Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק סדאן 2010 קומפורט 1.8 ליטר,הצמיגים האחוריים גמורים ואני צריך המלצה לזוג צמיגים טובים במידה 205/55R16 . התקציב הוא עד 450 שקל לצמיג,אין נהיגה אגרסיבית מידי,הכי חשובה האחיזה והנוחות,פחות אורך חיי צמיג ודלק.

אשמח להצעות בדחיפות מפני שרכישת הצמיגים מתוכננת למחר ואין אפשרות בתאריך אחר

פורסם

צמיגים לא יקרים שנותנים תמורה טובה למחיר ומתאימים לדרישות הם Falken ze914 ו Toyo cf2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
צמיגים לא יקרים שנותנים תמורה טובה למחיר ומתאימים לדרישות הם Falken ze914 ו Toyo cf2.

תוה רבה על העזרה,מהו מחירם?וראתי הרבה שירשורים על T1 Sport האם הם מתאימים לדרישות שלי,יותר טובים ממה שהצעת לי. או שהצמיגים הללו לא בישבילי. אשמח אם תפרט יותר על כל צמיג בכדי שאדע במה לבחור

פורסם (נערך)
היי

גודייר אפישנטגריפ בתקציב.

ירון

הם מומלצים יותר לדעתך?האם תוכל לתת לי את הדגם המדוייק שלהם כי ראיתי בזאפ דגמים שונים

עריכה אחרונה על ידי EuorpeDrop
פורסם

Goodyear מייצרים צמיגים איכותיים.

Efficient grip perfomance,

Excellence

צמיגים מעולים, אבל קצת יותר יקרים מאשר falket ze914 או Toyo cf2

לעניין T1 sport - אלה צמיגים לנהיגה יותר אגרסיבית. אוחזים מעולה אבל פחות נוחים ונשחקים יותר מהר. כתבת שהנהיגה שלך רגועה, מצד שני כתבת שאחיזה טובה חשובה לך יותר מאשר אורך החיים. והאחיזה של t1 sport עדיפה על הדגמים האחרים שהוזכרו כאן.

לשיקולך....

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Goodyear מייצרים צמיגים איכותיים.

Efficient grip perfomance,

Excellence

צמיגים מעולים, אבל קצת יותר יקרים מאשר falket ze914 או Toyo cf2

לעניין T1 sport - אלה צמיגים לנהיגה יותר אגרסיבית. אוחזים מעולה אבל פחות נוחים ונשחקים יותר מהר. כתבת שהנהיגה שלך רגועה, מצד שני כתבת שאחיזה טובה חשובה לך יותר מאשר אורך החיים. והאחיזה של t1 sport עדיפה על הדגמים האחרים שהוזכרו כאן.

לשיקולך....

תודה רבה,רק עוד שאלה 1האם ההבדל ב מחיר הגודייר לFLKEN/TOYO שווה את זה?

בנסף לכך דרישה שלי באחיזה טבוה היא שאם במקרה שחס וחלילה יהיה מצב שיכול להיות מסכן חיים הצמיגים לא יאכזבו אותי,גם חשוב שבחורף יהיו טובים ולא יחליקו או משהו.

פורסם

אני לא יודע מה ההפרש במחירים.

היבואן של גודייר כתב לך שהצמיגים שלו בתקציב. כך שאולי אין הבדל משמעותי.

כל הצמיגים בטוחים ומספקים לרכב משפחתי ולנהיגה רגילה.

כל אחד והעדפה שלו במותגים.

פורסם
אני לא יודע מה ההפרש במחירים.

היבואן של גודייר כתב לך שהצמיגים שלו בתקציב. כך שאולי אין הבדל משמעותי.

כל הצמיגים בטוחים ומספקים לרכב משפחתי ולנהיגה רגילה.

כל אחד והעדפה שלו במותגים.

תודה רבה,אני אכוון ל GOOD YEAR.

פורסם (נערך)

אם מעניין אותך יש לי למכירה זוג משליינים שהותקנו לפני חודש וחצי ועברו פחות מ1000ק"מ. חדשים לגמרי וטריים- יוצרו בשבוע 48 של 2014.

כמובן עם קבלות ואחריות, ללא תקרים או פגיעות.

הוחלפו בעקבות עליה במידה ל 17.

עלו לי 590 לאחד, אמכור ב 350.

שלח ה"פ אם מעניין אותך.

אורן

אפס, חמש, ארבע

7999

ארבע, אפס, ארבע

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם
תודה רבה,אני אכוון ל GOOD YEAR.

בוקר טוב

טיפה רקע,

אני ירון מITIRE.CO.IL רכישת צמיגים און ליין.

אנחנו היבואנים והנציגים הרשמיים של צמיגי GOODYEAR בישראל.

באתר הייחודי שלנו תוכלו לרכוש און ליין צמיגי גודייר בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר באתר מותאם,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

אצלנו מתחייבים לשלושה דברים:

1. לצמיגים בני מקסימום שנה (אם לא הלקוח מעודכן במקום)

2.התקנות בכל חלקי הארץ אצל מתקינים נבחרים ומומלצים

3.אחריות יבואן על כל פגם ייצור בצמיגי גודייר במקום 4 שנים 5 שנים מיום ההתקנה .

בדירוג גבוה ובתאריך ייצור חדש (פחות משנה(

בלעדי לחברי הפורום בעזרת קוד קופון שישלח לפרטי תזכה ל 5% הנחה על כל כמות!

אני זמין כאן לכל שאלה וגם בטלפון הישיר אליי ,

1-700-707-227

לגבי GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE המחיר שלו באתר הוא 1873 ש"ח לארבעה צמיגים כולל התקנה (שסתום איזון) ומע"מ.

כחבר פורום מגיע לך עוד 5% בעזרת קוד קופון ככה שבמחיר הסופי הוא 444 ש"ח לצמיג.

GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE הוא בעל הדירוג הגבוה ביותר שיש ,ייצור גרמני ות.חדש

ירון

פורסם
בוקר טוב

טיפה רקע,

אני ירון מITIRE.CO.IL רכישת צמיגים און ליין.

אנחנו היבואנים והנציגים הרשמיים של צמיגי GOODYEAR בישראל.

באתר הייחודי שלנו תוכלו לרכוש און ליין צמיגי גודייר בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר באתר מותאם,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

אצלנו מתחייבים לשלושה דברים:

1. לצמיגים בני מקסימום שנה (אם לא הלקוח מעודכן במקום)

2.התקנות בכל חלקי הארץ אצל מתקינים נבחרים ומומלצים

3.אחריות יבואן על כל פגם ייצור בצמיגי גודייר במקום 4 שנים 5 שנים מיום ההתקנה .

בדירוג גבוה ובתאריך ייצור חדש (פחות משנה(

בלעדי לחברי הפורום בעזרת קוד קופון שישלח לפרטי תזכה ל 5% הנחה על כל כמות!

אני זמין כאן לכל שאלה וגם בטלפון הישיר אליי ,

1-700-707-227

לגבי GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE המחיר שלו באתר הוא 1873 ש"ח לארבעה צמיגים כולל התקנה (שסתום איזון) ומע"מ.

כחבר פורום מגיע לך עוד 5% בעזרת קוד קופון ככה שבמחיר הסופי הוא 444 ש"ח לצמיג.

GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE הוא בעל הדירוג הגבוה ביותר שיש ,ייצור גרמני ות.חדש

ירון

שלחתי לך הודעה פרטית

• תוכן חדש...