Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, עומד להיגמר לי האופטיקלין ועדיין לא נפטרתי מהדביקיות המטורפת הזאת, ניסיתי שהדאש חם, ניסיתי שהוא מוצל ושמתי מזגן שיהיה לו קר ונעים, ניסיתי שלושה ימים כל יום כמה נסיונות, אך לצערי הוא עדיין באותו המצב, דביק ומבריק, מה אפשר לעשות? אני מתחיל להתייאש!

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי asmily
הוספת נתונים

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

זה דביק כמו שכבה של דבק שכשמעבירים ציפורן זה יורד או שזה דביק כאילו זה נמס, ומתחתיו יש עוד דביק.

ד"א המרקרם של הפלסטיק חלק?

יש עוד פלסטיקים ברכב מאותו סוג שהם לא דביקים? תעלה תמונות של שתיהם.

יש מצב שעל הפלסטיק יש שכבה של מין צבע מט והצבע הזה נמס?

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

אני לא יודע למה "הרקולס" משווקים את האופטי-קלין בתור APC או חומר לניקוי פנימי, אבל הוא לא.

בכול מקרה, אם אתה רוצה עוד מהחומר אני מוכר בקבוק שלם חדש (תבדוק את שרשור המכירה)

תנסה APC יעודי כלשהו (שכתוב עליו "נוזל לניקוי כללי" בצורה מפורשת) או אלכוהול.

תן תמונה של החומר. יש סיכוי שהסקיי הגיב עם הפלסטיק של הדאשבורד אז אפשר לנסות APC או אלכוהול ולשפשף עם סקוצ'.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

342699image_tn.jpg

זה סוג של גומי כזה, הוא נהיה ממש רך כך שאם אני מנסה להוציא עם הציפורן אז הגומי מתקלף, חוץ מזה הכל בסדר

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אני עדיין מחפש את הapc הזה, אני לא יודע על איזה חומר מדובר ואיפה לקנות אותו

פורסם (נערך)

da89bc2dc512bc5d54c020d0805e3e6e.jpg

הראשון זה הapc.

לגבי השני תצטרך להתייעץ עם החנות.

השלישי נראה לי על תקן apc תקנו אותי אם לא.

לפי התמונה זה הגרוע מכל, זה מין ציפוי מט גומי כזה,כבר ראיתי את התופעה בכמה רכבים אני לא חושב שיש דרך חזרה.

אל תגרד אותו ואל תנסה לעבור עליו עם סקוצ.

אבל שווה לקנות כמה מוצרים ולנסות להחזיר אותו לחיים.

תקנה גם על הדרך מחדש פלסטיק של gtechniq c6.

פורסם

608290image_tn.jpg

393678image_tn.jpg

וזה הספריי:787751image.jpg

פורסם (נערך)

טוב אני לא רואה עוד תגובתו.

במקומך הייתי קונה את:

המסיר זפת ודבקים, דווקא את זה ולא את יותר זול, פה כתוב מתאים לפלסטיקים.

ואת הw2 ומוודא שהוא apc.

והייתי קונה גם מחדש פלסטיק של gtechniq c6 או סליק שיין של מגווירס.

כל חומר שאתה קונה תתיעץ לפני זה בחנות, במיוחד לגבי המסיר זפת ודבקים!! .

לפניי שאתה שאתה מיישם משהו, תבדוק אותו על חלק קטן ונסתר בפלסטיק, בכדי שלא יעשה יותר גרוע.

תנסה בהתחלה לעבוד על זה עם הw2 אם הוא לא עוזר אז תנסה את המסיר זפת ודבקים.

פורסם

לפי איך שזה נראה APC לא יעזור. אולי אלכוהול. וסקוצ'.

אם זה רק מסקאי אז כנראה שזה לא דבק, זה נראה כמו המסה של הפלסטיק. אלא אם שפכו לך סקאי על הדאש והוא התערבב עם קילו לכלוך ונאפה בשמש איזה יומיים.

אני לא יודע מה לעשות במקרים כאלה, ולא בטוח שיש מישהו בארץ שיוכל לעזור לך בלי אמצעים אלימים (אולי רק הדיטיילרים המקצועיים שנתקלו בכאלה מקרים) [אמצעים אלימים- לשייף את השכבה המומסת עד לפלסטיק תקין, ליטוש וציפוי בחומר הגנה]

אם אתה רוצה תשובה יותר חכמה ממליץ לפורום של דיטיילינג וורלד עם כמה תמונות בהגדלה שמתאימה למסך.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הדשבורד שלך נמס עקב שימוש בחומרים לא ידידותיים לפלסטיק.

שמן +שמש לאורך שנים גורמת לנזקים לפלסטיקים עקב "טיגון" הפלסטיק

מה שגורם להמסת החלק העליון. (בחלק מהרכבים -לא בכולם)

מה עושים? כל מקרה לגופו. לעיתים כן יכול לעזור חומרי ניקוי אגרסיביים (אין לך ברירה)

כגון APC במינון גבוה -בשילוב מטלית לניגוב (הכי טוב זה מגבת שיש לה יכולת ספיחת חומרים)

לעשות כמה מעברים לאורך שבוע ולהתפלל. (בעבר הצלחתי להסיר משהו דומה)

במידה וזה לא עוזר? תהיה חייב לעבור לשלב יותר אגרסיבי שכולל שיוף

וציפוי מחדש. עסק לא זול ולא כל אחד יעשה את זה.

בהצלחה

פורסם

וואו עדיף להחליף רכב בקצב הזה, חחח סתם, תודה רבה על עזרתכם , ברגע שאצליח להפטר מזה אעדכן אותכם, שוב תודה רבה אתם מלכים!

• תוכן חדש...