Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בקשר לבוא פעם בחודש לר"ג בשישי, כשיש את המפגש הרגיל ופשוט להתכנס בפינת חניה שמיועדת רק לאנשים עם מערכות יקרות וטובות? או אפילו רק לאנשים שיודעים שהם באים למפגש סאונד (הסלקציה תהיה קשה אבל בכל זאת)?

יש את החניה של המפגש הרגיל, ויש גם את חניית האוטובוסים, ביניהם יש חניה ריקה שלא משתמשים בה. אפשר לערוך שם את המפגש של הסאונד במקביל למפגשים הרגילים בר"ג.

אפשר לערוך את זה באופן קבוע בכל יום שישי רביעי מה אתם אומרים?

אותו מפגש כמו שהיה בשבת האחרונה, רק בשישי אחה"צ במקום אחר בחניית ר"ג כדי שתהיה הפרדה בין המפגשים והמפגש לא יבלע בתוך המפגש הגדול ולא נדע מי זה מי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי רעיון ענק למפגש הבא, צריך לארגן איזה משדר רדיו קטן כזה ואז שכל המערכות יהיו על התחנה שלו וישמיעו אותו הדבר בידיוק, יהיה יפה לא?

או פשוט להגיד לכולם לשים 100 או 99 FM.... יותר פשוט לא ? :)

חוץ מזה זה לא יתן כלום להערכה על המערכת וכמה היא באמת שווה ( אני מקווה שאתה לא מקנה לאיכות רדיו את הזכות לקבוע האם המערכת היא אכן טובה).

פורסם
או פשוט להגיד לכולם לשים 100 או 99 FM.... יותר פשוט לא ? :)

חוץ מזה זה לא יתן כלום להערכה על המערכת וכמה היא באמת שווה ( אני מקווה שאתה לא מקנה לאיכות רדיו את הזכות לקבוע האם המערכת היא אכן טובה).

וגם בדר"כ זה תלוי באופן הקליטה וזה גם לא יבטא את העוצמה האמיתית של המערכת.

הכי טוב להשתמש בדיסק, כל הזמן אותו שיר ולראות את המערכות.

גם שידורי רדיו משתנים והגובה של הווליום שמקבלים הוא משתנה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

טוב עזבו שטויות עכשיו לסיכום יש מה לדבר לגבי הרמה של עוד מפגש?

מתן איזה מפגש גדול עם סאונד FX יהיו פרטים בקרוב?

ביום שישי לא משנה לאיזה חניה תלך אתה נבלע במפגש הגדול... ימי שבת זה מצויין באים בכיף שלנו לבד בלי ערסים שעושים שטויות שמה ובלי משטרות ובלי עניינים עזוב אותי אין לי כוח לכל הטמבלים מהמפגש בשישי יש שם הרבה כאלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

התכוונתי שכולם ישמיעו את אותו הדבר ויגבירו ואז ישמעו חזק כל-כך... ואם נעשה את המפגש בימי שישי שם שנהיה בצד ליד המפגשים האחרים אז ישמעו אותנו עד הקניון....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

יאלה אייל חחחחחחחחחחחחחחחח בואו נעשה זירוז תהליכים אני כולי בדודה לעוד איזה מפגש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חחחחחחחחחח חופשי אחי מה נהנתי בשתי המפגשים האחרונים שהיו שמבחינתי הם גם הראשונים שלי היה אחלה...

וואלה אחי תודה על ההזמנה לקראת שישי הבא נדבר אולי אני יקפוץ...

• תוכן חדש...