Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא "מביא אותה לארץ", היא בוחרת להגיע. זה לא מסנן שמן. היא לא תצטרך לעבור במכס [אני מקווה].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש יקר. תפסיק לאכול סרטים ותתקונן להתאחד עם האשה שטוב לך איתה. היא יודעת עברית. יש לה אחות בארץ ולפי דעתך היא תסתדר.

תבוא לזה נקי ופתוח בלי ציפיות וכוונות ויהיה בסדר.

פורסם
כן, תברח.

היא תגיע לפה, תלמד את השפה, תגלה מה למה וכמה, ותזרוק אותך לטובת מישהו יותר מוצלח.

ייבוא אישי תשאיר למכוניות ומוצרי חשמל.

וואו, איזה קשקוש. כבר הבנו שהיא יודעת עברית אבל אפילו אם היא לא הייתה יודעת, מאיפה לך שהיא תזרוק אותו לטובת מישהו יותר מוצלח? אם כבר, זה אחד הדברים היחידים שלא היו מטרידים אותי בבחורה לא מקומית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בפראפרזה קלה יכלת לומר

'התאהבתי, היא עוד מעט עוברת לגור איתי, אני קצת מתרגש, זה מלחיץ'.

סבבה. אמת. אבל היא המועמדת הכי טובה לעשות זאת עד עכשיו, אז מעולה.

מעבר לזה אמרת

'היא מקסימה ונהדרת, יש מצב שהיא האחת'.

מגניב. זה הכל.

מכאן נשאר -

תן לזה זמן, תקפיד על אמצעי מניעה, ובעוד שנה תראה היכן אתה עומד.

וזהו, לכאורה. אם יהיה לכם גם כיף לגור יחד - נגמר הסיפור, מזל טוב.

אני מניח שזה גם די קרוב לסיכום שהיה לכם מראש -

היא בטח לא התכוונה להגיע וללדת תאומים אחרי שבוע באמבטיה של ההורים שלך -

ולפיכך מקווה בשבילך שזו גם הייתה רוח שיחתכם וזה הסיכום שהושג,

ואם לא אז מאחל לך שזה הסיכום שתשיג, ושלא פגעת בה.

כמו שאין מה לרוץ ל'כן' אין מה לרוץ ל'לא'

ובכלל ריצה מעייפת ושוחקת ת'ברכיים.

תרגיע, הכל נחמד, זה בעיני שרשור חיובי על אהבה והתרגשות :)

The first one to get angry loses

פורסם
פות"ש יקר. תפסיק לאכול סרטים ותתקונן להתאחד עם האשה שטוב לך איתה. היא יודעת עברית. יש לה אחות בארץ ולפי דעתך היא תסתדר.

תבוא לזה נקי ופתוח בלי ציפיות וכוונות ויהיה בסדר.

על זה אני בדיוק עובד עכשיו (מסכנה, אם היא רק הייתה יודעת עם איזה מטומטם היא נכנסת לקשר :-P).

אני רואה פה הזדמנות להתחדש ברכב שתמיד חלמת עליו, במחיר מציאה.

גם לקשר זה בטוח לא יזיק.

לא נראה לי שהרכב ייכנס לה למזוודה, או שאתה מדבר על קניית רכב ללא מסים בארץ (אין לה רישיון נהיגה אם זה משנה?

פורסם
על זה אני בדיוק עובד עכשיו (מסכנה, אם היא רק הייתה יודעת עם איזה מטומטם היא נכנסת לקשר :-P).

לא נראה לי שהרכב ייכנס לה למזוודה, או שאתה מדבר על קניית רכב ללא מסים בארץ (אין לה רישיון נהיגה אם זה משנה?

אין רשיון - אין הנחה של עולה.

הנה סיבה טובה שתדחה קצת את העליה.

אני סתם שאלה

איך הצעת לה אירוסין? איך הצעת לה הירוסין מלשון הרס כבר כתבת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אם היא תדחה עלייה (בכמה חודשים) לא נראה לי שזה יפתור או ישפר את המצב, להיפך.

ולא יודע למה זה רלוונטי, אבל בדרך הישנה והטובה כשהייתי אצלה לפני כחודש וטיילנו באיזה פארק רומנטי באזור.

פורסם

תגיד, גדי, אין לך איזה קרוב משפחה שאתה יכול לשפוך לו את הלב? איזו סבתא או דוד שאתה סומך עליהם ועל נסיון החיים שלהם?

אני, לפני שהתחתנתי, הלכתי לסבתא שלי, שהיא הבן אדם היחיד במשפחה שיכולתי לסמוך על העצה שלו.

היא אמרה לי משהו שלא ציפיתי ממנה, וזו היתה עצה נפלאה.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
גם אם היא תדחה עלייה (בכמה חודשים) לא נראה לי שזה יפתור או ישפר את המצב, להיפך.

ולא יודע למה זה רלוונטי, אבל בדרך הישנה והטובה כשהייתי אצלה לפני כחודש וטיילנו באיזה פארק רומנטי באזור.

דחיית העליה , כדי שתוכל להוציא רשיון נהיגה ולהינות מרכישת רכב ללא מיסים, בינתיים גם תבססו את הקשר בביקורים אחד אצל השניה

היית מספיק רומנטי למיסוד הקשר , ולמרות שהוצע לך כאן על ידי רבים שאת השיחה על הספיקות שלך תעשה פנים אל פנים , עשית זאת בשיחת טלפון.

קפיש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זיו, מה אתה נוחת עליו עם רכב, לא מספיק שאחרי כל מה שייעצו לו, הוא עשה אחרת, בסוף הוא עוד יביא זאפרוג'ץ...:-D

ואם ברצינות, גדי, לא הגיע הזמן לגדל גם ביצים בנוסף לשמוליק ? אתה מתנהג כמו בחורה בת 16 רגע לפני איבוד הבתולין.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...