Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן מיפגש חמודה ויפה! הצפונים החליטו להעדר מהמיפגש הזה כול אחד ובסיבתו!:wink:

מה שהכי מחמם לי את הלב ליראות זה בניות שאנשים בנו בעצמם!:-P

פורסם

עוד לא הגעתי הבייתה כבר תמונות?!

דרך אגב שמעתי את אותו סט כמו שלי ההייבריד בB4 האדומה וזה היה הבדל של שמיים וארץ,למרות שאני טענתי ששלי נשמע הרבה יותר טוב ככה גם הבחור טען,קצת מוזר אני צריך לשמוע עוד כמה כאלו כדי להחליט

ולגבי הסיויק הירוקה,באס הכי חזק שהיה שם היום (ממה ששמעתי) ועם מגבר נורמאלי יוכל להתחרות איתם בכיף.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

דרך אגב שמעתי את אותו סט כמו שלי ההייבריד בB4 האדומה וזה היה הבדל של שמיים וארץ,למרות שאני טענתי ששלי נשמע הרבה יותר טוב ככה גם הבחור טען,קצת מוזר אני צריך לשמוע עוד כמה כאלו כדי להחליט

ולגבי הסיויק הירוקה,באס הכי חזק שהיה שם היום (ממה ששמעתי) ועם מגבר נורמאלי יוכל להתחרות איתם בכיף.

איזה מגבר היה לו?

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לא יודע איזה מגבר היה לו בדיוק אבל היה לו באס חזק מאוד והיה עוד הרבה לתת לסאבים,הוא הגיע למצב שאני שומע אצלי מוזיקה בווליום והבאס שלו הפריע לי.

דרך אגב אתה ומתן יצאתם פארשים (או שרק מתן לא זוכר) אמרתם שתבואו ולא באתם

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אז כך לסיויק הירוקה היה צליל מאוד צורמני, היו הרבה בניות יפות למרות שברוב המכוניות עם בניות הסאב לא נשמע משהו.

כמו כן היו שם הרבה מוכרים ונציגים של חנויות.

לכל מי ששאל בעבר על הרכב שלי אז הנה תמונה.

סך הכל היה ממש נחמד לראות את כולם, כן ירבו מפגשים כאלו, למרות שלא נראה לי שבאו הרבה מהפורום שלנו.

37614272.S1010012.jpg

פורסם
אדי אני לא חושב שאת הבניות של הפיברגלס אנשים בנו לבד בבית

אני היתכוונתי לבניות שלא מיפיבר ולא תוצרת של חנות התקנות!

פורסם

אחלה מפגש מאוד נהנתי...

הבאס של ההונדה באמת היה מאוד חזק הוא זז על מגבר של רוקפורד לא זוכר איזה הבחור שמה אמר לי...

האכזבה הגדולה לפי דעתי היא הרובר עם הסאב של פוקאל ציפיתי להרבה יותר מההשקעה הזאת שמה...

בגדול אחלה מפגש אני מאמין שאם מזג האוויר היה יותר לטובתנו הייתה נוכחות הרבה יותר מכובדת...

אני עכשיו טוען את התמונות שחברים שלי עשו שם אני יעלה בקרוב עוד היום...

אני מקווה שכל מי שזלזל בסאונד סטורם ואחר כך הסתכל אצלי באוטו כשהסאב של פייז היה הבין שהמגבר הזה מעולה ולא חסר כוח ואיכות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אחלה מפגש מאוד נהנתי...

הבאס של ההונדה באמת היה מאוד חזק הוא זז על מגבר של רוקפורד לא זוכר איזה הבחור שמה אמר לי...

האכזבה הגדולה לפי דעתי היא הרובר עם הסאב של פוקאל ציפיתי להרבה יותר מההשקעה הזאת שמה...

בגדול אחלה מפגש אני מאמין שאם מזג האוויר היה יותר לטובתנו הייתה נוכחות הרבה יותר מכובדת...

אני עכשיו טוען את התמונות שחברים שלי עשו שם אני יעלה בקרוב עוד היום...

אני מקווה שכל מי שזלזל בסאונד סטורם ואחר כך הסתכל אצלי באוטו כשהסאב של פייז היה הבין שהמגבר הזה מעולה ולא חסר כוח ואיכות...

מעניין מי זילזל בחברה הזו:shock:

פורסם

כשאני העלתי את התרד על ההתקנה שלי זלזלוכמה חברה אבל לא משנה לא נמשוך את התרד למקום אחר ומעבר לזה תגובות לא צריך...

היה אחלה מפגש בכללי מאוד נהנתי...

מישהו יודע למה העלאת תמונות לאתר פיק לוקחת שנים?(אני מנסה להעלות את התמונות וזה לא זז...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
כשאני העלתי את התרד על ההתקנה שלי זלזלוכמה חברה אבל לא משנה לא נמשוך את התרד למקום אחר ומעבר לזה תגובות לא צריך...

היה אחלה מפגש בכללי מאוד נהנתי...

מישהו יודע למה העלאת תמונות לאתר פיק לוקחת שנים?(אני מנסה להעלות את התמונות וזה לא זז...

כי PIC אתר מעפן

כנס לאתר

www.pbase.com

ותירשם שם

אתה לוקח תקבצים שיש לך של התמונות שם אותם בזיפ ואז מעלה

עד 10 מגה

Renault Clio RSi 1995 :evil:

• תוכן חדש...