Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האמת שאני די חדשה כאן. בעבר הייתי פאסיבית בעיקר, קראתי תגובות כאן, למדתי והעשרתי את הידע.

אלא שהצלחתי לזהות שחלק מהכותבים חוזרים על אותן המנטרות, ניכר שעושים זאת באופן קבוע ובעבור גופים מסוימים. האם אכן הם יחצנ"ים מקצועיים?

האם לדעתכם ראוי שיחצנ"ים מקצועיים יכתבו כאן בפורום במסווה של אנשים תמימים? או שמא מן הראוי לחייב את אותן חברות לכתוב תחת הכינוי האמיתי, דהיינו פלוני מחב' אלמונית, ספונסר פורום.

אשמח לפתוח דיון אמיתי וכן בנושא זה

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע לענות לך לעומק כי אני לא כל כך הרבה זמן פה ולא מכיר את הנפשות הפועלות אבל זה יכול לקרות - בעולם הרכב הרבה דברים עובדים על יח"צנות אז זה לא מפתיע. בוא נגיד שבעיתונות זה די נפוץ ורווח, אולי גם כאן. מי יודע...

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

אין כאן יחצנ"ים מקצועיים שפועלים במסווה של אנשים תמימים. כלומר אם אנחנו (צוות האתר) מגלים שמתבצעת פעילות כזאת, אנחנו חוסמים אותה מיידית.

כן יש קהל אוהדים או שונאים של מותגים כאלה ואחרים שמגיבים בהתאם אך זוהי אינה פעילות מסחירית.

גופים מסחריים פועלים בגלוי תחת כינוי מתאים בלבד.

פורסם

אם תשמעי אנשים מדברים ברחוב על מכוניות בישראל, בד"כ תשמעי אותם חוזרים על אותה המנטרה שוב ושוב גם שם.

לדוגמא: "אני רק טויוטה", "צרפתיות מתפרקות ואיטלקיות חלודות" וכו'

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הנהלת הפורום מקפידה מאוד לשמור על התגובות בפורום חפות מאינטרסים מסחריים.

ככל שתגלשי יותר זמן תגלי שיש פה משתמשים רגילים, פעילים יותר ופעילים פחות.

ואם ישנן מנטרות למינהם - זה של "רגילים" שנלחמים בחרוף נפש עם אותן מנטרות על רכבים יפנים מול צרפתיים וכו'.

הנהלת הפורום משקיעה מאמץ רב לשמור על ההודעות נקיות מאינטרסים מסחריים, ומי שמעוניין לפרסם, או מייצג גוף מסחרי, רשאי לעשות זאת רק בבאנר פרסומי, או ביוזר "ספונסר" עם צבע שונה.

לענין המלצות מסחריות - המלצות או הכפשות מיוזרים חדשים, ללא הסטוריית הודעות אמינה - נמחקות כדי לשמור על הגינות.

קצת הסטוריה:

הפורום הוקם על ידי קומץ מצומצם של חברים, שהכירו במציאות או בפורומים מסחריים, והקימו אותו על מנת שיוכלו לכתוב בלי אילוצים מסחריים של פורום תחת אתר מסחרי כלשהו.

בתחילה היו פה תיאומי מפגשי חובבי רכב, וככל שהפורום גדל והתרחב - נוספו תתי פורומים נוספים.

עניתי לך ברצינות, למרות שאינני יודע אם את לא יחצנ"ית של פורום אחר :)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אין כאן יחצנ"ים מקצועיים שפועלים במסווה של אנשים תמימים. כלומר אם אנחנו (צוות האתר) מגלים שמתבצעת פעילות כזאת, אנחנו חוסמים אותה מיידית.

כן יש קהל אוהדים או שונאים של מותגים כאלה ואחרים שמגיבים בהתאם אך זוהי אינה פעילות מסחירית.

גופים מסחריים פועלים בגלוי תחת כינוי מתאים בלבד.

קראתי בימים האחרונים מספר תגובות של אנשים ואני שמה לב שפלוני מגיב נקודתית רק אם מדובר במשהו שקשור לפולקסווגן. שקוף שהוא לא יתן תגובה בפוסט שאינו מחמיא למותג, וככל שהוא יגיב זה על מנת לתקוף מאן דהוא שיוצא נחרצות כנגד תקלה מסוימת ברכב.

מצד שני, נתקלתי במגיב אחר, כנראה חובב פיג'ו או מטעם לובינסקי, שיוצא בחירוף נפש עם מנטרה קבועה מראש על כך שאין כשל במנוע מסוים, שממש נראה שמשרד יחסי צבור נתן לו הנחיה כיצד להגיב וכך הוא מגיב כל הזמן וגם לא מתמודד עם טענות הגיוניות שמעלים אנשים אחרים באותם הפוסטים.

כיצד אתם מסבירים זאת? לי נראה שהם יחצנ"ים מקצועיים או סמי מקצועיים

פורסם

זו תסמונת "קניתי X, משמע שמעכשיו הוא ה-X הכי טוב שיש"

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

^מה שהוא אמר

על בסיס יומי אני שומע מאנשים "סמסונג הכי טוב", מאחרים "אין על אייפון"

לא בהכרח אומר שהם נמנים על בעלי המניות בחברות הנ"ל, בסה"כ אנשים שמרוצים יותר\פחות מהרכישה שלהם וטורחים לספר את זה לכל מי שיסכים לשמוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כיצד אתם מסבירים זאת? לי נראה שהם יחצנ"ים מקצועיים או סמי מקצועיים

לאחר מעל 10 שנות פעילות באתר הזה והכרות (וירוטואלית) עם רוב הגולשים הקבועים אני אומר שב 99% מהמקרים זה נעשה אך ורק מתוך "אהדה" או "שנאה" למותג "שלהם" (כמו קבוצת כדורגל לדוגמא) ולא מתוך מניע מסחרי כלשהו.

כמובן שאני לא יכול להתחייב על כל המגיבים אך ברוב המוחלט של המקרים זה המצב.

פורסם

לדעתי, עצם העובדה שמגיב פלוני בוחר להגיב באופן נקודתי גם במותג שהוא כביכול אוהד, והכל באופן מגמתי, תוך שהוא משתדל ככל האפשר שלא להיקלע לגובה הלהבות, מוכיח מיניה וביה שהוא יחצ"ן. אני ממש לא מבינה מדוע אתם מתעלמים מזה.

מה לגבי מגיב אחר שמאיים בהודעות פרטיות על מגיב אחר שכביכול עשוי לגרום לנזק למותג אותו הוא משרת? גם זה בסדר מבחינתכם?

נראה לי שמאן דהוא אצלכם נרדם בשמירה

פורסם
לדעתי, עצם העובדה שמגיב פלוני בוחר להגיב באופן נקודתי גם במותג שהוא כביכול אוהד, והכל באופן מגמתי, תוך שהוא משתדל ככל האפשר שלא להיקלע לגובה הלהבות, מוכיח מיניה וביה שהוא יחצ"ן. אני ממש לא מבינה מדוע אתם מתעלמים מזה.

מה לגבי מגיב אחר שמאיים בהודעות פרטיות על מגיב אחר שכביכול עשוי לגרום לנזק למותג אותו הוא משרת? גם זה בסדר מבחינתכם?

אני חושב שהקורא הממוצע ילמד להבחין בין יחצן לבין עודד משתמש.

אגב יש פה מאות\אלפי משתמשים אני לא חושב שההנהלה פה צריכה לחקור משתמשים כל 5 דק.

פורסם (נערך)

לא נתקלתי בדברים המצדיקים את טענותייך.

מנגד, ניראה כי לך, יעל, יש אינטרס מסוים מאחורי פרסום פוסט זה.

אגב, בהתחשב בכמות ההודעות החד ספרתית שלך, מאיפה את יודעת מה קורה בכלל

בהודעות הפרטיות? (למיטב זיכרוני, ההודעות הפרטיות פעילות רק עבור משתמשים שצברו כמות

הודעות מינימאלית)

הניסיון שלך להכפיש את הפורום מכל הכיוונים אינו ברור ולא ניראה כאובייקטיבי.

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

הייתי בכל מיני סוכנויות רכב בשנים האחרונות, חלק גדול בשביל רכישת רכבים חדשים עבור חברים וקרובי משפחה. לרובם המוחלט של הנציגים הפורום הזה פתוח במחשב, וממוזער בשורת המשימות למטה. כולם כותבים פה וממליצים על המוצר שלהם בכינויים שרק אלוהים יודע מהם, כמובן בלי גילוי נאות.

אם כך, תעשו את השיקולים שלכם למי להאמין, אני מאוד נזהר ויודע שיש פה סוכני מכירות במסווה, לצד חברי פורום שפועלים לפי ההוראות שלהם.

כאמור - העניין ודאי.

פורסם

קוראים לזה FANBOYS.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם את רוצה התייחסות עניינית, פני למנהל עם תלונה ספיציפית שתבדק בייסודיות.

האשמות שווא לא מבוססות ממשתמשים חדשים - אנחנו מוחקים. הסברתי לך, נזהרים מ"יחצנים ובעלי אינטרסים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...