Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי אלמרה שנת 99, אוטומטית

החלפתי 2 סטארטרים (למשופצים) ב-3 השנים האחרונות אצל 2 מוסכים (חשמלאים) שונים.

את האחרון החלפתי לפני שנה בדיוק.

בחודש האחרון הסטארטר מגמגם שוב:

כאשר המנוע קר, הסטארטר מניע, וכאשר המנוע מתחיל להסתובב הטורים צונחים והמנוע כבה. בפעם השניה המנוע מניע.

זה מה שקרה לפני שנה, במשך חודש הסטארטר גמגם עד שהפסיק לפעול, ואז גררתי את הרכב והחלפתי סטרטר למשופץ.

האם אני צריך להחליף שוב סטארטר?

אולי הבעיה נובעת במקום אחר?

אם צריך להחליף, האם יש המלצה לחשמלאי טוב?(איזור פתח תקוה וכפר סבא).

האם לשים אולי סטארטר חדש ולא משופץ?

האם לקנות את הסטארטר באופן עצמאי (אצל חדד בכפר סבא או דומה)?

תודה מראש

פורסם

לא הבנתי, כשהמנוע חם, הסטרטר מתחיל להסתובב ומפסיק פתאום? או שהסטרטר מסתובב מניע את המנוע ואז המנוע נכבה?

יום טוב גם לך

פורסם
לא הבנתי, כשהמנוע חם, הסטרטר מתחיל להסתובב ומפסיק פתאום? או שהסטרטר מסתובב מניע את המנוע ואז המנוע נכבה?

יגאל

הרכב לא נכבה באמצע נסיעה, ציינתי רק שכאשר המנוע חם, כמעט ואין את הבעיה הזו.

ואכן, הסטרטר מסתובב, מניע את המנוע ומיד אחר כך, המנוע מגמגם ונכבה

פורסם

לא מצליח להבין מה הקשר סטרטר, הרכב מניע ? אחרי שהוא מניע הוא מתחיל לגמגם והמנוע נכבה ?? אם כן האם באת שילוב הילוך או שהוא מגמגם על P או N

פורסם

נשמע לי בעיה של משאבת דלק, כאילו מידי פעם היא לא מייצרת לחץ מסיבה כלשהי. תעזוב את הסטרטר, אם הוא מסתובב הוא בסדר, פה התפקיד שלו נגמר.

יום טוב גם לך

פורסם

הייתי בודק את משאבת הדלק ואת בית המצערת ומערכת ההזרקה - תפקיד הסטארטר הוא לסובב את המנוע כמה סיבובים כדי שהוא יניע זה הכל ונשמע שהוא את שלו עושה בסדר גמור.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על כל התגובות.

למיטב הבנתי, הסטרטר מסתובב, ותוך כדי סיבוב שלו, הוא מסובב את המנוע ואחרי כמה סיבובים, כשהמנוע מתייצב, הסטרטר מפסיק את פעולתו. ובשלב הזה: כאשר המנוע מתחיל את הסיבובים, הסטרטר מאבד מכוחו והמנוע כבה.

לאור הארועים ב-3 השנים האחרונות, שפעמיים, הסטרטר גמגם במשך חודש ואז שבק חיים והוחלף, והאוטו חזר לחיים לתקופה ארוכה, חוששני שזה המצב כאן, אולם אני מתלבט האם ישנה סיבה נוספת שגורמת ל'חיסול' של הסטרטר.

מכל התגובות, שכולם הגיוניות, הבנתי שאני צריך לקפוץ למוסכניק שמבין בקרבי הרכב שלי.

כעת, האם מישהו יכול לתת לי המלצה למוסכניק כזה,באיזור פתח תקווה, שיבדוק את כל הדברים שהצעתם ויתן לי פיתרון שלם לבעיה הזו?

שוב תודה רבה ופורים שמח

עריכה אחרונה על ידי 101hgec
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...