Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכנן לקנות שברולט ספארק חדשה והמערכת שמע שמגיעה איתה ממש על הפנים.

הייתי מעוניין שתמליצו לי על מקום טוב ואמין באיזור המרכז (פתח תקווה והאיזור) להתקין מערכת נורמאלית

ישלי תקציב לא משוגע של 1500-2000 שקל ואני מתכוון להישאר עם הפאנל המקורי שמגיע עם הרכב רק להחליף רמקולים בשביל לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. באסים מידים טוויטרים איכות טובה.

עכשיו בגלל שזה רכב חדש לא כל בך בא לי שיפרקו לי פלסטיקה בחצי מהרכב האם זה אפשרי?

בכל מקרה מחכה לעזרה מכם לגבי מערכת טובה..

תודה רבה לכולם D:

פורסם (נערך)

1. אני לא יודע מה האיכות של הרדיו המקורי. יכול להיות שתשקיע הרבה בציוד, אבל אם לא תחליף את היחידה המקורית לא ישמע איכותי כל כך.

2.אאל"ט, אין מקום לרמקולים בדלתות הקדמיות. יש רק 4 אינטש על הדשבורד, כך שתצטרך לבדוק מראש איך תתקין את זה.

בכל אופן יש לך 2 אפשרויות, לדעתי (חכה לקבל דעות נוספות):

אפשרות זולה:

לקנות קומפוננט קידמי איכותי כגון מורל טמפו עולה סביב 600 ש"ח. בנוסף להתקין רמקולים בגודל 9*6 על המגש מאחורה בשביל שיהיה לך קצת בס. העלות לציוד לדעתי בסביבות 1000 ש"ח על זה יש להוסיף התקנה. במצב כזה יישאר לך אפילו תקציב לרדיו דיסק איכותי פיוניר 4750 עם בלוטוס לשיחות והזרמת מדיה + מתאם לפלסטיקה אם צריך.

אפשרות יקרה יותר:

קומפוננט 600 ש"ח, סאב נורמלי 700 ש"ח, מגבר 800 ש"ח, התקנה 600 ש"ח. סה"כ: 2,700 ש"ח למערכת מינימלית. כמובן, תוכל לרכוש ציוד יד שנה ולעמוד בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
  • תוכן חדש...