Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים וקצת 135000 קמ עם I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי ליונדאי מאוקטביה TDI.

בהתחלה היה המעבר לא היה פשוט,התחושה היא שהסקודה מהירה ויציבה יותר.

הזמן שחלף השכיח :-D

היונדאי אמינה מקודמתה, בתקופה הזו הוחלפו רפידות בלם קד+ אח וכמה נורות חזית(נראה לי שזו הבעיה היחידה המוזרה ביונדאי) וזהו.

לפני כשנה התפתח זמזום בתא נוסעים שהלך והתגבר ובסוף אחרי שכמעט התיאשתי גיליתי כי מדובר בפלסטיק של כביש 6 שמודבק לחלון.

הצמיגים המקוריים החלו להתפורר כבר ב20,000 קמ והוחלפו בסיניים (אינם נשחקים בכלל אבל התפנצרו מנינגות במהלך צוק איתן). כיום הרכב נועל פאלקן 914 שהתגלו כמצויינים ביחס למחירם.

הטיפולים מתבצעים כסדרם במוסך יונדאי עכו,מהצצה על החשוניות המחיר זול ביחס לקודמת.

הרכב נוסע ומתנהג כמו ביומו הראשון אין כלל סימני עייפות ושחיקה.

אבל תמיד אני אעדיף לנהוג בפוקוס טיטניום של אישתי.8)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

העלית פה נושא מעניין. מה שאתה אומר בעצם בועט במיתוס שרכב עבודה שחורש את הארץ צריך להיות דיזל (הכוונה לפרייבט).

עריכה: מחישוב גס שעשיתי עולה שבנסועה שעברת יהיה הבדל של 1000 ליטר לפי הפרמטרים שציינת. נאמר 7500 ש"ח. עדיין משתלם לפי החישוב שלך אם אתה מכניס את העלויות של הביטוחים והאחזקה?

תעלה קצת תמונות, אל תתבייש :)

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ביחס לרכב חברה שנסע כלכך הרבה(עם רגל לא קלה) 13 קילומטר לליטר לרכב בנזין סטנדרטי עם תיבה פלנטרית זה לא רע בכלל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה מאוד תלוי ברגל של הנהג לדעתי.

ב-2011 אבא שלי קיבל טויוטה קורולה חדשה ועבר איתה כ-120000 ק"מ ב-3 שנים. הצריכה היתה זהה (650 ק"מ פחות או יותר ל-50 ליטר בתדלוק - נסיעות בינעירוניות ברובן).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

זה מאוד תלוי במינון בין/עירוני/פקקים, בתאוצה מהרמזור ובמהירות השיוט. אני מניח שעם כל דיזל מקביל היית מתקרב ל 1/20. הייתי ממליץ על פלואנס, או מגאן 5 דל' DCI.

תודה רבה על הסקירה המהימנה, אהבתי את ההתאמה בין דגם הרכב לנסועה (I35,000).

מה היה המחיר של זוג הפאלקן (195/60-15?)? אם כבר הזכרת את היחס למחיר...

פורסם
אחלה סקירה למרות שלא היה מזיק קצת יותר פירוט .

לא חשתי שיש צורך לפרט, זה רכב יפני (קוראני)סטנדרטי שעושה את העבודה על כל המשתמע מכך.

לדעתי עדיף בהרבה על הקורולה והמזדה 3 2011-2013.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור הקצר.טיפול 150000 עבר ללא חריגות.

עד היום הוחלפו. ברכב רק רפידות בלמים ומצבר.

נוסע כמו שנסע לפני שנתיים,אין רעידות ואין ציקצוקים.

לאחרונה מושך טיפה ימינה כנראה זקוק לכיוון פרונט.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שוב מקפיץ. משעמם, כמעט 170,000.

צלחות בלם נראות עדיין חדשות...

משהו מוזר קורה במחלקת התכנון ביונדאי, מה אתם לא רוצים להרוויח על חלפים?

בתנאים זהים הרכב הקודם שהיה ברשותי החליף רפידות כול 30 וצלחות כל 75.

• תוכן חדש...