Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים וקצת 135000 קמ עם I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מה אתם מתעצבנים?נתתי ביקורת וחוות דעת. יש לי נסיון טוב עם יונדאי I20 ועוד כמה רכבים שלהם שהם רועשת ברמות מטורפות,איכות פלסטיקה וחומרים על הפנים ובידוד רעשים גם גרוע.

זה משהו שמלווה אותם כבר שנים ולדעתי פה צריכים להשתפר.

אין לי נסיון בI35, זה כן. אבל אני כן יכול להשוות את יונדאי לכל מיני רכבים ישנים שיוצא לי לנסוע בהם הרבה פעמים והאמת שאין כזה הבדל...

הדבר היחיד שהפריעה לי ב-i20 היא שהיא עגלתית בצורה מסוכנת (לא ביצעתי איתה עדיפות במקומות שעם הרכב שלי אני מבצע).

מלבד זאת אחלה רכב בכל פרמטר.

הדעה שלי כוללת רק נסיעה בין עירונית עם הרכב הנ"ל. לא יודע איך הוא בעיר.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

ה-i20 לפני או אחרי מתיחת הפנים?

הייתה לי אחת כרכב חלופי מהביטוח לפני שנה וקצת ודווקא היה דיי שקט, רכב עם 30 אלף קילומטר וצמיגים של פיראלי. לי הפריעה קצת ההתנהגות של החלק הקדמי שהרגיש קופצני מדי.

אני מאוד מחבב את ה-i35, היא עדיין נראית טוב למרות שהיא דיי מבוגרת ורשימת האבזור מכובדת.

אצלי בעבודה "זכינו" לשנמוך השבוע ובמקום הפלואנס דיזל ששירתה אותנו קיבלנו מאזדה 2 מהדגם הקודם. שנאתי את הכיסא של הפלואנס אבל חווית הנסיעה שם כל כך שונה מבמאזדה, הבדל של שמים וארץ.

פורסם

אחרי. הגרסא עם הסאנרוף, אז אני מניח שזה הרמת גימור הכי גבוה ואולי יש הבדל.

מה שכן ברגע שפותחים את סאנרוף, לפחות במהירויות בין עירוניות יש רעש ממש חזק. אבל כשהוא סגור האוטו שקט.

פורסם

אני חושב שה-i35 ממש טובה. אולי לא מדורגת הכי גבוה בכל פרמטר, אבל בשקלול היא מעולה.

למעט נתון אחד: ריסון כביש בעייתי. בבורות ובסיבובים במהירות גבוהה היא ממש מסוכנת.

בעבר חשבתי שזאת בעיה של בולמים או צמיגים, אבל זה לא זה, אלא זה הרכב.

אחרי שלמדתי את הרכב היטב אני כמובן מודע לזה ויודע לנווט במצבים כאלה, אבל זו עדיין נקודה שמפריעה לי...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד משהו שקשור ל-i35:

צריכת הדלק הממוצעת עומדת אצלי על ליטר ל-11.5/12, אולם מחשב הרכב מראה על 7.5 ל' ל-100 ק"מ שזה 1/13.3.

בדקתי את הנתונים האמיתיים מס' פעמים ברצף וזה בדיוק כמו שכתבתי, אולם מחשב הרכב עומד על 7.5/7.6 ל-100 ק"מ.

פורסם

רק צריך לשים לב שה i35 הוא רכב נמוך, בגירסה המאובזרת עם חלון שמש נהג מעל 1.90 לא יוכל לשבת זקוף (אני 1.93 ולא משנה כמה משחקים ניסיתי עם הכסא לא יכולתי לשבת זקוף) אצלי זה מה שגרם לי לפסול את הרכב.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...