Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי אכפת הצבע, חוץ ממקרי קיצון (כמו רכב ורוד) אני לא חושב שהייתה לי בעיה לקנות בכל צבע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי דווקא יש בעיות עם צבעים. אבל כל רכב וצבע שלו. אין חולק שיגואר XKR בצבע British racing green נראה מהמם.

1.jpg

לי אישית הייתה פולקסווגן בורה בצבע ירוק בקבוק והיא גם הייתה מהממת.

בה בעת רכב הנ"ל לא נראה טוב בצבע הנ"ל.

פורסם

שתה בקבוק ולא תרגיש בהבדל :wink:

השאלה היא האם הרכב והמחיר מתאימים לדרישות שלך. אם כן, הצבע צריך להיות שיקול משני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה לא כל כך נורא.

אם הצבע עצמו במצב טוב, כך שניתן לבצע פוליש ולרענן אותו, אז התוצאה לא רעה לפי דעתי:

[ATTACH=CONFIG]429696[/ATTACH]

כמובן זה בהנחה שמדובר באותו צבע כמו בתמונה.

לדעתי עדיין נראה נורא .. הכי יפה בצבע הכחול הרגיל של הSTI .

לפותח השרשור: אני לא רואה טעם בלהחליף אימפרזה 1.6 באימפרזה 2.0 (אולי WRX, אבל מה שפרסמת זה לא WRX)

ובנוסף הצבע נוראי על הרכב לפי דעתי .

Audi A3 8L

פורסם
4dd3b5c615324391c625562789fbc5b1.jpg

בתמונה הראשונה זה לא נראה טוב בגלל שחסרות טסות. בכל מקרה אתה צריך קצת לעבוד על הצבע שלפי התמונות נראה לי מוזנח, להחליף טסות או להתקין ג'אנט סולידי ויהיה לך רכב דווקא בצבע מיוחד (לדעתי דומה לצבע של הרכב שלי שאני מאוד אוהב).

בכלל המרכב הזה של סובארו מעצבן אותי, הגלגלים יושבים יותר מדי בתוך הרכב - חייב ספייסרים.

55546e3daa011.jpg

yo4wtnignfth.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש הרבה גוונים לירוק, לי היה רכב שהיה רשום ירוק בקבוק ברשיון, אבל בתכלס זה ירוק כהה מטאלי שבחושך היה ניראה כמו שחור, בשמש היה ניראה כחול טורכיז כהה כזה, אני דווקא מאוד אהבתי את הצבע, במיוחד לאחר פוליש היה ניראה מצויין.

ירוק בהיר אני כבר לא אוהב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני מס' ימים ראיתי פורשה קאיין בצבע ירקרק, מעט זוהר. חשבתי לעצמי שזה צבע מוזר לרכב כזה, למרות שזו לגמרי בחירה של הבעלים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם הצבע הזה גרם לך לפתוח פוסט, אז אתה לא מרוצה מהצבע הזה ואל תקנה אותו בחיים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

השאלה היחידה היא מה אתה חושב על הצבע של הרכב. כל מה שאנשים כותבים לך לגבי הטעם האישי שלהם - לא רלוונטי.

אני בהחלט חושב שיש עדיפות למנוע 2.0 ליטר לסובארו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לשנות את השם של הפוסט ל "50 גוונים של ירוק". לי הייתה פעם באלנו ירוקה וכשהיא הייתה נקייה זה היה אחלה.

2 חסרונות - כל טיפת אבק נראית רע על הרכב וגם הצבע מתבלה ממש מהר בעמידה ממושכת בשמש, ואז יש קילופים למיניהם. למי שיש קצת זמן, רכב נקי ומפולש, ג'אנט זהוב של טורבו, פנסי ערפל צהובים, כמה ניקלים בודדים (ולא, לא צריך ספויילר - כשמו כן הוא) והאוטו ז'ונגלר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היה לי כזה על גולף סימן 4 שכבר לא איתי כמה שנים. בכלל לא רע הצבע הזה, ענין של טעם. מגרעת אחת שאת תחילתה כבר רואים בצילומים שלך, היא קילוף הלכה והענין הזה הופך את השאלה של איך הצבע הזה למיותרת, כי לסיפור הזה אין פתרון אמיתי מלבד צבע כללי.

• תוכן חדש...