Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ניסה את הפלסטלינה הסינית שנמכרת באיביי כפלסטלינה של 3M?

כמה היא גסה?

אני מודע לזה שיש היום מוצרים טובים יותר אבל הגיע אלי גוש כזה שהזמתי לפני כשנה:shock:. ומעניין אותי אם בכלל שווה להשתמש או לזרוק לפח

אני מדבר על המוצר הנ"ל:

http://www.ebay.com/itm/191208789120?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

תודה!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם (נערך)

שנה :lol: :lol: ??!!

יצא לי להשתמש באחת כזו כמה פעמים אחרי השטיפה.

בגדול לא עשתה נזק כלשהו לצבע, ובנוסף היה ניתן לראות חלקיקי לכלוך קטנים שנצמדו לפלסטילינה.

אז בכללי נראה לי שהיא עושה את העבודה, לפחות מהנסיון שלי.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

רמת הגסות שלה בינונית+, אם הלכה שלך רכה צריך להתחשב בזה ולעבוד קצת יותר בזהירות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין שום בעיה , עבדתי איתה על שני רכבים חדשים והכל יופי , מאחד הרכבים פעם ראשונה עבדתי עם לפסטלינה של CG והדבר היחיד שהרגשתי הוא שיותר נוח לעבוד איתה , בכל השאר הסינית עושה את העבודה מעולה.

2017 Type R

פורסם

קניתי כאלה שכתוב עליהן 3M שנראה לי שלא ממש מהחברה 3M.. :p

אבל עשו את העבודה בסדר גמור, רכות ביחסית לכחולות של כימיקל גייז שקשה מאוד לדעתי, היה לי יותר קל לעבוד עם הסינית.

בשביל 10 שקל לחתיכה..נראה לי תמורה בסדר גמור.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...