Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהוו- תמיד רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הדעה הרווחת בפורום דיהוו היא מכונית גרועה.

לנו הייתה דייהוו סופר רייסר 95 ידנית שמאוד אהבנו ולא עשתה יותר מידיי בעיות.

אני מנסה להבין אם התדמית של הדיהוו מוצדקת והיא מכונית זבל או שיש כמה נקודות אור?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שום דבר טוב לא יכול היה להיות במכוניות ממוחזרות, וכאלו היו הרייסר והסופר רייסר שהתבססו על האופל קאדט E שהוצגה ב 85', או הפרינס והסופר סאלון שהיו מתיחת פנים לאופל רקורד של שנות ה 70'.

המכונית הטובה היחידה של דייהו היתה המאטיס, מכונית מיני שנמכרה כאן בתחילת שנות ה 2000, והציעה עיצוב צעיר ונאה ומרווח פנימי מצויין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם לאשתי היה לפני לא מעט שנים סופר רייסר שהזדקן יחסית יפה ובאמינות עד הגיעו לגיל 200000 ואז הפך לנבלה סרוחה.

סך הכל עשה עבודה סבירה בהחלט. אנחנו זוכרים ממנו לטובה 2 דברים:

1. מזגן על נפלא: שקט,מקפיא ומפזר היטב את הקור.

2. כפתור בדש בורד שפתח את תא המטען, שבאופן דבילי לחלוטין, מצאנו כמועיל מאוד....

פורסם

אני עדיין זוכר את האספרו עם הדשבורד השרוף..,ניראה לי לא היה רכב אחד עם דשבורד תקין.

חן,האספרו כשהייתה חדשה הייתה טובה או גם לא משהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא משהו בלשון המעטה.

האספרו עוצבה על ידי ברטונה ותוכננה על רצפת האופל וקטרה דור ראשון.

זה לא אמור היה להיות רע, אלמלא הביצוע הקוריאני הכושל.

המיתלים היו רכים ורופסים, ההגה היה גרוע ומעורפל והמנוע, הטוב לכשעצמו, הרעיש עולמות.

לכך נוספה איכות ייצור גרועה במיוחד, כמו בכל התוצרת הקוריאנית של אותם שנים.

לפחות היא היתה מכונית נאה ומאובזרת, גם משהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החיים לא תמיד שחור לבן. דווקא היה פה פעם בפורום גולש שמאוד היה מרוצה וגאה בדייהו נובירה המדהימה שלו.

לקרוא ולהנות...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?149129-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%95-%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-(%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A5-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%90-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99)&p=2091599&viewfull=1#post2091599

להלן כמה פנינים :

יש דייהו נובירה שנראות מליון דולר, והרבה אנשים תוהים אם כדאי לקנות את הכלי הזה.

אז קודם כל, לפני שנתחיל - צריך להודות שגם היום, בשנת 2009, העיצוב של הדייהו נובירה שנת 2000 הוא עיצוב משגע ובולט ברחוב. גם לא רואים הרבה כאלה, וגם העיצוב הוא מיוחד ומושקע. מאחורה הוא נראה כמו וולוו S80, מקדימה לא רע, כולו מנופח ומראה נוכחות טובה בכביש.

חוץ מהמחיר הזול שהוא עלה לי, ומהעיצוב ממנו אני נהנה עד היום, יש לו עוד כמה יתרונות. החלקים שלו זמינים וזולים, הטיפולים זולים, צריכת הדלק מחוץ לעיר היא זולה מאוד, משהו כמו 1-17, תאמינו או לא אבל בדקתי הרבה פעמים, אחיזת הכביש הרבה יותר טובה מרכבים אחרים, והתאוצה שלו היא מהירה וטובה. גם היום, כשאני קורע את האוטו, הוא יכול להאיץ יפה בקאסטל.

בסך הכל האוטו מאוד מפנק אותי, נוסע כמו סוס, אני קורע אותו, יש מוזיקה טובה, מזגן טוב, המושבים נוחים מאוד ...

חוץ ממני נוכחתי לדעת שהרבה אנשים חושבים שזה רכב מדהים בעיצוב שלו. במיוחד היום שיש רכבים חדשים שבא לך להקיא מהעיצוב שלהם, המעצב של הרכב הזה שיחק אותה.

הרכב שלי, שנראה כמו חדש, בהחלט מושך מבטים ברחוב ואני רואה את זה.

הנובירה נותנת תמורה לכסף, מראה מהודר וחדשני, מרחב פנימי, ושאר הפינוקים אותם ניתן להוסיף כמו בכל מכונית אחרת, בנוסף לנהיגה מצויינת.

והנה, במחילה מכבודך, שני מכוניות: האחת מרצדס, עלתה פי 25 מהמכונית שלי, לפחות, והשניה דייהו נובירה, הרכב שלי. שים לב איך העיצוב דומה במאה אחוז. אגב מן הסתם יש פער של 8 שנים ביניהם, זה צולם בשנה שעברה.

אם תצא לרגע מהדעות הקדומות על מרצדס ודייהו, ותתמקד בעיצוב, תהיה חייב להודות גם שהנובירה הרבה יותר יפה.

זה נקרא עיצוב חדשני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נמצא כרגע באוקראינה וכמו שבישראל רואים מאזדה 3- כאן יש המוני דייהו לאנוס. כל כך הרבה שהן עומדות אחת ליד השניה ברמזור. יש כאן גם לא מעט דייהו רייסר, דייהו ג'נטרה והמאטיז הקטנה. יש גם סוכנות באיזור שמוכרת אותן חדשות לגמרי. כל הדייהו שראיתי מקרוב- ידניות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אני נמצא כרגע באוקראינה וכמו שבישראל רואים מאזדה 3- כאן יש המוני דייהו לאנוס. כל כך הרבה שהן עומדות אחת ליד השניה ברמזור. יש כאן גם לא מעט דייהו רייסר, דייהו ג'נטרה והמאטיז הקטנה. יש גם סוכנות באיזור שמוכרת אותן חדשות לגמרי. כל הדייהו שראיתי מקרוב- ידניות.

כי זה מיוצר שם.

זה עדיין רכב מחורבן, אבל הפופולריות שלו שם נובעת ממחיר זול ואחזקה זולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערנו דייהו לא מתה. היא ממשיכה כשברולט.

קראתי איפשהוא, שב2001 דייהו שיווקה שברולט ויואנט( איך שלא קוראים למיני וואן המכוער רוצה בנוף הזה)

0 יחידות נרכשו.

ואז שברולט שיווקה את הויואנט וזכתה ליותר הצלחה בזכות הסמל.

דייהו היא כמו נוקיה בדוכן פלאפונים. פשוט אין הצדקה לרכוש רכב שמפגר בזמן בכל היבט אפשרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שאני רואה כאן, גם כריות אוויר הן אופציה בתוספת תשלום או שאין בכלל. אפילו לנהג אין כרית אוויר ברכבים שעומדים בסוכנות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
איך אפשר בלי:

פיינאפל אקספרס סרט אדיר! וללא ספק להפוך רכב מגוכח כמו דייהו לאנוס צהובה ל-רכב של הסרט זה רעיון אדיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קראתי איפשהוא, שב2001 דייהו שיווקה שברולט ויואנט( איך שלא קוראים למיני וואן המכוער רוצה בנוף הזה)

קראו לזה דייהו טאקומה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דייהו לנוס שאתה רואה שם נקראית ZAZ SENS ומיוצרת במפעל שהייה מייצר "ז'אפורוז'ץ" בעבר.

המכוניות האלו די התרחקו מהמקורי הקוריאני לכיוון הוזלה והורדת עלויות, מנועים וגירים אחרים, פחות איבזור וכו'. לא נראה לי שיש בכלל דגם אוטומטי במבחר, מה שכן יש מערכת גפ"מ כציוד מקורי.

סופר רייסר (מוכרים אותה תחת השם NEXIA) מיוצרת במפעל UZ-DAEWOO באוזבקיסטאן. מיוצרת עד היום, כמעט באותה צורה שנמכרה בארץ ב 1995 רק עם עיצוב פנימי יותר עדכני. מאטיס כנ"ל.

• תוכן חדש...