Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מחשבים לעסק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לרכוש 4 מחשבים חדשים לעסק.

השימושים הם אינטנסיביים ביותר באופיס, אוטוקאד וגלישה עם הרבה טאבים פתוחים.

הכי חשובה לי האמינות ושרכיבים לא יתקלקלו לי כל שבוע.

להלן המפרט:

מסך:

[..] DELL 24" P2414H IPS ₪1056

מעבד:

[..] INTEL 4160 : HASWELL, CORE I3, S1150, 3.6Ghz - TRAY ₪585

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H81M-S1 ₪279

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB DDR3 1600 CL11 - זמין במלאי ₪298

צורב DVD:

[..] LITE-ON SLIM DS-8A9SH-01 x8 ₪168

מארז:

[..] NZXT SOURCE 340 GLOSSY WHITE ₪444

ספק כוח:

[..] COUGAR ST 500W ₪287

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪133

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG SSD 850 EVO 120GB SATA3 5Y - לרוכשי מחשב חדש ! ₪339

דיסק קשיח 2:

WD SE 1TB ₪416

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,000 - חינם. ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4025

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

1 - האם ניתן לחבר שני מסכים למחשב זה?

2 - עדיף להוסיף כמה שקלים ולרכוש מחשב מותג - דל או HP?

תודה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קניתי לפני כחודש מחשב למשרד של אבא שלי עם מפרט די דומה רק עם i5 במקום i3 במחיר דומה (ועם מערכת הפעלה).

המחשב נקנה מחבר הפורום TheWolf, אני בטוח שאם תפנה אליו הוא ישמח לעזור לך.

מחשב של דל או HP כנראה תהיה לו אחריות יותר טובה (איסוף מהמשרד במקרה של תקלה) אבל הם יותר יקרים ובד"כ מגיעים בלי SSD.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ממליץ על ארז theWolf. מחיר הגינות אחריות. קניתי 2 מחשבים, מדפסת ומסך - אחרי שנים של קניות ב-KSP המחשבים לא מצייצים, לא עושים שטויות וקפריזות. מרוצה מאוד.

משכנתא זה קל

פורסם
חבל , אנחנו רכשו תחנות עבודה של HP עם מפרט יותר חזק בלי SSD כולל מערכות הפעלה WIN8.1. שלוש שנות אחריות אני לא זוכר את הדגם המדיווק אברר לך ביום ראשון.

זו התחנה די דומה

אשמח לדעת את מס' הדגם - תודה.

תודה לעונים.

המחשבים הקיימים כרגע הם מחשבי מותג של דל, i3 2.93ghz, בני 6 שנים, שלאחר שהחלפנו את ההרדיסק לSSD הם טסים.

מלבד החלפת הכונן הקשיח - שום תקלה חומרה.

לעומת זאת, המשרד שלידי סובל מתקלות חומרה אינסופיות לאחר רכישת המחשבים מרשת מוכרת.

האם לדעתכם עדיף לרכוש מחשב מותג או מורכב?

אגב, עם THEWOLF יצא לי פעם לשוחח לפני שרכשתי את הלפ-טופ - אדם נחמד מאוד ואצור איתו קשר.

פורסם

יש לכם טכנאי מחשבים in house?

אצלנו במשרד יש וכל תקלת חומרה (ספק בד"כ, מחשבים ישנים כבר, דור ה E7xxx) מטופלת בפרק זמן קצר או המחשב מוחלף מהר יחסית, אם אין לכם מישהו במשרה מלאה יש עדיפות למחשבי מותג עם שירות מלא.

פורסם (נערך)

לך על ספק כוח מחברה מוכרת יותר, אנטק הם מעולים, ואמינות ה-SSD עולה עם הנפח שלו, לך על 250 גיגה, גם של סמסונג.

אני גם הייתי חושב על הצמדת UPS לכל מחשב, שיתן את הזמן לחבר'ה לשמור את הפרוייקטים שלהם ולצאת באופן מסודר במקרה של הפסקת חשמל.

אולי שווה לשקול וויתור על הדיסקים המכאנייים בעמדות לטובת NAS מרכזי עם רייד כלשהו.

כמו כן, אם אין לכם שימושים ספציפיים איתו, הייתי מוותר על צורב ה-DVD, את מערכת ההפעלה אפשרי להתקין גם עם כונן DVD בחיבור USB.

לדעתי, מחשבי מותג לא מצדיקים את המחיר הגבוה שלהם בקנייה ולא את מחירי החלפים הייחודיים להם, והם לאו דווקא אמינים יותר ממחשב רגיל בעל רכיבים אמינים שנבחרו בקפידה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
יש לכם טכנאי מחשבים in house?

אצלנו במשרד יש וכל תקלת חומרה (ספק בד"כ, מחשבים ישנים כבר, דור ה E7xxx) מטופלת בפרק זמן קצר או המחשב מוחלף מהר יחסית, אם אין לכם מישהו במשרה מלאה יש עדיפות למחשבי מותג עם שירות מלא.

לא היתה לי עד היום תקלת חומרה במחשבים. זו הסיבה שמחשבה על מחשב מותג.

רוב הבעיות הן ברשת.

יש טכנאי שמגיע מדי פעם, ובמקום לעבוד, מתחיל עם המתמחות 8)

לך על ספק כוח מחברה מוכרת יותר, אנטק הם מעולים, ואמינות ה-SSD עולה עם הנפח שלו, לך על 250 גיגה, גם של סמסונג.

אני גם הייתי חושב על הצמדת UPS לכל מחשב, שיתן את הזמן לחבר'ה לשמור את הפרוייקטים שלהם ולצאת באופן מסודר במקרה של הפסקת חשמל.

אולי שווה לשקול וויתור על הדיסקים המכאנייים בעמדות לטובת NAS מרכזי עם רייד כלשהו.

כמו כן, אם אין לכם שימושים ספציפיים איתו, הייתי מוותר על צורב ה-DVD, את מערכת ההפעלה אפשרי להתקין גם עם כונן DVD בחיבור USB.

לדעתי, מחשבי מותג לא מצדיקים את המחיר הגבוה שלהם בקנייה ולא את מחירי החלפים הייחודיים להם, והם לאו דווקא אמינים יותר ממחשב רגיל בעל רכיבים אמינים שנבחרו בקפידה.

אקבל את עצותיך בעניין הSSD והDVD.

יש לי UPS-ים ושירות גיבוי מלא בענן (חברת טריפל C).

רוב האנשים שהתייעצתי איתם המליצו לי על מחשב מותג, ולא מורכב, עקב בדיקות האמינות שלא נעשות במורכבים.

יש בזה משהו או שזה קשקוש?

פורסם (נערך)

נסה כאן:

קום-מדיה שירותי מיחשוב

כתובת: ישוב אבן יהודה

טלפון: 054-4900880

ברכישה מרוכזת נדמה לי שאפשר להשיג dell optiplex 7020 עם I5 ו-4 ג'יגה RAM סביב 600$ .

אבל אין לי מושג כמה זה עולה בכמות כזו קטנה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

בדרך כלל עסקים הולכים על מחשבי מוצג בגלל מחלקות שירות עסקיות שבמקרה שיש תקלה אתה קודם כל מקבל מחשב חלופי לעסק במקום ואוספים אוצו מהר ולא מכניסים אותו למעבדה , ותביא ונראה.

לרוב המשתמשים הביתיים זה אכן לא רלוונטי ולא שיקול משתלם.

בשימוש בחלקים איכותיים מחשב מורכב יהיה כנראה יוצר אמין. סהכ החלקים במחשבי מותג הם לא. איכות מיוחדת או משהו כזה.

אבל מבחינת תוכנה ודרייברים ותפעול - מחשב מוצג יהיה קצת פשוט יותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זאת רכישה הרבה יותר טובה בתקציב הזה:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - http://www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]CM8064601560722.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Intel[/td]

[td]CM8064601560722[/td]

[td]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪892/874[/td]

[/tr]

[tr][td]GA-H97M-HD3.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Gigabyte[/td]

[td]GA-H97M-HD3[/td]

[td]לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H97M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics - mATX...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪468/459[/td]

[/tr]

[tr][td]HX316C10F_8.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]HyperX[/td]

[td]HX316C10F_8[/td]

[td]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8...

אחריות לכל החיים[/td]

[td]₪274/269[/td]

[/tr]

[tr][td]MZ-75E120BW.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Samsung[/td]

[td]MZ-75E120BW[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-75E120BW - Samsung - 120GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s - Retail...

חמש שנים אחריות[/td]

[td]₪360/353[/td]

[/tr]

[tr][td]WD3003FZEX.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Western Digital[/td]

[td]WD1003FZEX[/td]

[td]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

WD1003FZEX - Western Digital - 1TB - 3.5 inch - WD Caviar Black series (new) - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - 7200RPM...

חמש שנים אחריות[/td]

[td]₪380/372[/td]

[/tr]

[tr][td]Six-Hundred.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Antec[/td]

[td]Six-Hundred-A500[/td]

[td]מארזי מחשב - מארז עם ספק

Six-Hundred-A500 - Antec - Six Hundred v2 gaming case - With Antec VP-500PC 500W Bottom-mounted power supply - Hot swap 3.5 inch SATA hard drive dock - Cable management compartment - Front-loaded HDD cage for up to 6 hard disk ...

שנה אחריות למארז ושלוש שנים לספק[/td]

[td]₪342/335[/td]

[/tr]

[tr][td]FR-7PRO-REV2.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Arctic[/td]

[td]DCACO-FP701-CSA01[/td]

[td]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets AM3,AM2+,AM2,939 - Excellent cooling performance up to 130 Watts - Ultra quiet 92mm PWM fan - 6 he...

שנה אחריות[/td]

[td]₪141/138[/td]

[/tr]

[tr][td]P2414H.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]DELL[/td]

[td]P2414H[/td]

[td]מסכים - 24 LCD

P2414H - DELL - 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution - VGA, DVI-D, DisplayPort video inputs - 1000:1 Contrast Ratio - 250 cd/m2 brightness - 8ms response time - USB 2.0 hub - Stand with Height-adjustable,...

במלאי - שלוש שנים אחריות במעבדת היבואן[/td]

[td]₪1024/1004[/td]

[/tr]

[tr][td]GH24NS95.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]LG[/td]

[td]GH24NSB0[/td]

[td]DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

שנתיים אחריות[/td]

[td]₪80/78[/td]

[/tr]

[tr][td]SERVICEFORUM.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Plonter[/td]

[td]SERVICEFORUM[/td]

[td]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

[/td]

[td]₪1/1[/td]

[/tr]

[/table]

3962.00 / 3883

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=27983

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
אקבל את עצותיך בעניין הSSD והDVD.

יש לי UPS-ים ושירות גיבוי מלא בענן (חברת טריפל C).

רוב האנשים שהתייעצתי איתם המליצו לי על מחשב מותג, ולא מורכב, עקב בדיקות האמינות שלא נעשות במורכבים.

יש בזה משהו או שזה קשקוש?

אם מדובר על מחשב מותג מול המחשב המוכב הזול ביותר שאתה יכול להשיג, זה נכון.

מחשב מותג לעומת מחשב מורכב עם חלקים איכותיים מציגים אמינות דומה, זאת ועוד, במחשב מורכב החלקים הם אוניברסליים, במחשבי מותג זה לא ככה, החלקים היקרים כמו לוחות אם וספקי-כוח, חייבים לרוב להרכש מהיבואן הרשמי במחיר גבוה ביחס לחלק איכותי אוניברסלי.

בדיקות האמינות הם קישקוש מוחלט שנועד להביא אנשים שלא ממש מבינים לקנות "מותג", כאמור, מחשב זהו סך חלקיו ולא המדבקה עם שם החברה מקדימה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
יש טכנאי שמגיע מדי פעם, ובמקום לעבוד, מתחיל עם המתמחות 8)

כשתסיים עם השטויות האלה של המחשבים נשמח לכמה תמונות של המתמחות הנ"ל, רצוי עם פרי העונה בפריים לקנה מידה.

פורסם

המחשבים הקיימים כרגע הם מחשבי מותג של דל, i3 2.93ghz, בני 6 שנים, שלאחר שהחלפנו את ההרדיסק לSSD הם טסים.

מלבד החלפת הכונן הקשיח - שום תקלה חומרה.

מדוע בכלל צריך להחליף את המחשבים הקימים?

כתבת שהם "טסים" ואולי יספיק שיפור קטן נוסף כמו עוד זכרון או הרדדיסק אחר.

יהודה

• תוכן חדש...