Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים וקצת 135000 קמ עם I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכשהו נמחק העדכון שכתבתי אמש, הרכב הגיע ל170000 ועבר יום הולדת 3.

צלחות בלם עדיין מקוריות וללא סימני מדרגה, כנראה ביונדאי לא בונים על מכירת חלפים....

הרכב נוסע כמו לפני שלוש שנים, אין רעשים ואין ציקצוקים.

איזה תמונות צריך לi35?

לפני שבוע נסעתי כמה ימים בקורולה, מבחינתי היונדאי עדיפה.

פורסם
אם יש משהו שאני לא סובל ביונדאי זה התחושת פלסטיקה ובידוד רעשים גרוע וייתכן שגם צריכת דלק לא משהו.

חוץ מזה, מתקדמים לכיוון חיובי תמיד.

אתה רציני? כחסיד קורולה הדברים האלה מעניינים אותך בכלל?

ולגופו של עניין, אני לא חושב שהיונדאי הזו מצטיינת במיוחד בפרמטרים שציינת, אבל ממש אי אפשר לטעון שהיא שונה מהותית מרוב הרכבים בקטגוריה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

מה אתם מתעצבנים?נתתי ביקורת וחוות דעת. יש לי נסיון טוב עם יונדאי I20 ועוד כמה רכבים שלהם שהם רועשת ברמות מטורפות,איכות פלסטיקה וחומרים על הפנים ובידוד רעשים גם גרוע.

זה משהו שמלווה אותם כבר שנים ולדעתי פה צריכים להשתפר.

אין לי נסיון בI35, זה כן. אבל אני כן יכול להשוות את יונדאי לכל מיני רכבים ישנים שיוצא לי לנסוע בהם הרבה פעמים והאמת שאין כזה הבדל...

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אף אחד לא מתעצבן. רק הבענו פליאה :shock:

אתה צריך להשוות כל רכב למקבילים שלו באותה קטגוריה, ותראה שיונדאי בנקודה הזו לא חורגת לרעה ולא לטובה מהממוצע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אושריקו כמי שנוסע קצת גם בקורולה (2011 וגם 2014)היונדאי לטעמי שקטה ונעימה יותר,ברור שזה עניין של טעם ואני עוד מתגעגע לאוקטביה הקשישה שהייתה לי אבל האמינות של הI35 ומיעוט החלפים שהוחלפו בשלוש שנים האלו היא ללא תחרות.

בעברי יש קורולה 1997+2001,קרינה 1995 ואבנסיס 2001 בכולם נסעתי אותו דבר (50-60K בשנה). אף רכב לא גילה תחזוקה חסכונית כזו.

20160114_161159-1.jpg

פורסם

אשמח אם תוכל לשתף אילו תקלות היו לך בשקודה TDI.

אצלי הצריכה אגב 1/20.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדחס מזגן,פעמיים אלטרנטור,בעיה מסתורית בגיר,מחשב ABS.בשוטף הוחלפו בכל טיפול שני רפידות בלם. הרכב היה אצלי 3 שנים ונסע כ- 250000 קמ.

לגבי צריכת דלק-כל אחד והרגל שלו.

פורסם

מה לגבי נוחות נסיעה?

הרכב הזה לא תענוג הכי גדול ...

הקוריאניות מתחילות להתעייף מכאנית בסביבות גיל 5 ואז צפוי מבול...

בהנחה שהרכב רכב ליסינג, בכלל לא צריך להיות אכפת לך תקלות כאלה ואחרות.

הייתי מעדיף לבחור רכב נוח,חזק ופחות אמין אם הייתי מרבה בנסיעות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

אני רגיש בעניין נוחות (בעיות גב) וברכב הזה אין לי בעיה,להבדיל ממזדה 3 ששימשה אותה לשבועים בין הסקודה ליונדאי וגרמה לי אי נוחות.

פעם קיבלתי ניסן אלמרה מהדור הראשון ואחרי שבועיים פשוט עשיתי שביתה עד שהחליפו לי אותה.

עייפות של רכב זה פרמטר של גיל וק"מ,לפי הק"מ שעברתי הרכב הזה כבר עבר את גיל 5 ואין שום סימן לבלאי בכלל.

אבל השיקולים שלי ושלך שונים לחלוטין זה רכב עבודה נטו ולא נועד להנאה ואם תתקע עם רכב נוח, חזק ופחות אמין בסכנין בחודש אוגוסט אתה תסכים איתי....

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
פורסם
מיכאל קבל תמונה[ATTACH=CONFIG]427415[/ATTACH]

הI35 שלנו עומדת על 7.8 ליטר ל100 ק"מ וכמעט ולא זזה מזה . כמובן שזו צריכה ממוצעת. גם לאחר נסיעה ארוכה בכביש מהיר הצריכה לא משתנה כמעט. לעיתים רחוקות עולה ל7.9 או יורדת ל7.7

מבט במהירות הממוצעת (דפדוף בהמשך מחשב הדרך) מסביר למה - מהירות ממוצעת של 40 קמ"ש. אנחנו גרים במושב והנסיעות הן דיי בין עירוניות, על פניו. אבל ככל הנראה בשל ריבוי הרמזורים באיזור (כביש 57) מתקבלת צריכה דומה לצריכה עירונית (בלימות והאצות תכופות מעמידה).

מהי המהירות הממוצעת המוצגת לך במחשב הדרך?

תודה.

פורסם
אושריקו כמי שנוסע קצת גם בקורולה (2011 וגם 2014)היונדאי לטעמי שקטה ונעימה יותר,ברור שזה עניין של טעם ואני עוד מתגעגע לאוקטביה הקשישה שהייתה לי אבל האמינות של הI35 ומיעוט החלפים שהוחלפו בשלוש שנים האלו היא ללא תחרות.

בעברי יש קורולה 1997+2001,קרינה 1995 ואבנסיס 2001 בכולם נסעתי אותו דבר (50-60K בשנה). אף רכב לא גילה תחזוקה חסכונית כזו.

[ATTACH=CONFIG]448837[/ATTACH]

זה שרכבים ישנים שהיו לך פחות חסכוניים זה אמור להיות יותר מברור. אני אומר מה שכולם יודעים , יונדאי היא לא חסכונית בדלק, בידוד הרעשים שלה לא הכי מצטיין. זה שאני אומר שהיא צריכה להשתפר זה לא אומר שאני לא חושב שיש רכבים אחרים אסייאתים או אירופאים שגם לא צריכים להשתפר בזה. השרשור נפתח על יונדאי לכן מדובר על יונדאי וגם יש לי טיפה נסיון איתה.

לגבי I20 זה אחד הרכבים שאני מחבב, אבל כשאני נוסע בה אני מעדיף שישימו לי אטמי אזניים, פשוט בלתי אפשרי כמעט לנסוע בכביש מהיר מהרעשי כביש האלו. הלוואי וזה יסתדר עם החלפת צמיגים, אך לא מאמין.

• תוכן חדש...