Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רואה הרבה פרסומים לטרייד אין יבואן

איך עובד העסק הזה?

אם אני מעוניין במכונית מיני/סופר מיני בעלות של 70 אלף ש"ח חדשה מהיבואן ויש ברשותי רכב שמחיר המחירון שלו הוא 60 אלף ש"ח

אני מגיע שם את הרכב מוסיף 10k ש"ח?

נשמע לי קצת פשוט מידי למדינה בה אנו חיים

אשמח להסבר על תהליך הטרייד אין מאנשים בעלי ניסיון

תודה רבה

פורסם

נותנים לך הערכה על הרכב שלך,אחרי שולחים אותך לבדיקה ואז קובעים מחיר סופי במידה ואין תקלות.

לאחר מכן אתה משלים את הסכום לרכב חדש.

מחירון לא תקבל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרכב שלך שמור,ק"מ ממוצע ומטה ויד ראשונה תקבל בסביבות מחירון -10-15%.

רכב לא שמור- ישחטו אותך בטרייד אין - זה גם יכול להגיע ל25-30% פחות ממחירון לרכב עם יותר מידי בעלים/סוגי בעלויות לא פרטיות לשעבר,ק"מ גבוה מאוד או חלילה תאונה שהרכב עבר. .

בכל מקרה הם יבקשו ויקבלו מחירון על הרכב החדש שלהם ולא תהיה לך אפשרות להתמקח על הנחת מזומן במצב של טרייד אין.

בקיצור טרייד אין זה נוחות למוכר אבל ברוב המקרים (לפחות מבחינת המחיר) ממש רחוק ממצב של WIN-WIN SITUATION

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי מניסיוני עם יונדאי בחולון:

ניגשתי אליהם עם יונדאי אקסנט 2005, 112K ק"מ. אני יד שנייה. מחירון לוי יצחק 20500 עבור הנתונים שלי. מחירון שיונדאי הציגו לי אותו כלוי יצחק: 19200. הצאת טרייד אין שלהם 12600 לפני בדיקה. הבדיקה יצאה מעולה מכל הבחינות החשובות עבור רכב בן 10 שנים. לאחר קבלת הבדיקה החליטו לאחר ויכוחים לתת לי 9000 ש"ח על הרכב. מה גם שמבחינת הרכב החדש שרציתי לרכוש לא הסכימו לתת חיישני רוורס בחיננם וקודנית בחינם מה שמקבלים בחינם הכל בגלל שאני בא בעסקת טרייד אין.

מה המסקנה:

לא לעשות טרייד אין בחברה שממנה אתה הולך לקנות את הרכב- לנסות ביד 2, בחברות טרייד אין אחרות כמה שיותר כסף לקבל על הרכב ואז לבוא עם מזומן בלבד לסוכנות/חברה.

במקרה שלי, החלטתי לא ללכת איתם לעסקת טרייד אין. שיחפשו פראייר אחר. פשוט בושה של הצעה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

זה תלוי ברכב והנצב שלו,

אצלי הייתה פנדה ידנית 2011 עם 44 אלף,לפני חצי שנה מחירון היה כ46 אלף שקל,נתנו לי 40 וזה עוד בהתחשב שנגמר הטסט.

ככה שנתנו לי הצעה לא רעה בכלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן את הפנדה שלך הם פרסמו בשלב מסוים ב 39K אאל"ט. זאת דוגמא מצויינת למצב WINWIN. אתה קיבלת על הרכב אותו סכום פחות או יותר שהיית מקבל ביד2 אבל בלי פערים וטרטורים. הם מכרו לך רכב חדש ובא נגיד לצורך העניין כרגע שקיבלת אותו במחיר מחירון חדש.

זאת עסקה טובה והגיונית, ואפילו לא עשו פרצופים שהבאת רכב ידני.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תצפה להורדה של 20K מהמחירון (לא משוקלל) לרכב שלך. האם זה כדאי או לא זה כבר עניין שלך ושל שוק יד 2

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשבאתי לסוכנות ניקיתי אותו ועשיתי ווקס כך שהוא היה כמו חדש,אפילו בפנים עוד היו ניילונים על המראה של הסכך שמש ועל הגומיות של החלומות,כניראה זה עזר.

פורסם

התשובה לשאלה בהודעה הפותחת את השרשור היא לצערי שלילית בדרך כלל.

גם כשיש מבצעים עם טרייד אין במחיר מחירון זה מוגבל לכלי רכב ישנים יחסית ובדרך כלל ניתן לקבל הנחת מזומן במקום טרייד-אין מסובסד.

בלי מבצע ההורדה מהמחירון מתחילה מ-7% ונגמרת בעשרות אחוזים בהתאם לנתוני הרכב הספיציפי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון של אבי, את שלוש הרכבים האחרונים שלו קנה מלובינסקי (2*C5 ו-508) מהסיבה שעשו לו טרייד אין במחיר מחירון על הרכבים שמשווקים דרכם בלי קונצים ובלי משחקים

פורסם

יש להם משחק, או שהם גמישים בטרייד אין או שהם גמישים בהנחות על הרכב החדש.

שורה תחתונה צריך להשוות למכירה עצמאית ורכישה, ולראות כמה מפסידים ואם זה שווה את ההפסד

בהצלחה,

בריאן

• תוכן חדש...