Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, בימים האחרונים אנו רואים את הגבול הצפוני מתחמם, ומצד הדרומי חמאס מפיק לקחים וחופר מנהרות 24/7.

בקיץ האחרון היינו עדים לכך שחמאס עמיד וחזק. וגם החזיק החזיק מערכה ארוכה מול ישראל ויש שחושבים שניצח.

בנוסף, כולם אומרים שחיזבללה חזק משמעותית מחמאס ולא מותרע מישראל וזה רק עניין של זמן שהשקט התעשייתי יפסק.

והשאלות שלי הן כאלה:

איך ישראל אמורה להתמודד נניח עם שתי חזיתות מול חמאס וחיזבללה?

איך אחרי מערכה ארוכה חמאס לא מורתע מישראל וזה רק עניין של זמן עד שהכל יתפוצץ לנו שוב בפנים?

מדוע ישראל לא הגיבה על "הזליגה" שהייתה אתמול בצפון, כך התחילה המלחמה הקודמת.

תחושה של חוסר תקווה:roll::evil::-(:x

תמיר.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי הזליגה, יציאה למלחמה יכולה לנבוע מ-2 כוונות של הקודקודים:

1. סיבה טובה.

2. תירוץ.

אף אחד לא רוצה להטביע את המדינה בבוץ הסורי-לבנוני, ואף אחד לא מחפש תירוץ, עבור סיבה טובה נחוצה כוונה, בזליגה אין כוונה.

לגבי החמאס, האנשים הללו רואים רק דם בעיניים, ועם אנשים כאלו אפשר לדבר רק עם הקצה של ה-M-16 (הכוונה היא למחבלי החמאס, לא לפלסטיניים בכללם, שהם בני אדם כמוני וכמוך ומגיע להם לחיות הרבה יותר טוב ממה שנותן להם החמאס).

לצערי הרב, אני לא חושב שתהיה בעתיד ברירה, נצטרך לצאת למערכה שמטרתה חיסול החמאס וכיבוש מחדש של הרצועה, על כל המשתמע מכך.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מפסיקים להקשיב לתשקורת ומגלים שבעצם הכול בסדר,

בהתחשב בנסיבות. זאת אומרת, יש מאבק קיומי, כמו תמיד,

אבל לא חלה שום הרעה במצבנו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מכוונים את הלוח שנה לפי מלחמות.

ובלי קשר למלחמות, אלא אם יהיו כאן רפורמות דרסטיות, המדינה הזאת תוך 20-30 שנה תקרוס כלכלית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ולשתות הרבה מים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא הרביץ לפקיד בבית מלון או צרח על דיילת בטיסה בזמן האחרון וצולם אז חוזרים לplaylist הרגיל בתקשורת - הפחדות. חוץ מזה שאנחנו מתקרבים לקיץ. התקופה האהובה עלינו בכל מה שקשור למיני מלחמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי תחושה שבקיץ במקום לנפוש בחו"ל אני אבלה בטנקים של צאלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לובשי השחורים איחדו כוחות וכרגע הם מחזיקים את מדינת ישראל במקומות הצנועים שלה בחוזקה.

העלאת הקיצבאות ששוב פעם יהיה שווה לאלה שאין הפרוטה בכיסם להביא ילדים לעולם שבין כה וכה הם לא יכולים לממן.

ביטול הסנקציות על השתמטות מצה"ל.

העלאת מספר השרים, העלאת מספר השרים ללא תיק (אוכלי חינם),

מכוניתו של קצין צה"ל נרדגמת באבנים על ידי "אחינו" בירושלים,

חיילי צה"ל מפחדים לנוע במדים בערים מסויימות בישראל.

עבריין שכיהן בתור שר הפנים בעבר, הועמד לדין, נמצא אשם, קיבל עונש מאסר וחוזר לכהן בממשלה הנוכחית.

ועוד כהנה וכהנה ואתם מודאגים מאותם אלה שמנסים ללא הצלחה להשמיד אותנו מבחוץ.

מיום ליום נדמה לי יותר ויותר שבנצי עשה את המהלך הנכון.

עוד 4 שנים של סבל. שיהיה לנו בהצלחה. אנחנו בהחלט זקוקים לה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?fbdid=1001031198

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בקשר לחיזבאללה - אני מאוד מקווה שהדרג המדיני מעביר מסרים לחיזבאללה (ויש איך), שהיום שבו הם יפתחו מערכה חדשה יהיה היום האחרון של מה שנשאר ממשטר אסד, ואני מקווה שזאת הרתעה מספיקה עבורם. בלי קשר לזה, אני מסכים עם זה שהמדינה הזאת תקרוס בסופו של דבר מבפנים, והסוף הזה לא רחוק כמו שהיינו רוצים לחשוב.

פורסם
לובשי השחורים איחדו כוחות וכרגע הם מחזיקים את מדינת ישראל במקומות הצנועים שלה בחוזקה.

העלאת הקיצבאות ששוב פעם יהיה שווה לאלה שאין הפרוטה בכיסם להביא ילדים לעולם שבין כה וכה הם לא יכולים לממן.

ביטול הסנקציות על השתמטות מצה"ל.

העלאת מספר השרים, העלאת מספר השרים ללא תיק (אוכלי חינם),

מכוניתו של קצין צה"ל נרדגמת באבנים על ידי "אחינו" בירושלים,

חיילי צה"ל מפחדים לנוע במדים בערים מסויימות בישראל.

עבריין שכיהן בתור שר הפנים בעבר, הועמד לדין, נמצא אשם, קיבל עונש מאסר וחוזר לכהן בממשלה הנוכחית.

ועוד כהנה וכהנה ואתם מודאגים מאותם אלה שמנסים ללא הצלחה להשמיד אותנו מבחוץ.

מיום ליום נדמה לי יותר ויותר שבנצי עשה את המהלך הנכון.

עוד 4 שנים של סבל. שיהיה לנו בהצלחה. אנחנו בהחלט זקוקים לה.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?fbdid=1001031198

אנשים ממשיכים לבחור ליכוד, לא מבין למה אפילו, המפלגה הזאת לא קידמה את המדינה בכלום, ביבי אלוף בבטחון כמו שאני אלוף העולם בשחמט.

שני מבצעים בשנה וחצי, עדיין יש מנהרות בדרום, עדיין יש פיגועים בירושלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם להאמין לכל דבר שמונפץ בתקשורת זה להיות זומבי...

לא משנה מה קורה בממשלה, לחרדים האמיתיים בשטח,

בניגוד למנהיגים שלהם עם הכיסים התפוחים,

נגמרות האופציות והם כבר עכשיו משתלבים בעבודות יצרניות, יותר מבעבר.

לגבי אויבנו - ההיסטוריה מלמדת שסכסוכים נפתרו לגמרי

רק כשאחד מהצדדים הושמד כמעט לגמרי. מכיוון שאין שום נבחר ציבור ישראלי שדוגל בכיוון הזה,

אז הסכסוך יימשך גם 100 או 500 שנה. זאת המציאות ששום מערכת בחירות לא תשנה.

להזכירכם, רק אחרי שהאמריקנים טבחו כמה מיליוני חיילים גרמנים

ועל הדרך הפכו כמה ערים לתלי עפר, הושג שקט באירופה לחמישים שנה

)ועל הדרך קמה גם מדינה יהודית)

הכתוב לעיל איננו מהווה קריאה לביצוע השמדה המונית כלשהי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...