Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על זה האמת, אבל עדיין אין "מסה" של נתונים כדי לבצע מהלך שכזה.

מעל סף מסויים של דיטיילירים אכן לא יהיה מנוס מלבצע מהלך שכזה.

M-TECH E46

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו אז למה לא להיות סקלאבילי מראש? :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ שוב לצורך ארגון מפגש, האם הפעם יש הענות? (אפשר להפגש אצל אחד החברים במידה ולא יהיו הרבה אנשים, עדיפות לצל, מקור חשמל (הדגמות וניסויים אם תהיה דרישה) ובורקסים)

עריכה:

רעיונות אפשריים לדוגמה:

- השוואת מגבות

- הקצפת סוגי שמפו שונים

- התנסות בווקסים / אוטמים ושילובים שונים

- ציוד עזר משלים (מברשות, פדים ואפליקטורים)

- החלפת / מכירת ציוד בין חברים

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

רעיון מצוין. אני חובב דיטיילינג אם כי לא מחשיב את עצמי לבעל ידע ונסיון של דיטיילר מקצועי אז אני לא ברשימה. אבל אשמח להתעדכן במפגשים וימי עשייה בצפון . חג שמח.

פורסם
מקפיץ שוב לצורך ארגון מפגש, האם הפעם יש הענות? (אפשר להפגש אצל אחד החברים במידה ולא יהיו הרבה אנשים, עדיפות לצל, מקור חשמל (הדגמות וניסויים אם תהיה דרישה) ובורקסים)

עריכה:

רעיונות אפשריים לדוגמה:

- השוואת מגבות

- הקצפת סוגי שמפו שונים

- התנסות בווקסים / אוטמים ושילובים שונים

- ציוד עזר משלים (מברשות, פדים ואפליקטורים)

- החלפת / מכירת ציוד בין חברים

אני בעניין של מפגש. כשאתה אומר "הקצפת סוגי שמפו שונים", אתה מתכוון שנמלא בקבוקים ונראה איזה שמפו עושה קצף הכי יפה?

פורסם (נערך)

מנצל את השירשור, מחפש חבר פורום על מנת לבצע דיטיילינג פנימי.

יש לי מקום בראשון או לחילופין להגיע אליו בתשלום.

רצוי שיהיה בעל שואב רטוב.

עריכה אחרונה על ידי shlomifr
פורסם

אדידס - הכוונה היא לשימוש במקציף ייעודי על הגרניק. יהיה ניתן לבדוק סמיכות, שטח ריסוס, משך הזמן שהשמפו נשאר על הפח וכו'.

שלומי - ממליץ לפנות לM.L (אאל"ט), הוא העלה כאן לא מעט עבודות מאוד יפות. אני לא מהאזור לצערי (ומה שגם עדיין לא רכשתי שואב רטוב)

אביעד - מאיזה אזור אתה? (צפון? דרום? מרכז? ירושלים?)

בונגע למפגש, דרושה הענות גדולה יותר לדעתי. ומשם - נמשיך לדיון בוואצאפ או משהו.

M-TECH E46

פורסם

אפשר לעשות קבוצה בפייסבוק או קבוצת ווטסאפ, מפגשים אולי אפשר לתאם משהו מעניין עם אחד מעסקי הדיטיילינג החזקים בארץ, שיארח אותנו לסדנה או יאפשר לנו לעבוד על הרכבים שלנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוספתי.

אגב, תשתדלו לא לבלגן את הטבלה (השמטות של חלק מהתיבות, שורות לא מלאות)

קבוצת וואצאפ - אם תהיה הענות, אין לי בעיה לפתוח אחת. יותר נוח וזמין. (אפשר גם לשאול שאלות תוך כדי עבודה, לשתף, להתייעץ)

קבוצת פייסבוק? יותר מידי תחזוקה, יהפוך להמוני ויצא משליטה, לא בא לי להתעסק עם זה.

לעניין המפגש, היות ומעולם לא יצא לי להיות באחד (למרות שכן היו כמה למיטב ידיעתי), מי היו המקומות שהיו מוכנים לקחת את זה על עצמם?

לחילופין, מישהו מוכן להקצות את החניה שלו לטובת מפגש? (כמובן, עדיפות לחניה מסודרת, שיהיה נוח להדגים ולבחון מוצרים שונים - מפגש סטטי אפשר לקיים בכל מקום)

אם יש מתנדבים, אני סבור שצי של 100 רכבים לא בא בחשבון, אז - כמה כן? (בהתאם לחניות ברחוב וכו')

M-TECH E46

• תוכן חדש...