Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברז תרמוסטטי - בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש בנות,

הברז מיקסר אצלי באמבטיה נוטה למעברים חדים אש בין הקרים לחמים (והחמים אצלינו חמים, חימום עצבני בגז בלבד), מה שמכריח אותנו להתעסק איתו בטפיחות עדינות בזמן מקלחת בשביל להמנע ממי קרח או אש הגהינום.

סה"כ מסתדרים עם זה כבר שנתיים, אבל היות ויש פעוט בבית זה מתחיל להיות מסוכן אם נרצה לשטוף אותו ולא רק לעשות לו אמבטיות.

חשבתי להתקין ברז תמוסטטי כמו שיש בבית מלון של הביוקר. מבחינת איכות המים, יש אצלנו לא מעט אבנית, אבל היא מהסוג הרך, לא זה שיוצר משקעים עם קשיות של יהלום.

המלצות או דיס המלצות? למישהו יש בבית? שמתי לב שאני רואה אותם המון בבתי מלון אבל כמעט אף פעם לא בבתים פרטיים.

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאחרונה הייתי בבלגיה לשבוע, בדירה שהתארחתי היה ברז כזה, מאד נהנתי עד כ"כ שהחלטתי שהברז הבאה יהיה מסגנון הזה.

פורסם

עוד לא עם דגמים ספציפיים, כרגע בעיקר עניין של להבין אם הטכנולוגיה שווה את זה. כמו אינוורטר מול און אוף אם תרצה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נער מהמשפחה נכווה כשנפל במקלחון,במהלך הנפילה הזיז את האינטרפוץ למיים חמים והמיים גרמו לו כוויה כי לא הצליח להתרומם.

מאז כל שלושת ברזי המקלחת בביתי הוחלפו בטרמוסטטים.

רכשתי סדרה 1000 של גרוהה,עלו 800 שח ליחידה וזה נוח מאוד.

אבל זה לא מונע לחלוטין את הפרשי הטמפרטורה כשמישהו פותח בבת אחת זרם מים קרים בברז אחר.

פורסם

לדעתי זה כבר אוברטכנולוגיה. פעם היו ברזי פרח - ידית פרח לחמים ידית פרח לקרים וידית שקובעת את לחץ המים הכללי.

היה ממש קל לכוון ולמצא את הטמפרטורה, ואז הגיעו ברזי הג'ויסטיק שאני מקלל אותם כל מקלחת, כיונון טמפרטורת המים הפך להיות גהינום.(לא מרשים לי להחליף כי הם "יפים" בעיני האשה).

פורסם

לפני שאתה נכנס להוצאות מיותרות, הבעיה אצלך נובעת מחימום הגז:

תבדוק האם אפשר להחליש את החימום, למשל להקטין את תפוקת הגז תרמוסטט, אנא עארף.

אם אי אפשר תבדוק אם שווה להתקין טרמוסטט מערבב מים חמים וקרים במוצא מחמם הגז שעושה בדיוק מה שאתה צריך:

http://www.blass.co.il/?t=LV&L1=3&L2=21&L3=&L4=225&page=

פורסם

רק להדגיש שזה באמת מסוכן וחשוב שתבטל את הבעיה הזו בלי להתמהמה [אין לי עיצה קונקרטית].

לפעמים הידית מקבלת מכה קטנה ממשהו ועד שאתה מבין מה קרה אתה נשטף בלבה.

זה מסוכן מאוד לפעוט אבל גם למבוגרים באיזורים רגישים.

The first one to get angry loses

פורסם

אתה מתכוון כשאני שוטף ת'כ*ס?

ראה שרשור בחורה חבית מעופשת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
שרשור בחורה חבית מעופשת.

העתקתי לגוגל, זו תוצאה ראשונה, אינדיקציה טובה שכדאי לי לא להכנס לשרשור הזה

[לפחות לא על הבוקר]. תודה, יחד עם זאת

The first one to get angry loses

פורסם

שווה לבדוק יחידת בקרה שונה לגז.

היתה לי הבעיה שאתה מתאר עם יחידות הבקרה הישנות של חימום הגז עד שהן נדפקו לגמרי והוחלפו בחדשות אלקטרוניות שניתן לקבע בהן טמפ’.

ברגע שקיבעת טמפ’ הטרמוסטט מוציא מים בטמפ’ קבועה ולא יכול לחרוג מעל לטמפ’ הנקובה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לנו בבית יש ברז כזה (גר באירלנד) וזו הדרך היחידה להגן על עצמך בגלל הצורה שבה בנויה מערכת המים פה.

בכל אופן, לברז הזה יש נעילה שלא מאפשרת לו לעבור את ה 37 מעלות בלי לחיצה על כפתור ככה שזה גם מונע הזזה לא מכוונת של בורר הטמפ.

ממליץ בחום במיוחד בבית עם ילדים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...