Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה זה פשוט להביא לוכד נחשים, שיוודא שבאמת אין נחש ברכב. אם יש - שימצא ויוציא אותו, ושיבדוק שאין עוד.

למה לא להיות בטוח כשאתה עולה לרכב? למה לנהוג עם ספקות?

מתחבר מאוד למה שנאמר פה בהקשר לתאונה חס וחלילה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל הלוכדים שדיברתי איתם לא מוכנים לבוא סתם. הם רוצים שאקרא להם - רק שאני רואה את הנחש! כי אין להם דרך לדעת האם הנחש נמצא. ולא מדובר על לוכדים סוג ז', מדובר על אנשים טובים ששנים במקצוע עם ניסיון וידע גדול.

בכל מקרה מחר אטפל בעניין ביותר רצינות.

פורסם (נערך)

לכל מי שרשם שהלוכדים לא רוצים לעבוד: כנראה שהלוכדים מבינים שרוב הסיכויים שזה יהיה בזבוז זמן והנחש לא ימצא.

1.תציע ללוכד 200-300 ש"ח רק על ביקור גם אם הוא לא לוכד את הנחש ועוד סכום על הלכידה עצמה אם תהיה.

2.חפש מלכודות כמו שהציעו לך פה. (אולי תקנה מהלוכד)

ראיתי פעם שכדי ללכוד נחשים שמכישים גדיים/ עיזים, ששמים כלובי ציפורים עם רשת צפופה (ועם ביצי ציפורים ) בדיר . הנחש יכול להיכנס דרך הרשת אבל כשהוא בולע את הביצה הוא לכוד בפנים :)

3. סע בימים הקרובים עם נעליים גבוהות

עריכה אחרונה על ידי eitanm
שגיאת הקלדה
פורסם

תבדוק מלכודות מרשת מברזל. עכשיו תוודא שהפתח שלה הוא למעלה והוא לא גדול. 2 עכברים קטנים מתים או חיים אין משמעות תקנה בחנות לבעלי חיים. ותשאיר . אם הנחש באוטו עדיין לקראת הבוקר אתה תמצא אותו במלכודת נח. גם אם לא והעכברים לא יהיו אתה תבין שהנחש עדיין נמצא ברכב

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

יש נחשים שעכברים זה לא האוכל שלהם. חלקם אוכלים רק חרקים ,עקרבים , ויש סוגים שאוכלים רק לטאות וסממיות, אז מה יעזרו עכברים. הבעסה שבדרך כלל נחש שניכנס לרכב זוחל מתחת לדשבורד . כל המלכודות לנחשים ,עוזרות בדרך כלל רק לכיס של מי שמוכר אותם .(42 שנים של עיסוק בתחום).

פורסם

פשוט תפעיל מוזיקה רועשת ודלת פתוחה ותחכה, נראה לי שיעבוד.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בסוף תראה אותו יושב על הבגאז', שותה וודקה רדבול, מצלם סלפי עם העכברים שהשאירו לו ומעלה את התמונה לפייסבוק עם הכיתוב "התחלנו!"

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
פשוט תפעיל מוזיקה רועשת ודלת פתוחה ותחכה, נראה לי שיעבוד.

נחשים הם למיטב ידיעתי חרשים ומסוגלים להרגיש רק ויברציות. אז אם אין סאב, הרבה זה לא יעזור.

:turn-l:
פורסם

הבעיה שברכב הזה אין סאב. ולהתקין מערכת בשביל זה, זה.......:lol:

בכל מקרה אבא שלי החליט להיות גבר ולנסוע ככה...

פורסם

מישהו פה הזכיר שנחשים לא אוהבים חום?

אם זה כך - אפשר להדליק חימום על הכי חזק ברכב (ואפילו במהלך היום שגם ככה חם) לסגור ולחכות לראות אם הוא עדיין שם..

פורסם

גם לי היו הרבה נחשים ברכב, מאז שהם יצאו אני לא מסיע יותר אנשים כאלו, רק חברים טובים באמת.

• תוכן חדש...