Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן

חשבתי להיעזר בחוכמת ההמונים.

מעוניין לצאת לחופשה עם אשתי ועוד זוג חברים.

בסה"כ אנחנו ממש גמישים, אין איזה יעד מועדף או משהו.

הדרישות בגדול:

3 לילות מינימום, 6 מקסימום. 4 זה נראה לי די אידאלי.

תקציב של ~12K ש"ח, גג (לשנינו). התקציב צריך לכלול בתוכו השכרת רכב שיהיה לי כיף לנהוג בו (מזדה מיאטה, גולף GTI ושאר דברים מעניינים), וכמובן טיסות מלון וכלכלה. קיצר תקציב 'סופי' (שכולל את כל ההוצאות הקשורות לחופשה).

מה שאנחנו אוהבים לעשות זה לטייל ברכב, לעצור בשווקים, בטן גב וכד'. אין דרישות מיוחדות. המטרה היא לנוח ולא להתיש את עצמנו.

הציעו לי לנסות לארגן טיול בקרואטיה, אז אני בודק את הכיוון הזה. אם יש לכם המלצות לקרואטיה עצמה אז אחלה, אם יש לכם הצעות למקומות אחרים גם אחלה.

קיצר כל אינפוט יתקבל בברכה...

תודה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טיסה למינכן, השכרת רכב נגיד ב HERTZ(יש להם רכבים מעניינים להשכרה )

נסיעה של עד שעתיים לאזור טירול שבאוסטריה למלון AQUADOME

לינק למלון: http://www.aqua-dome.at/en

בתקציב של 12K אתה אמור להיות מסודר , אבל תקן אותי אם אני טועה

Capture 1.jpgCapture 2.PNG

פורסם

שלום

קרואטיה מדינה יפיפיה,שווה שבוע לפחות.

סלובניה-אותו כנ"ל.

ל 4 ימים לא יודע אם הייתי מתחרע עם רכב.

נראה יותר כמו חבילת עיר-טיסה+מלון.

ההיצע אדיר.

אמסטרדם,ברצלונה,ברלין,רומא,פריס,פראג- כ"א שווה לפחות 3 ימים.

סלע

פורסם

הרכב חשוב לי מאוד, זו בערך הדרישה היחידה שלי מהטיול.

BOGO ההצעה שלך מאוד מעניינת, אני אבדוק אותה בחיוב.

תודה על התגובות, אשמח לעוד!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני עם סלע, אבל זה יכול להיות חבילת טיסה + רכב. אק שיהיה צורך לשדרג את הרכב כיון שזוג יקבל בד"כ משהו בסגנון של קליו או פולו.

מבחינת סדרי גודל - טיסה צריכה לעלות כ-2500 ש"ח לאדם, מחיה סדר גודל של 500 ש"ח ליום לזוג, מה שמשאיר אותך עם 3000-4000 ש"ח לשכירת רכב והוצאות נלוות לתקופה כזו, שזה לא מעט כסף למטרה זו. עם זאת שים לב למגבלות ההשכרה - גיל מינימום, דרישה לשני כרטיסי אשראי בי"ל עם מסגרת גדולה ברכבים יותר יקרים, הגבלות על מעבר גבולות אפילו בתוך מערב אירופה, הגבלת קילומטרים עם עלות יקרה לכל ק"מ בחריגה, וכן עלויות ביטוח והשתתפות עצמית שיכולה להיות גבוהה.

מבחינת הנסיון שלי סלובניה היא יעד מצויין אם כי לא הייתי בונה עליה מבחינת נהיגה, כמובן שדרום גרמניה ואוסטריה מצויינות. רק שים לב לכך שבכל אירופה יש אכיפה נוקשה מאד של חוקי התנועה, כך שיהיה עליך להקפיד עליהם. כמוכן בבחירהת רכב עליך להיבא בחשבון לא רק את הנאת הנהיגה שלך אלא גם את הפוטנציאל לסבל של אשתך (ישיבה לא נוחה בדגמים מסויימים), וכן את דרישות המקום למטען. רכב שלא יספק צרכים אלה יקלקל את החופשה ועלול להשאיר טעם מר גם לטווח יותר רחוק.

וכמובן - אם מדובר בנסיעה בטווח של יותר מכמה ימים ואין לך תחזית מז"א אמינה, תביא בחשבון שמז"א נתון לשינויין ויכול להפוך את הטיול להנאה גדולה או לסיוט מוחלט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם חשקה נפשך לנהוג בצד השמאלי של הכביש

אתה יכול לנסות את זה

http://www.avisprestige.com/

לקחת את הרכב ולרדת דרומה לאיזור ווילס , התעלה , קצת סטונהג' אם חשקה נפשך בארכיאולוגיה

מבחר רכבים גדול ואתה מקבל בדיוק את הרכב שאתה מזמין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

וואי הטיול של פורש נראה גן עדן , מישהו פה עשה את זה ויכול להגיד חוות דעת על טיול כזה ועלויות :)

פורסם

אין שם אזכור למחירים...

בכל מקרה, כנראה לא רלוונטי, מעדיף לארגן טיול בסגנון באופן עצמאית ולא להיות תלוי באחרים.

פורסם

בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן נכנסתי אתמול לאתרי השכרת רכב במינכן, ראיתי שבמידה ואני הולך לטיול באוסטריה אז ניתן לשכור רכבים מאוד מוצלחים בטווח ה70-120$ ליום. doable.

הבעיה כרגע: היות ואנחנו נוסעים עם עוד זוג חברים, אשתי לא כ"כ רוצה שנשכור רכבים בנפרד (תכלס, נוטה להסכים איתה, זה מוריד קצת מהחוויה של הצחוקים ברכב). אז נראה שנתפנק באיזה רכב סאלון רציני ואני אהיה הנהג העיקרי, ואת החופשת-ספורט-קאר אשמור להמשך כאשר רק אני והיא ברכב.

כרגע קרואטיה נראית לי כמו האפשרות הבכירה, צמודה אליה במקום שני נמצאת אוסטריה. אני נוטה 'לשמור' את אוסטריה לעתיד, כשרק אני ואשתי ניסע, בגלל שלשכור רכב מפלצתי במינכן זה הרבה יותר פשוט מאשר בקרואטיה (עד כמה שהצלחתי להבין מהאינטרנט).

פורסם

אכן 4 ברכב זה יותר כיף , צחוקים סיפורים חברים ....הכי חשוב זה שתהנו :)

מה המסלול שלך בקרואטיה ?

פורסם

ORYO, למה לא לקחת רכב בסגנון M3 או A5? זה רכב שניתן להכניס בו בכיף 4 נוסעים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
אכן 4 ברכב זה יותר כיף , צחוקים סיפורים חברים ....הכי חשוב זה שתהנו :)

מה המסלול שלך בקרואטיה ?

שום דבר לא סגור, אבל הרעיון הכללי הוא להתחיל בZagreb ולסיים בDubrovnik (סילחו לי על טעויות איות השמות במידה ויש).

לישון בכל מלון ~2 לילות ככה, לא בטוח שנזמין את המלונות מראש בכלל.

ORYO, למה לא לקחת רכב בסגנון M3 או A5? זה רכב שניתן להכניס בו בכיף 4 נוסעים.

כרגע, זה לגמרי התכנון. הבעיה היא שהתקשתי למצוא רכבים כאלו בקרואטיה (במינכן זה היה פשוט לאללה).

אבל הרעיון הכללי הוא ללכת על רכבים כמו שתיארת, או על האחות הקטנה שלהם במידה ואין גרסאות חזקות כאלו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...