Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתענינת לדעת מהו המחיר הממוצע למכונית מרצדס C180 גיר ידני משנת 1995. יד ראשונה. קילומטראג' נמוך לגיל.

אי אפשר למצוא השום מקום. אני מבינה שזה רכב די נדיר.

תודה על כל עזרה

פורסם

10 אלף.

לאיזו מן תשובה את מחכה? יש שמאי רכב מוכר ששמו לוי יצחק שעל פי המחירים שלו רוב האנשים מסתמכים. אין דבר כזה מה מחירו של רכב. כאשר היה חדש מהסוכנות היית מקבלת מחיר מדויק שהיבואן רצה עליו. כעת, זה בלתי אפשרי. אלא אם יש שמאים בפורום שיכולים לתת שמאות לרכב על דפי הפורום (רמז - לא).

פורסם

אי אפשר למצוא השום מקום. אני מבינה שזה רכב די נדיר.

ענית בעצמך,

מדובר ברכב שאינו נפוץ ולפי תיאורך עם נתונים טובים מבחינת מספר ידיים ונסועה נמוכה, מכיוון שהשנתון נמוך אני נוטה לשער שהוא לא מופיע במחירון (אולי אני טועה).

כמה שווה הרכב?

שילוב של המחיר שדורש המוכר בשילוב עם יכולת המיקוח שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני מספר שנים ראיתי רכב כזה דומה למכירה ביד2 ולא יד1 במחיר שנע סביב ה25/30 אלף.

קשה לשים אצבע על מחיר סופי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

השאלה שלי היתה ממקום של חוסר ידע. אין אצל לוי יצחק, או במקומות אחרים מחיר מחירון לרכב מהסוג הזה. גם אין בלוחות למכירת רכב. אני לא מתמצאת בתחום של מכירות ושמאים. פשוט חשבתי שאולי מישהו מכיר את סוג הרכב המדובר ויוכל לתת כוון.

פורסם

אם יש לך קצת פרטים על הרכב (מספר רישוי ו/או מספר שלדה) תוכלי לפנות לסוכן הביטוח שלך, הוא יוכל למצוא לך את המחיר בו הרכב מוערך ע"י חברת הביטוח.

פורסם

חפשי את המחיר של הגיר האוטומטי.

בהרבה דגמים במחירון גיר ידני מוזיל את המחיר בכ-10%.

השקלול של יד ראשונה וק״מנמוך יכולים להעלות בחזרה את אותם עשרת האחוזים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...