Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2012 TSI או פיאסטה 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים רכב שני במשפחה,שבו תנהג רק אישתי לעבודה וחזרה ואיסוף של הילדים מהגנים בסוף היום

מדובר בנסועה של כ40 ק"מ ליום סה"כ

אחרי בדיקה של כל מיני אפשרויות ההעדפה היא רכב סופר מיני אוטומטי בלבד (אין לה רשיון על רכב ידני)

כרגע ההתלבטות היא בין 2 רכבים פוטנציאליים

הראשון פולו 1.2 TSI עם גיר DSG עם 30K ק"מ (עליה לכביש בפברואר 2012)

השני רכישת פיאסטה 0 ק"מ מאחת מחברות הליסינג

חשוב לציין שהתכנון הוא להחזיק ברכב למשך תקופה ארוכה

הפולו המדוברת היא מאוטודיל בראשון, האוטו יד ראשונה כאמור עם 30K ק"מ ונשמע כמו האופציה העדיפה לאור המחיר שלו (מדובר על כ78 ש"ח)

קראתי המון שרשורים לגבי הDSG7 והתרשמתי שהרכב המדובר הוא לא חלק מקריאת התיקון

דעות והמלצות יתקבלו בברכה

פורסם

תבדוק טוב טוב את נושא הגיר בפולו. לא יודע על מה מבוססת ההתרשמות שלך, אבל בדגם הזה היו גם כשלים במותחן שרשרת הטיימינג ועוד מרעין בישין.

מילא, אם היית קונה רכב כזה חדש ונהנה מאחריות, ניחא. אבל אתה קונה את הרכב הזה משומש.

לגבי הפיאסטה, תקרא טוב את הפוסטים בנושא אחזקה וטיפולים, יש שם כמה תלונות על הגיר בפיאסטה. אולי כדאי לך לקחת דגם אמין יותר, שלא תיתקן בהפתעות.

בהצלחה

פורסם

שני הרכבים לא מומלצים בגלל הגיר.

אבל אם חייבים אחד משניהם - ברור שהפיאסטה.

מחיר של 78 על סופר מיני מ-2012 הוא לא הגיוני.

אם תיגש לסוכנות סיאט, תוכל לקבל את אותו הרכב בדיוק, בעטיפה קצת שונה, חדש מודל 2015 - באיזור ה-80 (איביזה).

אם לא איכפת לך יד 2, תוכל למצוא הרבה איביזות בהרבה פחות מהמחיר הזה. אין שום דבר מיוחד בפולו.

באופן כללי, אם יש לך תקציב של 80 ואתה מחפש סופר מיני אוטומטית חדשה - האופציה הטובה ביותר שעולה במוחי היא קיה ריו 0 ק״מ שתוכל לקנות במחיר קרוב.

אם תעלה ל-90, גם קליאו וסוויפט נכנסות לתקציב.

עוד אפשרויות הן הספייסטאר (מאוד מאובזרת), או המיקרה (חסכונית).

לדעתי אתה צריך להביא בחשבון גם i10 בגרסת ה-1.2 - הביקורות מאוד טובות ובעיקר מציינים שהיא מרגישה כמו סופר מיני. מישיבה ברכב, הוא אכן מרגיש איכותי ונוח יחסית לקטגוריה.

פורסם

בשני המקרים אתה בוחר פצצת זמן מתקתקת בכל הקשור לגיר, כך שבמקרה הזה יש בעיני עדיפות לפצצה שמגיעה עם אחריות ארוכה יותר, קרי הפיאסטה. למרות שבתכלס, הפולו מכונית טובה יותר.

אבל באמת, תרד משתי האופציות הבעייתיות האלו ותחפש רכב שגם אשכרה יביא את אשתך ליעד וחזרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אני לא הייתי לוקח את הפיאסטה עם הגיר הזה כי לידיעתי עוד אין להם פתרון שעובד לבעיות בגיר (כשהן מתחילות).

לידיעתי לפולו אמורה להיות אחריות מורחבת לגיר עד 2017, לא כן? אבל המחיר עדיין יקר בשביל התמורה.

עריכה - גם אני מצטרף לחיזוקים - בתקציב שלך קנה פולו, אבל עם סמל של סיאט איביזה. אל תוציא כסף על תוספות שטותיות וב-80 אלף (או 85) יש לך אוטו מהניילון עם אחריות לשנתיים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

פריגי - האחריות ל5 שנים לא ניתנת יותר.

יש אחריות יצרן ל3 שנים בvw ושנתיים בסיאט.

האיביזה נמכרת עכשיו במבצע של 80 אלף. 82-3 על. הכביש.

על התוספות גם אני מוותר.

האוטו נוסע אותו דבר בלי גאנטים סינים וצבע מטאלי.

מערכת מולטימדיה תוכל להביא בזול יותר בebay

פורסם

האוטו מ-2012, למודלים האלה, למיטב זכרוני, ניתנה אחריות מורחבת ל-5 שנים מהייצור, לכן 2017.

באוטו חדש בוודאי שהאחריות זהה לאחריות הרכב, והיא לשנתיים או שלוש (תלוי במותג).

פורסם

למה לא פ'גו 208

או רנו קליאו החדשה?

גם אופציות טובות למדי

או יש מחר מבצע של ניסן מיקרה באיזור 60K לרכב חדש אוטומט

פורסם

רק להבין, הפולו והאיביזה בגרסת הילוכים הידנית שלהם,

ללא תקלות גיר?

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

יש לי רכב שעושה עבודה דומה.

בגלל שמדובר במרחקים קצרים, הבלאי גבוה יחסית (מניעים נוסעים מעט, מכבים וחוזר חלילה).

נראה לי שמה שצריך להיות הכי חשוב במקרה הזה אמינות+בטיחות.

לא חושב שמבחינת אמינות שתי האופציות שהעלת מצטיינות.

אני הייתי מחפש סוזוקי SX4 האצ'בק, קיה ריו, או יונדאי I20 בנות שנה שנתיים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...