Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברז תרמוסטטי - בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רוב התרמוסטטים - צמד מתכות שבגלל השוני בינהם מתארכים אחרת בחום, וכך מתכופפים וסוגרים ופותחים מעברי מים.

בדיוק כמו תרמוסטט קלאסי באוטו.

לא צריך חשמל

פורסם

עידן, מה שמעצבן במיוחד זה שיחידת החימום בגז משמשת גם לחימום הבית, ולמים שהולכים לרדיאטורים דווקא יש שליטה על הטמפרטורה, בנוסף לטרמוסטט שמדליק ומכבה את החימום.

לטמפרטורה של המים בברזים, יוק.

גלעד, כנראה אותה מערכת בדיוק, אדבר עם בעלת הבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יכול להיות. פה המים מגיעים לבית בכוח המשיכה בלבד ממאגרים שנמצאים על איזה גבעה למיכל שנמצא בגג.

משם הם זורמים בעזרת משאבה קטנה שמותקנת בבית לכל שאר הברזים. כל פתיחה של ברז נוסף מפחיתה את הלחץ ולכן צריך ברזים טרמוסטטים אחרת הכוויה מובטחת. את המשאבה אפשר לכבות אבל אז הזרימה מעפנה.

רק המים הקרים במטבח לא עוברים דרך המיכל בגג.

בארץ הלחץ בברזים משמעותית גבוה יותר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אז לא אותה מערכת. אצלינו כבר יש חשמל. הייתם צריכים להשאר תחת כיבוש של החבר'ה שלי, החיים שלכם היו הרבה יותר טובים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מזכיר לי איזה טיפוס שנתקלתי בו בפייסבוק שחי בסקוטלנד וכשסקוטים מעצבנים אותו בוויכוחים פוליטיים אומר להם שהכל מקנאה כי לנו לקח 31 שנה להעיף את האנגלים, והסקוטים לא נפטרו מהם גם אחרי יותר מ300.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני רק מקווה שהוא לא מנסה לתפוס לך את ה"lucky charms" :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפשר לשפר את המצב ולהפחית את הסיכון לכוויה על ידי התקנת ברז ביציאה מהחימום, כך שכל המים החמים עוברים קודם דרך הברז הזה. סוגרים את הברז ואח"כ פותחים מעט. בודקים אם בספיקה נורמלית באמבטיה המיים קרים מדי, ואם כן פותחים עוד קצת את הברז שביצאה מהחימום, עד להשגת טמפ' רצויה.

יהודה

• תוכן חדש...