Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקיקר שזרוק שמה על הרצפה של הבגאז' נראה לי של אנטיזחן...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הקיקר שלי... :)

שמתי לב שיש פה בעיה עם איחסון התמונות, אם אתם מעוניינים יש לי שרת FTP בארה"ב ממש מהיר, תשלחו לי הודעה בפרטי ואני אפתח לכם תיקיה שתשימו שם קבצים חופשי... גם יש מלא מקום וגם מהיר מאוד

אלון

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

וואלק צודק... יש שם תמונה גם של הקיקר שלי אבל... שלי על הקיר בבגאז' ה-800.4

SPL @ 136.6DB!

פורסם
מתי יש עוד מפגשים?
אני מאמין שלא יותר מחודש יהיה מפגש של האתר...

ואם אתה מעוניין יש כול יום שלשי באוטופרט מיני מפגש עם מדידות

והשבוע יהיה גם הגרלה של סט קומפוננט אתה מוזמן לבוא.

פורסם
אני מאמין שלא יותר מחודש יהיה מפגש של האתר...

ואם אתה מעוניין יש כול יום שלשי באוטופרט מיני מפגש עם מדידות

והשבוע יהיה גם הגרלה של סט קומפוננט אתה מוזמן לבוא.

יאלה מתן אתה אומר לא פחות מחודש נרים מפגש גדול בואו נתחיל לארגן משהו רציני אני מוכן לתרום ככל שאני יוכל נהנתי אני רעב לעוד מפגש:-)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לי רעיון ענק למפגש הבא, צריך לארגן איזה משדר רדיו קטן כזה ואז שכל המערכות יהיו על התחנה שלו וישמיעו אותו הדבר בידיוק, יהיה יפה לא?

SPL @ 136.6DB!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר פשוט כולם ישימו גלגלצ ויגבירו לא?

פורסם
יש לי רעיון ענק למפגש הבא, צריך לארגן איזה משדר רדיו קטן כזה ואז שכל המערכות יהיו על התחנה שלו וישמיעו אותו הדבר בידיוק, יהיה יפה לא?
בשביל זה יש CD לא ?

בזמן מדידות כולם נבדקים אם אותו דיסק.

בכול מקרה בקשר למפגש

היה אמור להיות מפגש ענק של סאונד FX הוא נדחה בגלל הגשם

אייל דיבר איתי הוא אמר שהוא ידבר איתם ויראה מה קורה אם הם לא מתכננים מפגש ללזמן הקרוב אנחנו ננסה להרים מפגש גדול ויפה.

חוץ מזה יש פעם ב 3 שבועות את המפגשים בצפון שהם אומנם לא מגיעים לרמה של מה שהיה באוטוסאונד ( ואפילו לא קרוב לזה )

אבל בהחלט נחמד שם.

• תוכן חדש...