Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתחדש בסקודה אוקטביה 2015. 1.4 tsi בעוד שבועיים

כרגע אני בדלמה של ביטוח

ההצעות שקבלתי שבנוסף לאמבולייזר מקורי של הרכב יש צורך בקודן + אחד משלושה אופציות-

1.איתורן סייב

לציין שבחברה בקשו תוספת של 1750 שח עבור איתורן סייב +עלוקה ומקבל מנוי לשנה חינם

2. כספת אלמניום למחשב של הרכב

מדובר בתוספת של 600 שח בערך

3. איתורן שהוא מחובר למוקד , לא זוכר פרטים

מבחינת עלות נראה כספת אלמניום הכי זול, רציתי לדעת דבר ראשון אם מומלץ להתקין כספת מסוג זה ברכב סקודה (vag) ? יכול לגרום לנזק למחשב ? התחממות ? ועוד שאלה מה קורה למשל אם במוסך רוצים לשדרג תוכנה של הרכב , הם צריכים להתעסק עם הכספת הזאת ??

עוד שאלה , למישהו מקבל רכב חדש יש איזשהו תקופה ראשונה (3000 קילומטרים ראשונים למשל ) שעדיף לא ללחוץ על הרכב או לשמור על מהירות נמוכה יחסית ?? לא להתאמץ ??

תודה רבה

פורסם (נערך)

כספת אלומניום לא גורמת נזק למחשב הרכב , דובר על זה בפורום היו לי מספר רכבים עם כספת סיאט איביזיה, פולו, ועכשיו פאביה, הכספת מכסה רק חצי מהמחשב ולא גורמת להתחממות.

בקשר להרצה לרכב , ב1000 ק"מ הראשונים מומלץ לא לעלות לסל"ד גבוה לא למשוך הילוכים לעשות את ההרצה בתנאי נסיעה שונים בעיר ובינעירוני.

הכוונה לא לסיים את ההרצה בנסיעה הלוך חזור לאילת.

ולא לסוע במהירות גבוהה אני לא עברתי את ה 90 100 קמ"ש, ולבדוק שמן בתדירות יותר גבוהה ב 3000 ק"מ הראשונים.

בקשר לשידרוג תוכנה לרכב או שינוי כל שהוא במחשב, מתחברים למחשב דרך שקע שנמצא בתא הנהג בדשבורד.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

1. אני טעיתי והתקנתי איתוראן, לאחר שנתיים, אחרי שעברתי לחברת ביטוח אחרת התקנתי כספת אלומניום, 485 שח (הנחה של פועלים CASH BACK). בצליל מאיר נהריה.

2. מה שהבנתי מהסוכן בצמפיון, שלא צריך להריץ את הרכב החדש אבל בכל זאת עדיף בחודש הראשון לא לעבור את ה 3000 סל"ד.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עומר, לא פעם ולא פעמיים הסוכנים אומרים את מה שבא להם, ובכלל זה על אי הצורך בהרצה לרכב (ואם זה לא הרצה ההנחיה של לא לעבור את ה3000 סל"ד, אז מה זה הרצה :??).

אם היית טורח ופותח את ספר הרכב של האיביזה שלך, היית רואה שכן נדרשת הרצה ב1500 הק"מ הראשונים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לדעתי שווה לך להתקין דבר כזה אצל היבואן, מסיבה מאוד פשוטה: המתקינים אצלו מכירים היטב את האוקטביה ואז גם תהנה מאחריות ככל שתהיה בעיה.

אם תתקין אצל מישהו חיצוני, לא בטוח שהוא מכיר כל כך טוב את האוקטביה וככל שתהיה תקלה- היבואן יתנער ממך.

פורסם
מישהו מכיר מקום אמין להתקנת כספת אלמניום יחד עם קודן באזור תל אביב או בעפולה (אני מקבל את האוטו משם)

בעפולה יש את "4X4 של אפי" מתקין מורשה העובד עם חברות הביטוח.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

יש עוד יתרון מבחינה ביטוחית להתקין את כל המיגון אצל היבואן, כי במקרה שהוצאת את הרכב ואין לך את כל הדרישות של הביטוח, אם חס וחלילה קורה משהו, לדעתי אתה לא מכוסה.

בהצלחה

פורסם

בוודאי שיש אפשרות להתקין אצלם כספת. תעשה סקר אצל סוכני הביטוח, תראה מה ההצעה הכי משתלמת ובהתאם לזה תזמין את אמצעי ההגנה הנדרש מטעם חב' הביטוח.

בהצלחה.

• תוכן חדש...