Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין כמה חלקים מחול לטיפול שוטף לרכב.

הבנתי שיש תוכנה בשם EPC שלפי המספר VIN של הרכב היא אומרת איזה מספר חלק צריך . הבעיה שהפכתי את כל האינטרנט ואני לא מצליח להוריד אותה. מישהו יכול לעזור לי עם מספרי החלקים? מדובר על הונדה סיוויק 2011 דגם קומפורט.

פורסם
תבחר 2010 זה אותו דבר.

בחרתי אבל אני לא מצליח להגיע לפרטי הרכב שלי המדוייקים.

אני צריך את הדגם עם ה 4 דלתות דגם קומפורט עם מנוע מספר R18A2.

המנוע הזה מופיע רק בדגם עם ה 5 דלתות .

יש אולי מישהו שעשה טיפול במורשה לרכב כמו שלי ויכול לתת לי מספרי מקטים לפי החשבונית?

פורסם
איזה חלקים? איזה טיפול? לרוב קניה בחנות טובה בארץ תיתן לך עלות כמעט זהה לחו"ל+משלוח

פילטר שמן , פילטר אוויר , מסנן דלק , פלאגים . אני מעוניין בחלקים מקוריים של הונדה. למשל פילטר אוויר מקורי של הונדה הזמנתי עלה לי 140 עם משלוח לעומת 264 שזה עולה במורשה ( רק הפילטר בלי הרכבה) זה כמעט חצי מחיר!

בתור אחד שכל הכל הזמן טיפל במורשה בגלל החלקים המקוריים נמאס לי לסבסד אותם. יש דברים שאני יכול להחליף לבד ברכב.

פורסם
היי,

לא חייב לקנות ממורשה.

http://www.justmotor.co.il/

נסה פה, אולי לא יצא לך משתלם מחול, משלוח, אולי גם יש מכס אולי.

מאיפה אתה בארץ?

אני מחיפה . נכנסתי לאתר ששלחת לי אבל למשל יש שמה סוג אחד של פילטר שמן מקורי להונדה. איך אני יכול לדעת שזה מתאים לדגם שלי? יש עוד הרבה דגמים של הונדה.

פורסם

היי רועי דיברתי איתו... המחיר אצלו גבוהה ב 130 מהמחיר בחול.

אני מנסה להבין משהו... אם למשל אני הולך למוסך מורשה ועושה את ההחלפה של המצתים דרכם. איזה מצתים הם שמים לי? הונדה מייצרים חלק כזה מקורי ?

פורסם
היי,

אז נראה לי באמת תזמין מחול, ותעדכן אותנו פה כמה יצא הכל כולל משלוח.

בחול המחיר יוצא 227 כולל המשלוח ( דרך האיביי).

תוכל להגיד לי לפי הקישור שאני לא מפספס משהו?

http://www.ebay.com/itm/4-x-NGK-OE-Laser-Iridium-Spark-Plug-Set-2006-2011-Honda-Civic-1-8L-i-VTEC-R18A-/160859152443?hash=item2573f3e03b&vxp=mtr

תודה רבה.

פורסם

לא פספסת כלום, זה בדיוק הפלאג לפי אוטודאטה, אני גם מאיזור חיפה עם רכב זהה, אם תצטרך עזרה כלשהי צור קשר בפרטי.

שלח גם קישור לשאר החלקים אם תרצה חוו"ד.

פורסם
לא פספסת כלום, זה בדיוק הפלאג לפי אוטודאטה, אני גם מאיזור חיפה עם רכב זהה, אם תצטרך עזרה כלשהי צור קשר בפרטי.

שלח גם קישור לשאר החלקים אם תרצה חוו"ד.

תודה רבה שי. האם זה אותו חברה שיש לי כרגע ברכב? אני מנסה להבין פשוט האם NGK מייצרים להונדה את הפלאגים?

• תוכן חדש...