Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו שלושה נפשות בבית כולל תינוק, אני מחפש רכב מנהלים בתקציב 30K, הרכב ישמש אותי לנסיעות סופי שבוע, יסע 200-250ק"מ בשבוע.

הדרישות שלי מהרכב שיהיה רכב בטיחותי, מרווח פנים גדול שיהיה מספיק מקום ל סלקל, תא מטען גדול (מקום לעגלה), מנוע חזק, מאובזר, אמין וחסכוני בדלק(יחסית לגודל מנוע).

במהלך החיפוש מצאתי שני רכבים, הראשון זה מרצדם E240 שנת 1999 יד2 עם 200,000 ק"מ רכב שמור ומטופל במוסך מורשה.

הרכב השני נתקלתי בו בלוחות וולוו S60 מנוע 2400 אטמוספרי SE שנת 2005 יד2 עם 170,000 ק"מ.

על איזה רכב אתם ממליצים?מה היתרונות מה החסרונות?ואיזה רכבים יש עוד להציע בתקציב הזה?

תודה מראש על העזרה.

אליאס

Oo oO

Seat ibiza 1.4 5D 14' BMW compact e46

פורסם

סליחה אולי לא הסברתי מספיק,הכוונה הייתה רכב מנהלים פרמיום. C5 2008 זה הדגם שעדיין משתמש עם ה AL4 שמעתי הרבה סיפורים על הגירים האלה ו על מערכת המתלים/כריות אני לא יודע איך קוראים לזה.

Oo oO

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה להיכנס להרפתקאה שכזו? קח בחשבון שרכב מנהלים כזה יעלה לך יקר לתחזק.

אם הדרישה היא לתא מטען גדול ומרווח פנים- הייתי הולך על הכיוון של שברולט מאליבו. היא מרווחת, מאובזרת, לא צורכת כ"כ הרבה דלק כמו שכולם חושבים ואמינה אם מטפלים בה כראוי.

פורסם

נראה לי שה S60 אכן תספק את צרכיך. שים לב שהרכב עם הסטוריית טיפולים מתועדת כי הוא רגיש להזנחה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא אוהב את הצורה של המליבו בשנים 2005-2007 הדגם של 2008 לא נכנס בתקציב! מישהו יכול לשפוך קצת מידע על המרצדס עלות טיפולים וכל זה?

ST12345 אכן ה S60 מספקת את כל מה שאני צריך אבל המרצדס פשוט קורצת לי.

Oo oO

פורסם

מה זה יקר אתה יכול לתת עליות ? כמה עולה טיפול קטן?כמה גדול? ברקסים? שאני אוכל לדעת, מובן שזה יהיה יקר יותר מרכב משפחתי, החזקתי כל הזמן רכבים גרמניים כגון במוו, מרצדס שנת 85 se280,פאסאט וגולף עם מנוע 1.8 טורבו, רציתי לדעת זה אותה עלויות?יותר או פחות? ואם היה לי את האופציה להגדיל תקציב הייתי הולך על מליבו 2008

Oo oO

פורסם

עזוב עלויות טיפולים וברקסים,זה יהיה יקר יותר אבל לא בהרבה מרכבים רגילים.

נניח לצורך הדוגמא שלקחת את הוולבו,עשית לה בדיקה,לקחת גם למוסך מתמחה,היו רג'קטים קטנים אבל בסה"כ רכב מטופל ושמור. קנית.

חצי שנה אחרי הלך הגיר,מסיבותיו הוא. עכשיו תבדוק כמה עולה השיפוץ (5 ספרות) ואת הכסף שחסכת תוציא פי כמה וכמה. זה שיעור בחינם מניסיון חיים של אדם אחר. אם אתה מוכן לזה נפשית,לך על איזו מהם שהלב מרגיש יותר שלם איתה.

אני הייתי יורד מהפרימיום ורוכש אוקטביה בהתאם לצרכים שציינת.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

במחיר הזה תוכל למצוא בקלות טויוטה אוונסיס דור 2 2004-2005 , עונה על כל הדרישות שלך + אתה מקבל רכב אמין וזול לאחזקה .

פורסם

כמו שהמלצתי לך בפעם הקודמת שפתחת את השרשור. חפש פורד מונדאו. תמורה טובה מאוד לכסף. רכב איכותי, מרווח והאחזקה לא בשמיים. אפשר למצוא כאלו משנתון גבוה במחיר מעולה.

פורסם
לא אוהב את הצורה של המליבו בשנים 2005-2007 הדגם של 2008 לא נכנס בתקציב! מישהו יכול לשפוך קצת מידע על המרצדס עלות טיפולים וכל זה?

ST12345 אכן ה S60 מספקת את כל מה שאני צריך אבל המרצדס פשוט קורצת לי.

המרצדס יכולה להמשיך לקרוץ לך עד שהיא תקבל נקע בעין..הרכב בן 15 שנה. חוסר הסחירות של הוולוו נותן לך רכב מעולה במחיר בדיחה משנת 2008. מבחינת המאליבו, אם תחפש 2008 שעברו 200 אלף ק"מ + עבר של ליסינג/השכרה, תוכל למצוא אחת באזור של 30 אלף

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לגבי המונדאו והאונסיס אמרתי שאני מעדיף רכב פרימיום,filius בהתחלה חיפשתי אוקטביה דיזל אחלה אוטו ויש בו את כל מה שאני צריך אבל כל השוק מוצף במוניות וברכבים שחוטים שכבר עברו את 250.000ק"מ שזה הרבה לשנת 2005-2006 אין אף אחת נורמלית. אחרי יאוש התחלתי לחפש רכב פרמיום לאור הק"מ הנמוך שאני נוסע. חשוב לי מאוד שזה יהיה רכב מפנק עם כל מיני תוספות כגון גג נפתח,עור וכו.. לגבי המליבו אני לא ארוץ לקנות רכב שהיה בבעלות השכרה עם מעל 200.000ק"מ לשנת 2008. אני אבדוק את ה S60 למרות שאין לבחור ספר טיפולים! וזה מאוד מדאיג אותי כי כבר אכלתי אותה פעם עם S40 טורבו שהוציאה לי את הנשמה עם התקלות שלה.

Oo oO

• תוכן חדש...