Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שוכח דבר אחד - ארה"ב היא מעצמה ואתה לעומת זאת, גרגר חול קטן בדיונה.

ככה שיהיה קל יותר לבוא אליך בטענות על השמדה המונית, מאשר למעצמה כמו ארה"ב, רוסיה, סין וכו'.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שניכם שוכחים עוד דבר, יש גורמים שמעוניינים בשימור הסכסוך מהסיבה הפשוטה שהוא מייצר להם פרנסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להזכירכם, רק אחרי שהאמריקנים טבחו כמה מיליוני חיילים גרמנים

ועל הדרך הפכו כמה ערים לתלי עפר, הושג שקט באירופה לחמישים שנה

)ועל הדרך קמה גם מדינה יהודית)

.

אירוניה, האמריקאים ממש אבל ממש לא רצו להיכנס לתוך מלחמת העולם השנייה. מה שהצית את כל המדורה הייתה ההתקפה של היפנים על פרל הארבור.

אז איך אתה קובע שהאמריקאים טבחו בנאצים "האומללים" זה לא מובן לי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

במהלך הקרב על הבליטה, התקפת הנגד הגדולה הרצינית האחרונה של הגרמנים, אשר הפתיעה את הצבא האמריקאי. (כתבי עדויות)

ג'' טולנד, הקרב: סיפור הבליטה, (להלן: הבליטה) [10] שם, עמ' 300 .

האמריקאי. הוא למד לשרוד בחורף ולמד גם לשנוא,

סיפורי פשעי המלחמה הגרמניים למדו אותו להרוג בלי חרטה ובלי חמלה. לאחר מבצע 'רוח־צפון' - ההתקפה האווירית הגדולה של היטלר, שהסתיים בהשמדת עשרים ושבעה בסיסים של בעלות הברית, אך גם בחיסול ה'לופטאוופה' (חייל האוויר) הגרמני - היה ברור כי הקרב הוכרע. כאשר האמריקאים יצאו במתקפה מנצחת ובהתקפה על שנון ((Chenogne, בקשו החיילים הגרמנים להיכנע. אך טבח השבויים האמריקאים במאלמדי עדיין הדהד בזיכרון חבריהם.

החובש שיצא לקראת האמריקאים, כשהוא מנופף בדגל הצלב האדום הגרמני, נורה מיד.

מן המרתף נשמעו זעקות בהלה וצריחות מפי האנשים הנחנקים; כל גרמני שהגיח החוצה נקצר, עד מהירה נערמה לפתח הבית ערימה של גופות.

בכל רחבי שנון נכנעו הגרמנים. עד מהרה נערכו בשורה יותר משישים שבויים, הם הוצעדו אל מחוץ לעיר, שם נורו[10].

לא היה מדובר בלהט קרב ולא במצב של סכנה שנשקפה לאמריקאים.

היתה הוראה שעברה מפה לאוזן וצוינה בפירוש – לא לקחת שבויים. פקודה זו התקיימה במלואה.

גרמניה לאחר הפסד במלחמת העולם השניה.

בוועידת פוטסדאם, מיד עם סיום מלחמת העולם השנייה , הוחלט על חילופי אוכלוסיה (טרנספר)

בעקבות ההחלטה נאלצו לעבור בין 12 ל-16 מיליון גרמנים, בניגוד לרצונם, מיליוני גרמנים נרצחו במהלך ההעברה.

מעבורות גרמניות שביצעו את ההעברה טובעו בטילי טורפדו.

מקורות גרמניים טוענים כי כ-2.5 מיליון איש נרצחו או נהרגו במהלך תזוזת האוכלוסייה.

אך נראה שגם אם יש הגזמה רבה במספר זה, עדיין מספר הנהרגים נותר משמעותי.

שנים לא רבות אחרי הגירוש הגדול לא נותר גרמני אחד במחנה פליטים, ועניין הגירוש, הפליטים והסבל הרב שנגרם לגרמנים,

רבים מהם באמת על לא עוול בכפם

רצח עם וגירוש אוכלוסיה - אני נותן קמצוץ , אם תרצה עוד חפש הודו פקיסטן קפריסין וכו'.

רצח העם האשורי, די דומה להיום -

רצח העם האשורי ע"י הטורקים .

במקביל לרצח העם הארמני, נעשה גם טבח באשורים (שהם נוצרים) שחיו באימפריה העות`מאנית במיוחד באזור סוריה של ימינו.

הם גורשו מבתיהם ב1914 והערכה היא שבין 1914-1918 נספו כ275,000 איש.

רצח העם היווני ע"י הטורקים

מ1914 עד 1923 התעללו הטורקים באוכלוסיה היוונית אורתודוקסית היושבת בקרבם. התעללות זו כללה מעשי רצח, הגליה, צעדות מוות, הוצאות להורג וחרבן המורשת הנוצרית אורתודוקסית באימפריה העות`מאנית.

בסיום מלחמת העולם הראשונה הייתה מלחמה בין היוונים לטורקים (1919-1923). בסיום המלחמה היו חילופי אוכלוסיה בין יוונים שגרו בטורקיה

לטורקים שגרו ביוון. אלפי יוונים מתו בזמן במעבר מטורקיה ליוון. סכ"ה הנספים היוונים בין 1914-1923 מוערך בין 600,000 ל750,000 איש.

הרעבת הנוצרים בלבנון ע"י הטורקים

כ 100,000 נוצרים לבנונים נספו ברעב לאחר שהעות`מאנים מנעו מהם מזון.

רצח העם הארמני ע"י הטורקים

באירועי 1915 שנמשכו מה24.4.1915 עד 1918 עקר הצבא העות`מאני אלפי משפחות ארמניות מכפריהם וכפה עליהם צעדה של מאות קילומטרים ללא מזון ומים לעבר מדבריות סוריה. מסע זה שכלל מעשי טבח, רצח אונס והתעללות הן ע"י הטורקים והן ע"י הכורדים המוסתים כנגד הארמנים.

גרם למותם של בין 1.2-1.5 מליון ארמנים.

בין היתר השתמשו הטורקים בשריפת כפרים ארמניים, הטבעה, שימוש ברעלים ובגאז רעיל וצעדות מוות כדי להמית את הארמנים. הארמנים גם רוכזו ב 25 מחנות מעצר ליד שטחם של עיראק וסוריה, בהם החלשים גוועו ברעב והחזקים נלקחו לעבוד בפרויקטים כמו סלילת רכבת לבגדד דרך הרי הטאורוס.

בין מחוללי רצח העם היה אחמד ג`מאל פאשה (ועוד עליו באנגלית) שאח"כ נתן ב1917 את פקודת הגירוש מת"א יפו. הוא היה בין שלושת הפשות שתפסו את השלטון של האימפריה העות`מאנית ב 1913. השניים האחרים היו: מחמט טלעת פאשה - שר הפנים, איסמעיל אנוור פאשה - שר המלחמה.

ג`מאל פאשה נרצח בשנת 1922 על ידי שני מתנקשים ארמנים בטביליסי, בירת גאורגיה.

אזור הבלקנים - בולגריה יוון טורקיה יוגוסלביה.

הבלקנים היו המוקד הגדול ביותר לחילופי אוכלוסין, לגירוש, לטרנספר ולבריחה המונית בעקבות מלחמות במהלך 100 השנים האחרונות, החל במלחמה הבלקנית הראשונה ב-1912, וכלה במלחמת קוסובו האחרונה בשנת 1999 - שגם היא לא סיימה את תזוזות האוכלוסייה.

מספר האנשים שלקחו חלק בתזוזות הגדולות עומד על כשבעה עד עשרה מיליון איש.

אנו לא נסקור כאן את כל התזוזות, אלא ניגע רק באחדות מהן.

הגל הראשון בעידן המסוקר החל בשנת 1915, לאחר מלחמת הבלקנים הראשונה, ובו הועברו ממקומם כ-200 אלף עות' מנים שעברו לטורקיה,

150 אלף יוונים שחזרו ליוון, ו-250 אלף בולגרים שחזרו לבולגריה.

מלחמת העולם הראשונה גרמה תזוזות משמעותיות הרבה יותר. מספר הסרבים שנאלצו לעזוב את בתיהם מוערכים בכ-750 אלף לפחות.

עוד כ-250 אלף שימשו ככוח עבודה בכפייה, בבולגריה ובהונגריה. רבים אחרים מצאו את מותם במצעד הכפוי לים האדריאתי.

בשנת 1922 הוענק לננסן, ההוגה והמבצע של הטרנספר הבלקני פרס נובל לשלום.

לאחר המלחמה נאלצו כ-300 אלף בולגרים לחזור לבולגריה, משטחים שבהם שלטה בולגריה עד המלחמה. כך גם כ-200 אלף הונגרים שנאלצו לעזוב את טרנסילבניה ולעבור להונגריה. מספר דומה של הונגרים נאלץ לעזוב את שטחיהן של יוגוסלביה וצ'כוסלובקיה.

שנות ה-20 הובילו לגל נוסף ומשמעותי יותר לענייננו. התזוזה הגדולה באותן שנים בוצעה בהסכמה בין טורקיה, יוון ובולגריה, אשר הושגה בהסכם לוזאן, 1923. המעבר העיקרי היה של כמיליון נוצרים וחצי מטורקיה ליוון, ושל כ-500 אלף מוסלמים מיוון לטורקיה. היו עוד תזוזות, של כ-80 אלף בולגרים ליוון.

יש לציין שלא היתה העברה של כל הנוצרים ליוון או של כל המוסלמים לטורקיה.

אך המטרה המוצהרת של ההעברות היתה יצירת הומוגניות על בסיס דתי.

מצורף גרף של העברות אוכלוסיה במאה האחרונה, מזמן הסיכסוך הערבי יהודי - המספרים במיליונים - כ 40 מיליון

images?q=tbn:ANd9GcR-ifohVjbTynrwVizcNuFE5lvGUodsg9eb5L0LTBpk8xYjH5CyKMEoCA

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לחרדים האמיתיים בשטח,

בניגוד למנהיגים שלהם עם הכיסים התפוחים,

נגמרות האופציות והם כבר עכשיו משתלבים בעבודות יצרניות, יותר מבעבר.

זה הפחד הכי גדול של המנהיגים שלהם - שה"חיילים" שלהם ייחשפו לעולם שבחוץ, ויאבדו את התלות בהם.

ואז המנהיגים ייאבדו את השליטה, כי להקשיב לרב שלך זה טוב ויפה, אבל לא כשזה על חשבון לפרנס משפחה.

תורתך אומנותך זה טוב ויפה, אבל כמו בכל חברה, אתה לא יכול שכולם יהיו מנהלים, אבל לא יהיה עובדים.

דבר דומה קורה היום בעניין עם ההשכלה הגבוהה - יש מובטלים עם תארים, ויש דרישה גבוהה לעובדים מקצועיים, כי כולם רוצים לנהל, ואף אחד לא רוצה לעבוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פות"ש יקר,

הפתרון למצב שלך הוא פשוט ביותר.

תפסיק לראות/לשמוע חדשות.

לא לרמה של קבירת הראש בחול אלא לרמה של הורדת מינון ההפחדות לרמת המינימום ועדכון על בסיס מה שמעניין אותך.

אה, וכמובן להמנע קליל מכל מה שהקדושה המעונה העונה לשם יונית לוי עושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא צריך להקשיב לתקשורת בשביל להבין שהמצב שלנו הולך להיות גרוע.

א. המדינה שלנו מתחזקת מבחינה דתית ונעשית ימנית

ב. המדינה שלנו גזענית (בלי קשר להפגנת האתיופים כרגע), אלימה וקיצונית וזה רק מתגבר

ג. עם כמה שינסו לצייר את זה טוב, מבחינה כלכלית מצבנו לא טוב, לפחות ברמת המיקרו

ד. אנחנו מאויימים מכל עבר, וכן, לאט לאט התנאים מבשילים לעוד סבב לחימה או מלחמה גדולה ורצינית יותר

ה. רמת השחיתות בארץ גבוהה, אין ערכים, אין מוסר, יש פשיעה מרובה (משפחות פשע, אלימות נוער ועוד)

ו. האינטרסים "הרעים" גוברים על האינטרסים "הטובים" (לא באמת פועלים לטובת האזרחים, דוגמא הפנסיה שלנו או יציבות בעבודה)

ז. החינוך הממלכתי בארץ ברמה ירודה

ח. נזרק כסף על ימין ועל שמאל אבל כשיש צורך אמיתי להשקיע בדברים פתאום נעלם הכסף

ט. יוקר המחיה גומר אותנו

י. "למושל" שלנו אכפת רק מהכסא שלו.

ובטח יש עוד דברים שכרגע לא עולים לי בראש.

אני חושב שכרגע אנחנו ישנים בעמידה וכשנתעורר, נתעורר מאוחר מידי, ואז שוב נבכה כי אנחנו עם בכיין.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מי מרוויח ממלחמה?

חיזבאללה וראשיה (תדמית פוליטית פנימית, הסתה מבעיות כלכליות שנוצרו עקב שחיתות מכוונת)

ממשלת ישראל וראשיה (תדמית פוליטית פנימית, הסתה מבעיות כלכליות שנוצרו עקב שחיתות מכוונת)

תנועת חמאס וראשיה (חאלד משעל מחזיק בין 2.5 ל4 מיליארד דולר בבנק, הסתה מבעיות כלכליות שנוצרו עקב שחיתות מכוונת)

שוק התקשורת מתפוצץ בזמן מלחמה. הרייטינג (שלפיו חברות הפרסום משלמות לערוצים) עף לשמים.

חברות התקשורת מרוויחות בין עשרות למאות מליוני דולרים גם בזמן מבצע צבאי קטן בעזה (סכום כלל עולמי).

חברות הנשק בארה"ב > מאות מיליארדי דולרים.

חברות התרופות והציוד הצבאי > עשרות מיליארדי דולרים.

ממשלות שבהן חברות הנשק נמצאות > מרוויחות מיסים ודואגות להרוויח מcollateral damage (לתמוך פוליטית במדינות ה"אהודות" בזמן המבצע וכך לגרוף מצביעים לבחירות הבאות).

מי מפסיד?

האנשים הפשוטים, 99.9% מהאנשים בעולם, כולל אני וכולל אתם.

כך מלחמה בנויה. ה"אידיאולוגיות" שמפשפשים בהן בתקשורת הן המצאות תעמולתיות מן המעלה הראשונה. המצאה מהונדסת היטב על ידי גאוני כלכלה ששולחים "ראשי ממשלה" (בובות מהונדסות על חוט עם שיער לבן ועבר בסיירת מטכ"ל) כדי לגרום לה להמשיך להתגלגל. קראו על מכונת התעמולה של יוסף גבלס ולמדו כיצד כל ממשלה עכשווית מבצעת בדיוק את אותן הטריקים והשטיקים התעמולתיים.

הגאונות פה היא בלתי נקלטת וזה מה שהופך אותה ליותר גאוני. בזמן שפשוטי העם (ראו את הת'רד הזה מהתחלה עד הסוף) מתווכחים על עימותים (טפשיים) שאינם נגמרים ומתוכננים מראש כך שלא יסתיימו לעולם (פרדוקס), האליטה מרוויחה כסף. מיליארדים בדולרים.

99.9% מכם יחשבו שאני קונספירטור בלתי נלאה, חיי בקוקוס וראיתי יותר מידי סרטים. זה הדבר המדהים, הדיסוננס התעמולתי שמצליחים ליצור כדי להערים על 99.9% מאיתנו.

אין מלחמה בעת המודרנית שהייתה קשורה לאידיאולוגיה. מלחמה מונעת על ידי מניעים כלכליים ותו לא.

פורסם

הכל בסדר.. עוד מעט גוגל=סקיינט יחסלו אותנו 8)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לגבי החרדים אני לא מודאג (באופן מפתיע).

כמות האתאיסטים בארץ ובעולם היא הכי גבוהה שהייתה אי פעם.

קשה מאוד כיום לשלוט על אוכלוסיות כל כך גדולות כמו אלו של החרדים, בלי לאפשר להם גישה לעולם החיצון.

כמות הידע שיש שם והפיתויים של העולם החילוני הליברלי פשוט מפרקת את העולם הזה מבפנים.

כשזה יגיע למאסה קריטית של אנשים עוד כמה שנים, תהיה נטישה המונית (גם כיום יש אבל לא מדברים על זה) וכל הסדרים יתערערו בקרב החרדים.

ההקצנה אצלם היא תגובה היסטרית לתהליכים הפנימיים האלה. הצורה היחידה שהם יכולים לנסות לשלוט היא להקצין.

זה לא עובד להם.

בנוסף, האוכלוסיה החילונית נהיית יותר ויותר חילונית ואתאיסטית, פשוט כי יש יותר מגע עם שאר העולם ויש גישה לאנשים אחרים, שהם לא יהודים ולא ישראלים.

אלו שנהיים יותר ימנים הם בעיקר אנשים מאוכלוסיות חלשות שלא יודעים אנגלית, לא מבינים כלום על העולם וסביר להניח שכותבים את השם שלהם בפייסבוק בעברית כי "לא צריך את שאר העולם".

הצעירים נהיים יותר יותר שמאל.

כרגע עם הממשלה הזאת כל מה שזה עשה זה לעצבן יותר אנשים שפויים שקולטים ששוב דפקו אותנו עם הבחירות האלה, ויכול להיות שזה יגרום ליותר אנשים שפויים לצאת מהבית בבחירות הקרובות (שיגיעו מהר).

לגבי השכנים שלנו אני גם לא דואג יותר מדי.

בקרוב הבעיה הכי גדולה של החיזבאללה יהיה צבאות מוסלמים אחרים שיתחילו לפלוש ללבנון. להם כבר אין אפילו את התמיכה של אסד כי הוא ייפול בקרוב.

אנחנו דווקא בסדר.

פורסם

פרנקוס, כל מה שכתבת נשמע לי יותר מידי TOO GOOD TO BE TRUE. יכול להיות שזה רק אני.

זו גם דרך להסתכל על המצב. אגב.

פורסם

יוסי מצא את הסליק של המולי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הכל בסדר.. עוד מעט גוגל=סקיינט יחסלו אותנו 8)

בדיוק בזמן שמגיע הסרט עם שוורצנגר :)

ואכן - לפותח השירשור תסנן הרבה דברים שמנפחים לך אותם בגלל סיבות "פוליטיות" ותחייך

קובי

:-)

פורסם

בנוסף, האוכלוסיה החילונית נהיית יותר ויותר חילונית ואתאיסטית, פשוט כי יש יותר מגע עם שאר העולם ויש גישה לאנשים אחרים, שהם לא יהודים ולא ישראלים.

אלו שנהיים יותר ימנים הם בעיקר אנשים מאוכלוסיות חלשות שלא יודעים אנגלית, לא מבינים כלום על העולם וסביר להניח שכותבים את השם שלהם בפייסבוק בעברית כי "לא צריך את שאר העולם".

הצעירים נהיים יותר יותר שמאל.

1. אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים לגבי מס' האתיאיסטים בארץ (ויותר חשוב: האחוז שלהם בכלל האוכלוסיה) ויש לי הרגשה שאתה לוקח את סביבתך הקרובה כמדגם מייצג.

2. אתה לוקה באותה יהירות מתנשאת שהביאה את השמאל לאיפה שהוא נמצא כיום. מצביעי הימין לצערך (ולצערי), כוללים גם אנשים משכילים ונבונים, שלמרבה הפליאה גם יודעים לכתוב את שמם באנגלית

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...