Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לעשות זאת בעבר, אבל ללא הצלחה מלאה.

הפעם, אני מחזיר את היוזמה, כאשר המידע ירוכז בGOOGLE DOCS, כך שכ"א יוכל להכנס ולהוסיף את עצמו.

מטרות השרשור:

- ריכוז של בעלי השריטה (חס וחלילה על הפח), במסמך אחד כך שתתאפשר יצירת קבוצות מגובשות לפי אזורים

- ביצוע פעולות בצוותא (שטיפה, יישום הגנות, פולישים, נקיון תאי מנוע ופנים הרכב), לטעמי, הרבה יותר נוח וכיף מאשר לעבוד לבד.

- ימי עיון, לימוד והתנסות במוצרים חדשים

- מתן עזרה לשאר חברי הפורום (X גר קרוב לY, והוא יוכל לנסות להעזר באנשים הגרים בקרבתו, במידה ויחפצו בכך כמובן)

- נתקעתם בלי מוצר מסויים באמצע התהליך? בדיוק נגמר ואתם צריכים? עזרה הדדית בין חברים.

- קניות קבוצתיות (כי כמות זה כוח)

שיהיה בהצלחה, אני מקווה שיתפוס ויכנס ל"דביק".

https://docs.google.com/document/d/1AUeBk8a3FILAN_TwXbz638VMetmC5BGWV0s1e7DIxtE/edit?usp=sharing

M-TECH E46

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה, נרשמתי גם אני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני שמח לראות את ההיענות היפה, וכעת ננסה לקחת את זה צעד אחד קדימה.

מזמן לא דובר על מפגש דיטיילינג, האם תרצו לקדם מהלך שכזה? (חול המועד? יום שישי כלשהוא?).

מי מרים את הכפפה? (ולא מיקרופייבר / ננוסקין..:lol:)

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אפשר להציע הצעת ייעול?

תהפוך את זה ל SHEET, ואז תפתח SHEETS בהתאם למקום מגורים

או לחלופין, תהפוך את זה מטבלה אחת ענקית למס' טבלאות בעמודים שונים לפי אזור מגורים

המידע אותו מידע, אבל הרבה יותר נגיש.

אחלה יוזמה !

(עריכה: הוספתי עמוד 'מחוז צפון', תרגיש חופשי לשנות את הטבלה למחוזות, למחוק את ההוספה שלי, או להשאיר AS IS)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...