה כרגע בערך 10K ק"מ בשנה.

- אמינות - הכי חשוב ואחזקה זולה יחסית, גם שנה כמה שיותר גבוהה.

- רוב הנסיעות שלי לבד, אין לי צורך במשפחתית ואני גם לא אוהב רכבים גדולים אבל גם לא רוצה את המיני הממש קטנות. סופרמיני כמו הפונטו יהיה מעולה.

- חשוב שיהיה קצת מהנה עד כמה שאפשר, לפחות זריז (כנראה לא יהיה כמו הHGT אבל לפחות שיהיה יותר נורמלי מהELX) ונראה נורמלי שאני לא אתבאס עליו מהר.

- לא ליסינג/השכרה

אשמח להצעות, גם אם אתם חושבים שכדאי לחכות כי כרגע יש לי רכב ואני יודע שנכנסו הרבה רכבים זולים בזמן האחרון ואולי כדאי לחכות שיכנסו בתקציב שלי.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הייתי מציע את טיוטה יאריס ts.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את האמת אהבתי את הכיוון אבל הן גם ישנות - 2003-5, ככה שאני לא מתקדם יותר מדי.

מוכן להפחית מהציפיות בעיקר של ההנאה כדי לקבל שנת 2007-8, אם אין שום דבר בתקציב הזה אז אולי אתחיל לפזול יותר לכיוון המיני.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

המיני לא יתנו לך fun מבחינת נהיגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני יודע, בגלל זה אשמח לשמוע על עוד כיוונים.

אם לא יהיה משהו מתאים אז העניין של אמינות ואחזקה זולה לטווח של לפחות 3-4 שנים יותר חשוב לי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

סליחה, אבל לא הבנתי ממש למה אתה מחליף את הרכב, בהינתן ההודעה הראשונה שלך.

לי נשמע יותר הגיוני להחזיק את הHGT ולהחליף בתום הלימודים...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שאמרתי אני רוצה משהו שאני אוכל להיות איתו בראש שקט ל4 שנים בערך.

הHGT בת 14 ולקוות להחזיק אותה עוד 4 שנים בראש שקט זה קצת אופטימי מדי, מה גם שהאחזקה לא זולה.

חוץ מזה שבלי קשר אני פשוט שוקל לעבור לרכב קצת יותר מודרני.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אז להשקיע כפול בכסף בשביל לחסוך הוצאות שאולי יבואו ?

תיסע בפיאט עד שתמות יהיה יותר חסכוני מאשר להשקיע 40000 ש"ח .

פורסם

אם אתה עוסק בחסכון, ולא בהונאה עצמית - אין לך שום סיבה הגיונית להחליף את הרכב. קרוב לוודאי שאובדן הערך המואץ + יישור קו יהיו יקרים יותר מטיפולים שוטפים לHGT.. הרכב הקודם שלי נמכר כשהיה בן 19, ולתחזק אותו היה משמעותית זול יותר מאשר לתחזק את הרכב הנוכחי. רק על דיטיילינג הוצאתי יותר מהתחזוקה השנתית של הרכב הקודם... אבל זה כמובן פאק אישי, גם אם נתחום את זה לטיפולים בלבד זה עדיין יוצא יקר יותר.

אם אתה בקטע של להנות וכו' אז סבבה, פשוט ההודעה הראשונה שלך קוטלגה אצלי במוח ל'מחפש לחסוך', ולהחליף את הHGT ברכב חדש יותר זה לא לחסוך - אלא אם הרכב באמת מאכיל אותך מרור מבחינת תחזוקה שוטפת (מההיכרות שלי, זכור לי שHGT ממוצעת אמורה להיות בסדר גמור מבחינת תחזוקה שוטפת).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא העניין הוא לא לחסוך, העניין הוא להנות עכשיו מראש שקט ורכב חדיש יותר.

האמינות עדיין מאוד חשובה, הזול לאחזקה אולי הגזמתי, משהו ממוצע יהיה בסדר גמור.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...