Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

די ברור לי שאני נשוא השרשור הזה. כבוד הוא לי. איך העברית שלי?

לקח לכם המון זמן. אני כבר עליתי עליה, בעצם ירדתי עליה, מזמן, מיד כשהיא חשפה את עצמה.

הנה כאן נמצא אחד הפוסטים הראשונים שלה. התגובה שלי אליה הייתה בהתאם.

האם זה רק מקרי שבאותו הפוסט מגיבים, חוץ ממני כמובן, גם GUGY, ו- j22bulfas?

זה שהרבה שנים אני בעלים של תוצרת פולקסווגן ויש לי מספיק כסף כדי לתחזק את הרכבים, ואני מספיק אידיוט כדי להמשיך לרכוש מתוצרתם, למרות הקש שחלק מהרכבים האכילו אותי, עדיין לא מסמן אותי כיחצן.

ומי שמכיר אותי, כאן או בחיים האמיתיים, יעיד על כך.

אין לי (כמעט) ידע טכני, אני לא יודע לטפל לבד ברכבים שלי. כל מה שאני כותב בפורום, הוא מנסיון אישי שלי, ברכבים שהיו בבעלותי. וזאת בניגוד למשתמשים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא לדאוג, היא גם לא נציגת כוחות האופל שבאים לאיים על הקהילה...

אופל באים לאיים על הקהילה? :smilecolr

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הפורום גדל לתפארת לאחר השקעה מרובה מצד מנהלים וחברי פורום רבים ולא מן הנמנע שיהיו כיום בין חברי הפורום משתמשים בעלי אינטרס מסחרי. אולם למרות זאת, אני מצטרף לחברים שמחזיקים בדעה שגם אם קיימים בפורום משתמשים בעלי אינטרסים מסחריים, הרי שבדרך כלל ניתן לעלות עליהם ולהתייחס לדעותיהם ודבריהם באופן ענייני וכי ככלל, צביון ואוביקטיביות הפורום נשמרים לאורך הזמן וטוב שכך.

פורסם (נערך)

פותחת השרשור,

זה יהיה חריג ומוזר אם בעל רכב מסויים לא ישבח את הרכב שלו ולא ינסה להגן על היתרונות של הרכב הזה מול מתחרים. אולי זה נשמע מגמתי, אבל כל אחד בחר את הרכב שלו בגלל יתרונות מסויימים (בעיניו לפחות). אז כמובן הוא מאמין שביתרונות האלו הרכב עדיף על המתחרות ובאופן טבעי ימליץ על הרכב. זה לא בגלל מניות אצל קונצרן מסויים או יבואן מסויים.

למשל רמזת בקשר להמותגי VAG.

עם כל היתרונות והחיסרונות, יש לו הרבה מאוד אוהדים בארץ ובעולם. יש לכך סיבות, למשל: הרכבים מודרניים (בין הראשונים שהציעו גירים רובוטיים וטורבו באופן המוני עבור כל הדגמים), יושבים טוב על הכביש (אגב, זה חשוב מאוד), ביצועים טובים יחסית, בטיחותיים, הרכבים מעוצבים טוב, נוחים וארגונומיים. יש כמובן את החיסרונות כמו היסטוריה עם בעיות שונות כמו DSG, TSI בדגמים מסויימים, גירים אוטומטיים 4 הילוכים בגולף MK4 ונגזרותיו וכד'.

אבל יש אנשים שמוכנים לשלם/להסתכן על תקלות פוטנציאליות תמורת היתרונות שהרכב מציע. האם זה הופך אותם ישר ליח"צנים של מישהו?

לכל מותג יש את קהל הלקוחות הנאמן שקונים שוב ושוב את הרכבים. הם קונים את הרכבים לא כי הם מקבלים אותם בחינם, אלא הם משלמים מחיר מלא ועדיין קונים שוב ושוב. כי הם אוהבים את המותג והחוויה שרכבים האלה נותנים להם.

אין רכבים רעים באמת. כל רכב בקטגוריה שלו מציע יתרונות מסויימים שמתאימים לקהל היעד. עובדה - כל רכב נמכר בכמות מסויימת היכן שהוא.

כאשר מישהו בא לפורום להתיעץ על בחירת רכב ורוצה לבנות לעצמו רשימת מועמדות לקניה, הוא צריך לדעת לפלטר את השבחים שאנשים אומרים על הרכבים שלהם (לא כי הם יח"צנים אלא כי הם מאמינים בזה בתמים) ולהוציא מזה את היתרונות והחיסרונות כי אנשים מסבירים למה הם בחרו מותג X ולא מותג Y.

דווקא בפורום אני חושב שיש רמה גבוהה יחסית של יעוץ ברכבים מכיוון שהאנשים לא מסתמכים על סטיגמות חסרות בסיס אלא על עובדות. פה לפורום יש יתרון אדיר כי האנשים משתפים לא רק את היתרונות, אלא גם את החיסרונות והתקלות שהיו להם.

לכן מדובר על מקור מידע אוביקטיבי למדי שאפשר להסתמך אליו.

אני קורא וכותב בפורום כבר כ7 שנים וזה לא מעט זמן. מכיר את המשתמשים הקבועים ועוד לא פגשתי יח"צנים של מתוג מסויים שבמסווה משבחים אותו. המנהלים בפורום עושים עבודה מדהימה בשמירה על רמה גבוהה מאוד.

לכן, אני לא מבין את הטיעונים שלך לגבי מגמתיות ויח"צנים. במקרה הזה זה פשוט לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי וידוי אישי, עמוק בפנים אני בעצם לסבית שאוהבת ללבוש בגדי גברים.

זהו.

אפשר להתפזר.

מעניין אם אני היחיד שהיה בטוח ב100000% שעכשיו תספר שאתה אלפיסט בסתר, ונוהג להנאתך בג'ולייטה תלתן ירוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מעניין אם אני היחיד שהיה בטוח ב100000% שעכשיו תספר שאתה אלפיסט בסתר, ונוהג להנאתך בג'ולייטה תלתן ירוק.

יש גבול לכמה חשיפה יכול אדם לקחת על עצמו.

אז הוא בחר לשתף במשהו מינורי יחסית לפצצה שאתה מציע לו להטיל,

ראוי לכבד ולא ללחוץ עליו. כל דבר בעיתו.

The first one to get angry loses

פורסם

שלום! שמי רומן וכגילוי נאות אציין שאני מייחצן דגמים ספציפיים - פאביה דור 2 ספורט, סיאט מיי ואודי A1.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התחלת להתחנף למנהל הפורום :-D.

איזה כייף לי :)

פורסם

עד כמה העיתונאים אמינים וכמה מהם הם בעצם יחצ"נים?

כשאת נתקלת ב"מבחן דרכים" כמו זה: http://campaign.auto.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D/

עד כמה ברור לך שזה לא "מבחן דרכים" כמו שכתוב בכותרת אלא פרסומת לאופל?

בכל מקום יש אינטרסים סמויים, שום דבר לא אוביקטיבי. אבל דווקא בפלטפורמה כמו carsforum שבה כל אחד כותב מה שהוא רוצה אי אפשר להשתיק דעות מסוימות ולכוון את הלך הרוח. זה לא ידיעות אחרונות שמכתיבים לו מלמעלה להיות אנטי-ביבי או אוטו שמכתיבים לו מלמעלה להגיד ש-9.7 קילומטר לליטר זאת צריכת דלק סבירה.

פורצה יובה!

• תוכן חדש...