Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הארון חשמל צמוד לקיר משותף של הדירה,(אמבטיה) מדובר בארון חשמל של שתי דירות, והקיר עשוי מבטון, האם יש סכנה כלשהי כתוצאה מקרינה אלקטרומגנטית?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא יותר מאשר מהכבלים שעוברים בקיר ליד ראש המיטה שלך או כרטיסי ה-WiFi וה-BT במחשב ובטלפון שלך.

אם מדובר בקיר מבטון מזויין הוא משמש גם ככלוב פאראדיי המנחית את השדה האלקטרומגנטי.

ואחרון חביב - נושא הסרטן משדות של 50/60 הרץ נבדק ביסודיות ונשלל כבר לפני שנים רבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום מתייחסים לזה בחשש. איני יודע אם מוצדק.

אנו נדרשים (ע"י חח"י) למיגון קרינה (לוחות עופרת. זה נראה לי עוד פחות אטרקטיבי...) במקרים כאלה.

בכל מקרה, היזם שמוכר לך את הדירה מחוייב במסגרת חוק המכר לידע אותך.

אופרטיבית- בחדר שאין בו שהות קבועה (כמו אמבטיה) זה נראה לי זניח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דווקא על חימום רצפתי חשמלי דיברו הרבה והמלצה הייתה לא לעשות אותם במיוחד בבית עם ילדים שנמצאים הרבה על הרצפה, אני חושש מכיוון שלפני כמה זמן הייתה תכנית בטלוויזיה עם מומחה לעניין שהזהיר מפני קרינה אלקטרומגנטית שיוצאת ממנועי מזגנים, מקררים, ושאר מכשירי חשמל גדולים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נתי - נראה לי שהמקום היחיד שבו אתה משוחרר מקרינה הוא במערות נטושות, בהנחה שאין שם מכרות אורניום או פליטת ראדון.

משום מה עולה לי לראש השיר "

" . נברח לפתח תקווה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4187465,00.html

עפי הכתבה הזאת יש סיבה גדולה לדאגה שארון החשמל צמוד לדירה שלך.

עריכה אחרונה על ידי michael carmi

פורסם

הפסקתי לקרוא את השטויות של השרלטן הזה בשנייה שהוא קבע נחרצות שקרינה אלקטרומגנטית בלתי מייננת גורמת לנזק ברקמות הגוף.

ואם כבר מדברים על קרינה מייננת ובלתי מייננת - הידעת שעצם קיומם של אנשים מסביבך חושף אותך לקרינה גרעינית, יענו מייננת?!

כן, כן, אפילו אתה פולט קרינה מסוכנת שבאמת גורמת לשינויים בתאים.

https://xkcd.com/radiation/

אבל דבר ראשון, תפסיק לאכול בננות, ומיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר עסקינן בקרינה אלטרומגנטית , אתה צריך לדבר על כך עם "המומחה" של הפורום ידידנו מר יוסי פרנקוס.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4187465,00.html

עפי הכתבה הזאת יש סיבה גדולה לדאגה שארון החשמל צמוד לדירה שלך.

על פי הכתבה יש סכנה גדולה לחשבון הבנק שלך. כתבה פרסומית שנכתבה על ידי אנשים שפרנסתם על "מדידות קרינה".

איפה הברווז עם המתקנים להדגמת זיהום המים? בדיוק אותו סיפור - עושים לך הצגהעם מבחנות וריאגנטים כדי למכור לך מסננים, למרות שמי הברז איכותיים ביותר.

• תוכן חדש...