Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכמו לנצ'יה על חוף הים, אט אט העלתה חלודה ועפה ברוח עד שנעלמה כליל.

כנראה בטא קופה...

הפריזמה לא החלידה :lol:

פורסם
זו תסמונת "קניתי X, משמע שמעכשיו הוא ה-X הכי טוב שיש"

זה קרוי בעגה המקצועית דיסוננס קוגנטיבי.

אני לא אומר שמה שיש לי הכי טוב, אבל אם היה לי ניסיון גרוע עם מוצר כלשהו, למרות שכולם מהללים אותו אני אמשיך להגיד שאני לא מרוצה. אני חושב שזה נכון גם להרבה אנשים כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
זה קרוי בעגה המקצועית דיסוננס קוגנטיבי.

אני לא אומר שמה שיש לי הכי טוב, אבל אם היה לי ניסיון גרוע עם מוצר כלשהו, למרות שכולם מהללים אותו אני אמשיך להגיד שאני לא מרוצה. אני חושב שזה נכון גם להרבה אנשים כאן.

תלוי באישיות של האדם. לדוגמא לי יש יונדאי I10 חדשה והצריכת דלק שלה מזעזעת.

לצרכים המאד מיוחדים שלי היא מתאימה בול - למרות החסרון הענק, אז צריך להיות הוגנים כשמישהו מבקש חוות דעת

ולא להסתיר פגמים וחסרונות, אבל לא כל האנשים הם כאלה.

לכן צריך לדעת את מי לשאול...

עריכה אחרונה על ידי ko11
פורסם
תלוי באישיות של האדם. לדוגמא לי יש יונדאי I10 חדשה והצריכת דלק שלה מזעזעת.

לצרכים המאד מיוחדים שלי היא מתאימה בול - למרות החסרון הענק, אז צריך להיות הוגנים כשמישהו מבקש חוות דעת

ולא להסתיר פגמים וחסרונות, אבל לא כל האנשים הם כאלה.

לכן צריך לדעת את מי לשאול...

אתה נדיר או צעיר.

ישראלי קונה רכב, אז לא משנה אם הרכב היה במוסך ולא משנה כמה עלה במוסך אמין או לא, אפילו אם לא היה במוסך...הרכב שלו, זה הרכב ה-כ-י טוב בעולם ובייחוד...יותר טוב משלך.

"למה מה, אתה יותר טוב ממני?, פפחחח, אני לא פראייר כמוך"

ואל תשכח, "פראייר" זו מילה מאוד מאוד מאוד ישראלית ומפחידה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

זה ידוע, ישראלי תמיד קונה מתחת למחירון ומוכר מעליו. למעשה הוא לא ממש קונה, אלא "מביא". לדוגמא - "הבאתי סיאט איביזה ספורט ב-5 מתחת למחירון!"

הרכב גם אף פעם לא ראה מוסך. בעצם פעם הוא נכנס למוסך והתברר שהכל בסדר והמוסכניק לא דרש תשלום, נתן לו קפה על חשבונו וגם אמר "שהוא לא מכיר מכוניות אמינות כמו זאת". לדוגמא - "הסיאט איביזה שהבאתי לפני שנתיים לא יודעת מה זה מוסך" (פוסט יומיים לפני פרסום מודעת מכירה ומס' חודשים אחרי בקשת ייעוץ בפורום הטכני בשל DSG ששבק חיים).

פורסם
וכמו לנצ'יה על חוף הים, אט אט העלתה חלודה ועפה ברוח עד שנעלמה כליל.

תיאור מושלם :) הייתי מוסיף גם אולי כסוסיתא בנגב שהגמלים אכלו אותה

קובי

:-)

• תוכן חדש...