Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי GREAT WALL COOLBEAR בכביש. סוג של משפחתית כדוגמת דייהטסו מטריה. כנראה יובאה ע"י היבואנית חברת המזרח, לשם בדיקה/תקינה. מעניין שהן ייבאו לפני מספר שנים גם מספר אקזמפלרים של סופר-מיני (Voleex C10) אך משום-מה, חוץ מהטנדרים, הם לא מצליחים להזיז כלום. 2015-06-11 08.45.41.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב קבורה לדרדסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שזה נפל ממשאית שהובילה בלוקים.

ראיתי לפני כשנה עומדת בחניון במודיעין. הזכירה באמת את הסיון XB

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש גם יחידה אחת של גרייט וול פלוריד שהגיעה לפני שהתחיל השיווק בארץ.

יש כל מיני שיקוצים שהגיעו לארץ כדי לבדוק כדאיות שיווק, למשל ב-2009 הגיעו לאדה קאלינה חדשה ורנו סנדרו (דור לפני הסטפווי שמוכר לכולם היום)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מתפלא שהם עדין מחזיקים יבואן בארץ, המכירות שלהם כמו שאני שומע, לא משהו. באמת אם יש כאן מישהו שיכול לשפוך קצת אור על המסירות שלהם זה יהיה נחמד לדעת

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

כרגע הדגמים שנמכרו בארץ (סטיד ו-c10) לא עומדים בתקני יורו 6, לכן כרגע הייבוא בהקפאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...