Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10

Octavia-TSI11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

אני רוצה להחליף את האלמרה 2006 יד 3 (לשעבר השכרה) .

הרכב משמש לנסיעות קצרות בית-עבודה.

ישנן מספר סיבות לרצון להחליף את הרכב-

ראשית, פעם בכמה חודשים ישנה נסיעה לסופר,אין הצדקה להחזיק ברכב משפחתי לאופי השימוש.

סיבה נוספת, קיים רצון לרכוש רכב חסכוני יותר.

יתר על כן, האלמרה לא נוחה, קופצנית ומאוד נוקשה בעיקר בעיר.

מעדיף גיר אוטומט ,לא רובוטי ובטח שלא רגיל.

ה"דרישה" -רכב שני במשפחה חייב להיות אמין ונוח לאחזקה.

נכנסתי למגרש רכבים גדול באזור (אם מותר, אציין את שמו)

הרכב המדובר הוא יונדאי I10,יד פרטית ,שנת 2012 שעבר 30K .

במגרש רוצים עליו 64K בטענה ומדובר ביד פרטית.

בפנים הסלון נקי ומטופל,מבחוץ ישנן מספר שריטות לא משמעותיות,כמובן שיש לבצע בדיקה לפני הרכישה .

על האלמרה הם מוכנים להביא 13K .

האם החששות שלי מוצדקים ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

זה מנוע 1.25?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שקלתם אולי אלטו חדשה במחיר הזה?

היונדאי לא בדיוק ממש חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אלטו בהחלט אופציה.

חבל שלא הייתה שם כדי להשות,לפחות תחושה ראשונית בסלון.

הייתה במגרש סיריון 2011,עולה 67K ובפנים מרגישה פחות טוב מאשר ה -I10.

הסיריון הרגישה ממש צעצוע.

אילו סוגי גירים קיימים בסגמנט וברמת המחירים עליה מדובר כאן ?

יכל מאוד להיות שאני לא מודע לסוגי הגירים הקיימים ולכן לא חושב על רכב שיכל להתאים .

הגיר הרובוטי (הלא נוח בעליל) שאיתו יצא לי להתנסות ,מותקן בסקודה שלי .

yossiaviel

תודה על המידע, הוא הופך את הI10 שמצאתי ללא רלוונטית כלל.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

ממליצה בחום לבצע נסיעת מבחן ברכב לפני הרכישה, על מנת למנוע אכזבות עתידיות, כיוון שרכבי מיני לא ממש מצטיינים בנוחות שלהם.

לגבי הרכב הספציפי שראית, אני חושבת שמדובר במחיר הזוי ביותר, הוא יותר מתאים לרכב סופר מיני 2013 מאשר לI10 דור קודם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא מחפש רכב חזק ,הרכב מבחינתי כלי תחבורה מA לB .

כאחד שרוכש רכב מיני פעם ראשונה בחייו (אחרי כ15 רכבים), החשש היחיד הוא סלון קטן וספורדי .

אמשיך בחיפושים ,אשמח להמלצות בעניין הדגמים האופציונליים (בנוסף לאלטו)

פורסם
אני לא מחפש רכב חזק ,הרכב מבחינתי כלי תחבורה מA לB .

כאחד שרוכש רכב מיני פעם ראשונה בחייו (אחרי כ15 רכבים), החשש היחיד הוא סלון קטן וספורדי .

אמשיך בחיפושים ,אשמח להמלצות בעניין הדגמים האופציונליים (בנוסף לאלטו)

אני קניתי לפני 8 חודשים, גולף 2010 1.4 122כ"ס (דגם שעלה 145,000ש"ח) עם 28,000 ק"מ, יד ראשונה בבעלות פנסיונר בן 80+

המחירון שלה היה 82,000ש"ח.

האוטו קיבל דפיקה קטנה שהצריכה החלפה של כנף שמאל והצלחתי להוריד אותו במחיר ל71,000ש"ח.

הבן אדם כבר רכש אוטו חדש ובמשך שבוע של שיחות הוא היה לחוץ למכור את הרכב כי החדש מגיע השבוע.

מה שאני אומר זה, יש הרבה מציאות בחוץ, זה שוק של קונים עכשיו, אתה יכול למצוא מכוניות מעולות ב60 אלף ש"ח מבלי צורך להתפשר..

פורסם

יש לך גם את הספייס סטאר מליסינג,היא מאוד חיסכונית ועם גיר רציף.

פורסם

אל תתקרב לi10 בגרסאת 1250, לא חסכונית בעליל האוטו מתאמץ יותר מ1100, תבדוק מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה, חסכון, אמינות, אחזקה זולה

פורסם

קרתה 'טעות'.

עצה שלי - תמכור את הרכב שלך בשוק הפרטי ותקנה רכב מאדם פרטי. כולם ירוויחו מזה. חוץ מחברות הטרייד/מגרשי הרכב.

אל תתפלא אם 'תחסוך' כ-10 אש''ח אם תבחר באופציה הזאת על פני טרייד במגרש.

• תוכן חדש...