Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגש לתא מטען פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

מחפש מגש/מדף לתא מטען לפיאסטה החדשה

אשמח לדעת איפה אוכל למצוא משומש או מקורי

איביי,חלקי חילוף,משומש,וכל אופציה אחרת

תודה

עריכה אחרונה על ידי בנצי23
פורסם

אני מניח שרכשת רכב בלעדיו. כי אין סיבה הגיונית לאבד מדף אחורי.

אם מדובר בחברת ליסינג הייתי מבקש מהם מדף אחורי.

הם מקסימום יפרקו לרכב אחר וישלימו לך.

פורסם

האמת שאני רוצה אחד נוסף בשביל לחורר אותו ולהרכיב רמקולים ולא מעוניין לחורר את הנוכחי או לבנות משהו מאולתר

פורסם
אני מניח שרכשת רכב בלעדיו. כי אין סיבה הגיונית לאבד מדף אחורי.

אם מדובר בחברת ליסינג הייתי מבקש מהם מדף אחורי.

הם מקסימום יפרקו לרכב אחר וישלימו לך.

כשעברתי דירה העמסתי את מכונת הכביסה באוטו שלי, ואת המגש הנחתי לרגע בצד, שכחתי אותו שם - למזלי לאחר שלוש שעות הוא עדיין היה שם :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חברים אני בסהכ מחפש מגש כזה ורעיונות איפה למצוא

אני יודע שאפשר להחליף רמקולים בדלת ואני יודע שאפשר דרכים אחרות,אבל מעוניין במגש כזה בבקשה אם זה חדש או משומש או כל דבר חלקי חילוף,מגרש גרוטאות תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש בדלתות האחוריות רמקולים תחליף אותם.

במגש זה מיותר.

זה מיותר אם יש לך כסף לסאב וופר ומגבר, אם אין לך כסף זה נותן מענה מצוין שרמקולים מאחור לא יכולים לתת.

אני לקחתי מגש מעץ, ציפיתי אותו בלבד ועליו שמתי רמקולים 6X9, וככה לא פגעתי במגש המקורי של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לך הרבה ברירות אלא לעבור במגרשי פירוק גדולים, או לפחות להתקשר אליהם אחד אחד - ולנסות את מזלך. החלק אמור לעלות סביבות 100-200 ש"ח. אין הרבה ביקוש לחלקים כאלה, ברכבים חדשים - דווקא ברכבים הישנים יש יותר ביקוש, כי יש יותר מגשים מחוררים למיניהם, או שבורים.

פורסם
אתה מתכוון למדף העליון שניתן להסיר שיש מעל לתא המטען של הפיאסטה החדשה?

בדיוק

אין לך הרבה ברירות אלא לעבור במגרשי פירוק גדולים, או לפחות להתקשר אליהם אחד אחד - ולנסות את מזלך. החלק אמור לעלות סביבות 100-200 ש"ח. אין הרבה ביקוש לחלקים כאלה, ברכבים חדשים - דווקא ברכבים הישנים יש יותר ביקוש, כי יש יותר מגשים מחוררים למיניהם, או שבורים.

תודה רבה !

• תוכן חדש...