Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, לא משווה. רק תוהה איך אפשר לשפר את הביצועים כשבמחשב שלי החיפוש מתבצע בעשירית השנייה. האם המק עושה את זה במאית השנייה ואני לעולם לא אקבל בחזרה את 9 המאיות הנותרות?

חיפוש באינטרנט זה באמת נחמד. בשביל זה אני צריך ללחוץ על שני מקשים נוספים. עשיתי חישוב (השתמשתי במחשבון כי החיפוש שלי לא עושה חישובים בסיסיים בלחיצה אחת) וגיליתי ששתי הלחיצות הנוספות בשילוב עם תדירות החיפושים שלי ברשת גורמת לכך שאני אפסיד בערך 8 דקות מחיי בכל שנה שבה אני נשאר עם וינדוס ולא עובר למק. השתכנעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להתקין את הנוזקה הזאת ועוד בגירסאת הביטא? צריך להיות אמיץ.

למערכת הזאת מבחינת ארכיטקטורה יש כל כך הרבה פגמים, זה טוחן את דיסק הקשיח ללא הפסקה (לאומת מערכות נורמאליות), נכון עם SSD המצב משתפר, אבל עדיין. זה עושה CACHING של זיכרון לקובץ הרחק לפני שהגיעו לניצולת זיכרון שמצדיקה את זה. ומי צריך GUI כחלק מKERNEL? והREGISTRY שמתמלא בזבל ולא מתנקה - זה הופך להיות למזבלה של המחשב ולכן כל כמה שנים צריך לפרמט. כמעט כל התקנה או עדכון דורשים ריסטרט.

במערכת נורמאלית מגדירים בכמה אחוז תפוסת זיכרון מתחילים לעשות SWAPPING. בדרך כלל זה 80~90%. אם יש מספיק זיכרון לא מגעימצב הזה לעולם.

מערכת נורמאלית טוענת את הKERNEL לתוך RAMDISK במקום בלי סוף לטחון דיסק קשיח. מה קיבלנו? מחשב מגיב יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מקינטוש היה יכול להיות מאוד נחמד. אם באבא ביל היה פחות אנטישמי ומשקיע באופיס שתומך בעברית. לצערי אני משתמש במקבוק אייר בחודש האחרון ומאוכזב קשות. המחשב מפלצת על הנייר עם דיסק מהיר SSD ו8 ג'יגה זכרון. אבל בפועל ביצועים של T60 מלפני כמעט עשור והתחממות כשפותחים יותר משתי לשוניות וחוסר יכולת להדפיס דו צדדי במדפסת רשת של סמסונג. העיקר שאני נראה קול בחדרי הישיבות הנכונים ויש לו ספוטלייט...

פורסם

Once you go Mac, you never go back.

אני עם MacBook Pro משנת 2009 ולא רואה את עצמי חוזר ל-Windows

(בשלל גרסאותיה) אי פעם בעתיד.

הממשק - מדהים, מערכת ההפעלה פשוטה ונוחה, אמין מאוד ואיכות החומר פשוט מעולה.

אגב, אילו שאומרים לכם שאין מספיק תוכנות למערכת הפעלה של אפל פשוט טועים ומטעים.

כל תוכנה שאתם מחפשים בווינדוס (ומכבדת את עצמה) תהיה לה ככל הנראה גרסא גם למק.

במידה ולא, ישנן אלטרנטיבות. ואם אין, יש תוכנה מיוחדת שכל תפקיד הוא להריץ קבצי exe

על המק. ואם כל זה לא מספיק לכם - ניתן גם להתקין Boot ייעודי לווינדוס על גבי המק.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

אפל היא חברה מדהימה. היכולת שלה ליצור אוכלוסייה פולחנית שמשתחווה לכל פיפס שרק מבצבץ ממשרדי הPR שלהם - היא לא פחות ממדהימה.

פרוייקט תעמולתי בסדר גודל ענק - שאפו. התכנון, ה"סודיות", ה"הדלפות", שטף הכתבות והבלוגרים-היפסטרים-מגניבים-האקרים הממומנים לפני השקת מוצר, המחיר הקבוע, השחקנים שעמדו תחילה בתורים לחנויות, ההזמנה המרומזת להשקה, החדרת המוצר לסלבס, הכתבות בסגנון "סלב 1 נתפס עם אפל WATCH", המיתוג והאקסקלוסיביות היוקרתית שנוצרת אצל אלו עם התפוח הזוהר בגב המחשב בבית הקפה המקומי - כל אלו יוצרים מכונת תעמולה מאין כמותה ואני באמת מוריד את הכובע. לא נותר לנו אלא רק ללמוד מהם.

ועדין מבחינת פרודקטיביות, תאימות, מחיר, יכולת שדרוג עתידי, שמירה על תאימות לאחור: לשמם אנחנו רוכשים מחשב, יש לאפל בעיקר המון חסרונות על פני מערכות וינדוס. לא רק אני מעיד על כך, אלא גם בערך 99% ממנהלי הIT בכל הארגונים הכי גדולים בעולם. אין מה לעשות. עשרות אלפי מהנדסי MSFT שעובדים על DNA של מערכת במשך כל כך הרבה זמן יצרו מפלצת עצומה, עם הרבה נסיון, הרבה ידע והרבה מאוד תאימות.

אני מנסה להשתמש מידי פעם במק עוד הרבה לפני שמקבוק נהיה מצרך בסיסי לכל תל אביבי שטוען שהרבה יותר נוח לו לגלוש בפייסבוק במקבוק מאשר בוינדוס. מבית הקפה השכונתי. הרי רק אימבציל אמיתי ישקיע אלף דולר ומעלה ועוד יתרץ את זה ב"אמינות", כשהפעולה היחידה שלו בלפטופ היא גלישה בפייסבוק ואולי מידי פעם לעשות לוגין לGMAIL - מה שאפשר גם לעשות עם לפטופ שעולה $250. זה בסדר, אנשים בקטע של פוזה וזה מובן - כמו שאני מודה שאני מחזיק BMW גם בגלל הפוזה ולא רק בגלל שהנעה אחורית זה כיף אחושרמוטה. אבל אני לא אומר לך שBMW יותר פרקטית מHYUNDAI - כי היא ממש לא. היא פשוט הרבה יותר יקרה, מגניבה ויפה.

אני טועם וטועם וטועם אבל לא מצליח להשתכנע. מטריף אותי שכל דבר לוקח זמן במק. אפילו פתיחת חלון פשוטה לוקחת לי יותר זמן. אפילו תנודת העכבר "חלקה ומגניבה" הרבה יותר מוינדוס כמובן במחיר של מהירות. אפילו הגלילה בדפדפן "חלקה" וכתוצאה מכך איטית. גם כשאני מעלה את העכבר על האייקון על התפריט התחתון, האייקון גדל. אין שמות לאפליקציות חס וחלילה, זה יפגע בעיצוב. לחצתי על החלון, יש אפקט מגניב (שמאריך קצת את הפעולה הבסיסית הזו). הבנתי! זה פאקינג מגניב! אבל זה לא מעניין אותי כשאני פותח 500000 חלונות חדשים ביום. הכל מעודן ומחזיר אותי לגן הסגור של אפל, בו אתה לא יכול לשנות שום דבר לצרכיך ולא יכול להתאים כלום, אתה פשוט חלק מהעדר (היוקרתי). אם תרצה להתאים, אין בעיה, קרא את המדריך הזה והזה, תקפמל את זה וזה רק תבדוק שזה מתאים קודם... מעבר לזה, מטריף אותי שהמוצרים שלהם יקרים להחריד, בלי שום סיבה מובנת, חוץ מ"תעמולת התמחור פרק א', תמחר גבוה, צור אקסקלוסיביות". מחירים כאלו גם הפאנבויס הכי נבונים צריכים להצדיק וזו הסיבה למלחמת הפאנבויס משני הצדדים שקיימת כבר שנים.

על אף החסרון הטבעי המרכזי של MSFT - אווירת הANTI EVIL ENTERPRISE שסובבת סביבם והם מנסים להתנער ממנה לאחרונה, יש לMSFT הרבה מה ללמוד מאפל בעולם השיווק. הרבה מאוד.

אני מסכם בכמה מילים את הנסיון שלי בנושא: אפל = פוזה, Windows = עבודה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם (נערך)

פרודוקטיביות על מק? לא עבור כל טכנולוגיה מחוץ ל.net בערך.

מנהלי it על windows? רק בגלל שאר האירגון.

אנשי סיסטם כבר לא תמצא על חלונות.

פוזה או לא , קשה להתווכח עם החברה הכי רווחית בעולם.

היא לא שם כי המוצרים מלאים בפוזה אלא כי הם טובים.

אבל סבבה, כמו שלא הסכמנו לגבי פיתוח בעולם דוט נו כנראה לא נסכים על זה.

כרגע הדבר הכי מרגש בחלונות עשר זה שהיא תריץ אפליקציות אנדרואיד וios.

גם קצת מראה את האמונה שלהם בפלטפורמות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את כל האנימציות אגב אפשר לבטל אם הן מציקות לך.

יציבות - לטעמי אי אפשר ממש להשוות (אני עובד עם שתיהן כבר עשור... עובד לא גולש להנאתי כן?).

ולגבי מספר המפתחים - קשה לי להאמין של אפל י הרבה פחות מינוס הצורך להתעסק עם חומרות ותאמיות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כול הפיוז בנושא אמרתי לעצמי אני חייב לנסות, הורדתי ISO מהאתר שלהם, העברתי לDOK, וניסיתי להתקין על המחשב הנייד G510 של לנובו.

להפתעתי הוא פשוט לא עולה אחרי הרסטארט הראשון בהתקנה, אף הגדה של BIOS לא עזרה, מעניין מעוד.

מעניין מה במחשב שלי לא נתמך בBETA.

אודי A4

דימה.

פורסם

הבעייה זה לא הבוט, הוא פשוט מסרב לעלות אחרי התקנה.

ניסיתי עד עכשיו להתקין במצב LEGENCY ו UEFI בשניהם אותה הבעייה.

אני ינסה לעדכן ביוס ולנתק משם את כול מה שלא בשימוש.

אודי A4

דימה.

פורסם

התעלומה נפטרה, מתאם מסידירום לדיסק קשיח שנקנה מאיביי ב10$ פשוט תוקע את המערכת אם דיסק קשיח בפנים, בעלידיו עולה חלק ומתקין בפחות מ10 דקות.

הדיסק קשיח נבדק חיצונית במחשב הנייח, אין אף BAD SECTOR וגם SMART עובד מצויין, הבעייה לא כאן.

בWIN8 הכול עובד חלק, כנראה משהו בתאימות חומרה בין שניהם, נמתין לRTM.

אודי A4

דימה.

פורסם

תראו מה צץ לי הבוקר:

ללא שם.jpg

אני על וינדוס 8.1 לא מקורי, אגב.

ביצעתי את ההזמנה בשני המחשבים בבית :)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...