Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה באזור השפלה? אשמח לנסות לעזור לך. (אבל לא תמיד נמצא שם)

אני מרמלה, אשמח לעזרה, תודה רבה

והחומר שהרס לי אותו זה הסקיי ששמים בדרך כלל אחרי שטיפה במקומות הפרטיים, הוא שם לי כנראה הרבה שיראה מבריק

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אני מרחובות, תאם איתי בהודעה פרטית אם אתה רוצה להגיע ואנסה לעזור לך עם זה.

אפשר לנסות גם קיטור (יש לי)

פורסם

סתם לידע כללי, למה אתה חושב שקיטור יעזור במקרה הזה?

(אני יודע שאתה מת על הקיטור ובצדק, אבל לפלסטיק?!)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני מרמלה, אשמח לעזרה, תודה רבה

והחומר שהרס לי אותו זה הסקיי ששמים בדרך כלל אחרי שטיפה במקומות הפרטיים, הוא שם לי כנראה הרבה שיראה מבריק

מעולה אני מלוד. אשמח לנסות לעזור - הבעיה שאני מגיע ללוד רק בסוף חודש.

אם לא תסתדר? תגיע אלי ואעזור לך בכיף עד כמה שאוכל.

פורסם
סתם לידע כללי, למה אתה חושב שקיטור יעזור במקרה הזה?

(אני יודע שאתה מת על הקיטור ובצדק, אבל לפלסטיק?!)

אני לא בטוח, אבל אם זו שכבה שהתגבשה לה שם, אם אפשר לנסות לרכך אותה ככה ועל ידי כך להסיר. (אני לא מצליח לראות את התמונות טוב מהסלולרי)

בכל מקרה, במקרים קיצוניים, תמיד כדאי לנסות מאשר לא לנסות.

פורסם
342699image_tn.jpg

זה סוג של גומי כזה, הוא נהיה ממש רך כך שאם אני מנסה להוציא עם הציפורן אז הגומי מתקלף, חוץ מזה הכל בסדר

מכיר את זה, היה בדשבורד של חבר אחרי שבכל שטיפה היו מרססים לו פחית סקאי שלמה (לפי הריח שהיה שם) עד שכל הדיפונים נהיו שומניים כמו לא יודע מה

לא יודע אם יש פיתרון לדבר הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה בקורולה 2008.

זה נראה כאילו הדשבורד פשוט נמס והפך לדביק.

החומר היחידי ששמתי על הדשבורד הוא חומר לדשבורד של stp.

אני לא יודע אם בכלל זה אפשרי להוריד את זה עם חומר כלשהו והאם זה נגרם מה-stp או שמא זה בכלל פגם ביצור של הדשבורד.

פורסם
מעולה אני מלוד. אשמח לנסות לעזור - הבעיה שאני מגיע ללוד רק בסוף חודש.

אם לא תסתדר? תגיע אלי ואעזור לך בכיף עד כמה שאוכל.

אשמח לעזרה ממך, אחכה לך, ברגע שיהיה לך זמן פנוי תדבר איתי, תודה רבה לכולם על העזרה, בינתיים אנסה שוב

תודה!!!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...