Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שציפוי הפלסטיק ברכב מתחיל להתקלף.

זה התחיל לא מזמן עם בועות על גבי הפלסטיק בימים בהם היה חם והאוטו עמד בחוץ ומשם התחיל להתקלף לאט לאט.

אז מתאתי לי קצת זמן פנוי והחלטתי להתעסק עם זה קצת!

אלו התוצאות, אשמח לדעת מה אתם חושבים :)

0dae8b7bc0ff6b6128b2422aa6bc9412.jpgef47b5f51f59bafd0ff6805aaa125c65.jpg

6fc4298921616258bec662cd355e5e1a.jpg

העבודה עצמה לא קשה, הבעיה היחידה היא שצריך לדעת בוודאות איך כל חלק מתפרק.

טעות אחת ואופס נשבר הקליפס..

את החומר כמובן - אינטרנט.

פורסם

נראה טוב, בדיוק חושב לעשות כזה לרכב שלי.

האם צריך לפרק את הפלסטיקה בשביל זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

^

כשמצפים חלקים ברכב בשיטה הזו, ע"י מדבקות, כמעט תמיד מומלץ לפרק את החלקים.

כשלא מפרקים אותם, קשה הרבה יותר לעטוף אותם עם המדבקה, ואז הקצוות לא מחזיקים מעמד לאורך זמן, מתרוממים, מתקפלים, מתקלפים וכו'.

כאשר מפרקים את החלקים, לרוב גם יהיה נוח יותר לעבוד עליהם.

וכמובן ההדבקה תהיה קלה יותר לדעתי, וטובה יותר. בצורה הזו ממש אפשר לעטוף את החלק ושהקצוות ימשיכו אל מעבר לחלק הנראה לעין.

עריכה אחרונה על ידי תומרובין
פורסם

העבודה? בוצעה יפה מאוד.

התוצאה הסופית? פחות לטעמי, יש כבר בלאגן שלם של גימורים שונים (קרבון, עץ, אלומיניום), ובנוסף צבע הפנים של הרכב שלא נייטרלי כמו שחור.

האם שקלת פשוט לרכוש סט חדש של לחצנים להגה או את חלקי הפלסטיק במידה והם נמכרים לחוד?

התופעה מוכרת לי היטב, התהליך התחיל גם בE90 שבמשפחה, צריך פשוט לשמור.

M-TECH E46

• אחראי פורום
פורסם

מסכים עם אלי וצ'יפופו, היה עדיף לדעתי ללכת על ציפוי דמוי אלומיניום מוברש או אפור מתכתי.

מראה הקרבון כבר מזמן איבד את ה"סקס" שלו, גם במוצרים מקרבון אמיתי. לא להאמין איזה הזנייה עבר אחד מהחומרים המרשימים שקיימים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

עבודה מצוינת. הייתי הולך על הטקסטורה של הקרבון אבל בצבע כסף . ניראה לי יותר מתמזג עם החלל בקבינה

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם (נערך)

יש לי גם את אותו החומר בצבע כסף וגם אלו אלומיניום מוברש889635c3acb3eb01b72e9c703460d08c.jpg

זה היה הדבר שהתמזג הכי יפה.

לדעתי הקרבון עדיין יושב יפה בפנים הרכב, היום יש כבר דברים חדשים כמו קרבון שחור עם ציפוי אפוקסי צהבהב או אדמדם.

בכל מקרה זה עדיף על הבועות שהיו לי שם.

הנה עוד משהו שעשיתי עכשיו, ליפ קטן שחור מתחת לכונסים.

35ca6da5e48be7aa17f949aca524e2d3.jpg

עריכה אחרונה על ידי Bavarian
פורסם

האמת שאני שכן של הבעלים של המוסך המרכזי בגיסין.

כך שכל בעיה או שאלה אני הולך אליו [emoji1]

והבחור למעלה עם הx6 שתכנן לעשות גם משהו.

אם הרכב שלך הוא אחרי 2011 כשאתה מפרק את הכרית אויר בהגה, נתק מינוס במצבר וחכה קצת, ככה המחשב לא קורא תקלה של כרית אויר שאחרי זה רק קידוד ואיפוס ימחק אותה.

אם לפני 2011 תפרק אותה בלי בעיה רק בלי סוויץ׳ שהמפתח לגמרי בחוץ.

• תוכן חדש...